Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marolenkaoo

jak poderwac chlopaka?

Polecane posty

Gość marolenkaoo

podoba mi sie pewien chlopak jednak jestem niesmiala i na pewno do niego nie podejde.jednak on idzie zawsze po szkole w ta sama strone co ja. czy myslicie ze pierwsze przejsci i delikatne szturchniecie a pozniej upuszczenie czegos np.chusteczek pomoze mi w nawiazaniu rozmowy ? czyli dziekuje a tak wgl to jestem ola.prosze bez glupich komentarzy bo nie mam 13lat juz od dawna ;p

Może nie pomóc. Jak upuścisz coś to on może tylko pomóc a sprawa nie potoczy się dalej. Może jednak zadziałaj?Np. Spytaj go o godzinę a po tym zagadaj że ma podobny model zegarka do twojego brata albo zagadaj że miałaś zegarek podobnej marki (to tylko przykład) albo o komórkę->czy mógłby sprawdzić coś dla ciebie bo ty nie możesz np. zapomniałaś okularów a coś jest drobnym druczkiem. metod jest wiele:P

Gość marolenkaoo
ale chodzi o to ze odejde pare metrow i wtedy cos "zgubie" :)

a co jak on nie zauważy że zgubiłaś?:P Ale ci nie zechce pomóc? Wtedy będzie trudno reaktywować po raz 2. Najlepiej zagadaj:P

Gość marolenkaoo
no tak masz racje :) ale mi strasznie zalezy na tym chlopaku i nie chce nieczego zepsuc ;/ a boje sie jak on zareaguje na taka bezposrednia zaczepke bo jak co zgubie(i mam nadzieje ze zauwazy) to to bedzie niby przypadek

Gość marolenkaoo
no i wiem ze chlopak ten jest mily wiec chyba powinien pomoc ;p a masz jakies pomysly na taki "przypadek" ?

Najlepiej by było z tym zegarkiem i godziną(bo to bardzo niezobowiązujące?:P) Mnie kiedyś facet podrywał na "turyste" pytał gdzie jest "to i to"(punkt widokowy) i jak tam dojść a po tym dodał czy nie chciałabym przejść się z nim:) (ale był dla mnie za stary więc podziękowałam)

Gość marolenkaoo
no tak sprobuje ;) moze i masz racje :)

Gość do go do
zamiast wysyłać mu idiotyczne kobiece sygnały i zwracać na siebie uwagę po prostu zagadaj

Gość gogogoog
czami idiotycznie kobiece sygnaly dzialaja nawet czesto

Gość well done r3
To facet powinien działać

Gość marolenkaoo
jak facet ma dzialac jak nie wie o moim istnieniu ?

Gość sakfhadg
To nic, ale to i tak facet ma działać :) Nie znasz tutejszych księżniczek forumowych czy co?

Gość Kloc5555
Bo to zawsze facet ma podrywać dziewczynę...