Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyyyyyyyyy

Przyznać sie która kupuje stare lumpy

Polecane posty

Gość AQUASia
Z tych mega pak zwykle tylko kilka rzeczy fajnych. -Reszta nawet nie pasuje na to samo dziecko i w sumie się wyrzuca. Lepiej nowe kupić to taniej i ładniej i na dłużej)))

Gość tosia:):)
A moze ty dojdz do tego,że to, co dla jednego jest szmata, dla innego jest jkedynym ciuchem, w ktore ubierze dziecko, bo tylko na takie go stac!Wiesz co, jestem nauczycielem, widze biede dzieci i rodzicow i jestem ostatnia osoba ktora moglaby ci przytaknac!

I jeszcze jedno-ignorantko, Polki jak juz.

Gość hyyyyyyyyy
Jak widzisz biede to podziękuj tym handlarom! Jakby ich nie było to byś szła do sklepu i w tej cenie nowe kupowała.

Gość hyyyyyyyyy
Bieda sie bierze z głupoty jakbys nie wiedziala

Jasne, tak sobie to tłumacz moze mniej pychy, wiecej wmpatii i zycie bedzie latwiejsze polecam ku rozwazeniuu

Gość hyyyyyyyyy
i nie ma nic gorszego jak głupota ogólu,wybrana większością głosów!

Gość abcabcd
jak sie nie ma pieniedzy, to sie dzieci nie powinno miec. najpierw maja po 10 sztuk, bo "bozia dała" a potem placza, ze nie maja za co wykarmic. sorry, ale to jest glupota i nie jest mi szkoa takich ludzi.

Bieda sie bierze z głupoty?????????????? Wiesz co, jakbym mogla to strzeliłabym ci w morde! Bieda w rodzinie dziecka, ktorego ojciec w wypadku stracił zycie? Czy moze bieda matki, ktorej partner wyjechał w pizdu za granice i słuch po nim zaginał?A moze codzienna bieda tych, ktorzy zabraniaja minimalna krajowa? Pan Tusk tak ci wyprał mozg ze twierdzisz, ze bieda to głupota? Tylko tyle pozostało mi napisac-spadaj na szczaw kretynko i nie pisz wiecej, zeby sie nie blaznic. bez odbioru-z szumowina i zerowym poziomem dalej nie bede dyskutowac!!

Gość hyyyyyyyyy
abcabcd dzieci się biora z miłości nie z pieniędzy!

Gość testy przeciez sa
Kobiety, autorka jest zalozycuelka tych aukcji.a ten post ma zwrocic na nie uwage. Gdyby napisala ze ma slczne ciuszki do sprzedania,nikt by nie zajrzal...a tak zwrocila na siebie i aukcje uwage!

Gość abcabcd
hahahahahahahah to niech robia dziecioroby. tylko potem niech nie placza, ze nie maja je w co ubrac

Gość do autorki.........,,,
Po tym co przeczytałam to napisze, ze stare lumpy to cie zrobiły pokurczu

Gość hyyyyyyyyy
Ja nie głosowałam na Tuska nigdy w życiu i nie jestem taka zła jak ci sie wydaje tylko ja poprostu zawsze myśle o konsekwencjach A pisząc o biedzie piszę ogólnie o biedzie jako o społeczeństwie!

Gość hyyyyyyyyy
do autorki.........,,, no to mylisz się! Ale założe sie że w twoim przypadku właśnie tak było?!

Gość hyyyyyyyyy
Sprostowanie Ja nie sprzedaje na allegro Nie zazdroszcze nikomu kto to robi,bo uważam, że handel to najgorsze zajęcie na świecie! Nie zazdroszcze nikomu dzieci Kupowanie rzeczy używanych nie wpłynie pozytywnie na niższe ceny rzeczy nowych.

Gość hyyyyyyyyy
Reasumując póki w lumpeksach będziecie kupowały znoszoną chińszczyznę po 6-7zł za sztukę to o nowych w tejże cenie nie macie co liczyć.

Gość hyyyyyyyyy
marzyć miało być)

Gość hyyyyyyyyy
Gdzie się podziały jadowite żmije?

Gość hyyyyyyyyy
głupie kurwy, nie zroumialyscie tematu i teraz wam w ryj głupio?

Gość z rzeczy nieużywanych
u ciebie jest na pewno słownik ortograficzny, mądralińska autorko - RZygać, nie żygać!

23:0 hyyyyyyyyy głupie k**wy, nie zroumialyscie tematu i teraz wam w ryj głupio? Odrazu widzą poziom pomarańczki która w akcie desperacji próbuje sie podszyć!

Gość officejet56
POCZYTALAM TWOJE WPISY NA INNYCH TOPIKACH, jedno pytanie-z toba wszystko OK? bo nie sadze........................