Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu ja,./

SAMA ZA GRANICA W SWIETA A CHLOPAK Z RODZINA SWIETUJE W INNEJ DZIELNICY!

Polecane posty

Gość znowu ja,./

Mamy po 30 lat,oboje wyksztalceni... kiedys tu pisalam. Jestem sama za granica, on jest tutejszy. Nie mam tu nikogo-matka, ojciec i rodzenstwo w Polsce .(nie moglam wziac urlopu bo mamy zabronione brac urlop w swieta). Chlopak (spotykam sie z nim od ponad 2 miesiecy) wczoraj rozmawial ze mna i powiedzial- to ja pojde na obiad do rodzicow, bo bedzie tez siostra z rodzina a my mozemy spotkac sie pozniej... Jak to? a ja? sama prfzeciez tu jestem. nawet mnie nie zaprosil..wiem ,ze rodzinna impreza,ale ...to swieta.... Siedze tutaj, przy komputerze w kafejce i mysle, ze moze oni tak maja ci tutejsi... moze wyolbrzymiam?

Gość poetycko do dee
gdzie Anglia

Gość guliertka
Moj chlopak rowniez wyjechal i nie odzywa sie w ogole:/ .W jakim jestes kraju?

Gość znowu ja,./
UK. jestem tylko 15 minut autobusem od jego rodzicow domu, gdzie swietuja.... a on mieszka 15 minut piechota ode mnie.... nie zaprosil. nie zapytal sie nawet.... cudne swieta mam no nie?

Poważnie po dwóch miesiącach związku chciałabyś wbić się do nich na krzywy ryj?

Gość znowu ja,./
nie o to chodzi:/ jesli ja bym znala kogos, kto jest samotny na swieta, po prostu jak ZWYKLA KATOLICZKA bym zaprosila!

Gość znowu ja,./
Brytyjczyk. W ogole chodzi o same pomyslenie- ktos jest samotny na swieta...zaprosze go by nie czul sie samotny./... no sorry...

Gość znowu ja,./
powiedzial m ize kocha, byl seks takze... no to co? za wczesnie jest? nie chodzi o jakis rodzinny obiadek ,ale o to ,bym nie byla sama w ten dzien! to dzien RODZINNY! co mi p otym ,ze wieczorem mielismy sie zobaczyc... to nie jest ZWYKLY DZIEN!

Gość znowu ja,./
widze, ze nikt nie potrafi doradzic... jest mi przykro i smutno...prosze, niech ktos mnie przytuli:(

Gość pata mata
a nie pomyslalas, ze to po prostu inna mentalnosc, inne zwyczaje, moze dla niego, dla nich swieta to tylko ktorys tam kolejny obiad, a nie kilkudniowe, rodzinne fetowanie jak w polsce

Gość znowu ja,./
on mi powiedzial ,ze to nie jest AZ TAK WAZNE SWIETO jak Boze Narodzenie...no ale sam fakt , ze jestem sama...ze nawet nie zaproponowal... co m iz tego ,ze wieczorem bysmy sie zobaczyli? to po jakiego sie mial spotkac z rodzina, skoro to swieto nie jest az tak wazne?

Gość guliertka
Moze oni ptam pija, pisalas, ze wpadnie do Ciebie?

Gość sasssssssssssssssssss
mogłaś mu wczesniej powiedziec, ze w Polsce wielkanoc jest ważnym świetem, ze jest Ci b.przykro, ze nie spedzisz go w gronie rodziny i przyjaciół, ze zostałaś sama jak palec itp moze faktycznie po 2miesiacach nie wypada isc juz na swieta do rodziny, ale macie juz 30lat, a nie 20. zreszta jesli nie mieszka z rodzicami to pewnie cały dzien i tak u nich nie siedzi. szedł na obiad, a z Tobą mógł zjesc np sniadanie lub kolacje. a dzis byłaś w pracy?

