Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka pi szi?

Dziewczyny! Nie napisał życzeń,nie zadzwnił czyli od dziś już nie tęknicie bo on

Polecane posty

Gość ka pi szi?

was nie chce i koniec 🖐️

Gość s. g.
A jeśli wczoraj napisał życzenia, a dzisiaj milczy, to co? :)

Nie przetlumaczysz. Tutaj nawet jak zdradzil, to przez pomylke, a jak probowal za plecami swej kobiety umowic sie z inna laseczka na bzykanko, to byla glupia prowokacja w celu wywolania zazdrosci...

Gość guliertka
Mieszkamy razem, troche z przypadku, wiec to nie jest takie proste. Nie rozumiem dlaczego wyjechal i nie odzywa sie sam z siebie:/.

Gość ka pi szi?
nie odzywa się, chce odpocząć bo jest tobą znudzony napisał wczoraj? też tak robię żeby w święta mieć już spokój

Gość urabura
Rozstaliśmy się dwa tygodnie temu... nie wysłał nawet smsa z zyczeniami, nic. Bylismy dwa lata ponad, planowalismy ślub, a teraz jestem sama z niczym. Sama jak palec. Ja też nic nie napiszę do niego ani się nie odezwę.

Gość guliertka
My jestesmy 2 lata ze soba, wyjechal na prawie tydzien czasu:/

Gość guliertka
W takim razie nie powinnam Mu zawrcac glowy pisaniem hm

Gość s. g.
A ja z nim nie jestem, spotykamy się od pewnego czasu. Więc jak, mam to interpretować na niekorzyść? :)

Gość Sandra263748
Ja jestem z moim dopiero miesiąc. Pisze do mnie, dzwoni, życzenia wysłał, ok. Ale dziś pojechał sam na balety a ja siedze w domu i zapijam smutki. Woli bawić się beze mnie. Dziś już do niego nie napiszę, ale jutro powiem mu co myślę. I nigdy wiecej sie do niego nie odezwę. Jestem z nim dopiero miesiąc wiec wytrzymam, Lepiej teraz niż gdbym miała się bardziej przywiązać. widzę że nie warto. Siedzę sama i piję przez frajera. huj z takim chłopem.