Gość znowu ja,./
bylam w pracy. skonczylam o 6 rano bo mialam nocke. No ale sam fakt, ze to swieto.. sama nie wiem.Ja wiedzac ze ktos jest sam po prsotu wzielabym za fraki bez gadania i zaprosila do domu.

Gość znowu ja,./
nie patrzylabym , ze rodzice, ze za wczesnie zeby mnie poznali (poznali mnie przez przypadek wiec wiedza juz jak wygladam itd). Nie chce jakis zareczyn , Bron Boze...po prostu on chce mnie "ukryc" (?) przed rodzicami.Sam mi powiedzial ze za wczesnie na zapoznanie z rodzicami, no ale...przeciez to jakas farsa!

Gość guliertka
My sie znamy 2 lata i tez nie zman Jego rodziny. Moze tam beda pic jak to w UK i glupio Mu moze?

Gość znowu ja,./
do sssssssssssssssssss mowil ,ze po obiedzie my mozemy sie spotkac... no ale nie wspominal o zadnej kolacji w restauracji czy cos takiego...mial byc kolejny zwykly dzien:/

Gość guliertka
Znasz Jego znajomych?

Gość znowu ja,./
akurat temat picia jest zamkniety. Chodzilo mu raczej " jak on wypadnie w oczach rodziny". Zauwazylam ,ze on zwraca uwage co inni o nim pomysla o itak robi...:? jak poznalam jego rodzicow przez przypadek to nie mogl tego przezyc , zlapal sie za glowe i mowil" o boze , moi rodzice juz sa a mieli wrocic pozniej, to nie bylo w planie, O boze".... jak male dziecko, ktore zostalo przylapane na goracym uczynku, zamiast podejsc do tego z usmiechem a nie ze stresem ktory i mnie sie udzielil

Gość znowu ja,./
gulierka- poznalam jego kolegow.... ale raczej to bylo przez przypadek ,bo jak go poznalam to byl z kolega taka ofiara losu, ktory nie wie jak zagadac do dziewczyny:/ no i druga sprawa- seks byl tragiczny- byl miekki...

Gość guliertka
Chlopak ogolnie jakis chyba zestresowany

Gość JA Z pOLSKI
A F

Gość znowu ja,./
z leksza tez mi sie tak wydaje. jakies kompleksy? nie jest pewny siebie, co mnie denerwuje, bo facet musi raczej byc silny w zwiazku. Cos jest nie tak.....

Gość JA Z pOLSKI
COŚ NAWALIŁO, CHCIAŁEM NAPISAĆ ŻE "OLEJ GO"

Gość JA Z pOLSKI
WSTYDZI SIĘ ZA POLKĘ ...

Gość znowu ja,./
Nie robil tego 2 lata. Zapytalam sie; dlaczego, nie umiales znalezc dziewczyny? a on ze nie jest latwo kogos znalezc:/ ja nie mowie ze jestem swieta bo kilka milostek mialam...

Gość JA Z pOLSKI
CZEGO NIE ROBIŁ 2 LATA ?

Gość znowu ja,./
nie wstydzi sie mnie... jest pomocny ogolnie..bo go zjechalam ,ze nawet nie zadzwonil i nie zapytal sie jak sie czuje, gdy o malo nie wyladowalam z bolu na ostrym... a ja bylam bez kredytu wtedy.odezwal sie po 10 godzinach, kiedy bylo juz po wszystkim.

Gość coffeelady
Weszlam tutaj przypadkiem i witam w clubie!Tez mieszkam w UK i rowniez spedzam swieta sama z coreczka,maz pojechal do Polski,siostra z chlopakiem nad morze...,ale nic to ,wydzwaniam a to do rodzicow w PL,a to do meza i do siostry tutaj.Plusem jest to,ze nie musialam przygotowywac nic na swieta oraz,to wazniejsze-mam duzo czasu dla coreczki:)