Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyyyyyyyyy

Przyznać sie która kupuje stare lumpy

Polecane posty

Gość hyyyyyyyyy

dla dziecka na allegro.pl mega paki albo po 12zł za sztukę używanego łacha co ma być jak nowy a gołym okiem widac że wycieruch stary.

Gość hyyyyyyyyy
żygać sie chce ja sie człowiek patrzy na te starocie, które ktoś wypieprzył nie dlatego, że jest złym człowiekiem i nie dałby komuś kogo zna i lubi, tylko wstyd mu było, bo to się do chodzenia jego skromnym zdaniem już nie nadawało, a polak to sprzeda i kupi- co jeszcze bardziej żałosne!

Gość hyyyyyyyyy
sami z siebie dzaidów robimy i za dziadów nas mają -nie mają racji? No mają! Nie szanują nas,bo takich się nie szanuje co sami szanować się nie chą!

Gość hyyyyyyyyy
chcą!

Gość hyyyyyyyyy
Same cudeńka nie ma co dyskutować!

Gość luminACJA SWIATLA
wow, co rodzina cie nie chce znac ze swieta spedzasz na kafe piszac sama ze soba? hahaha, wspolczujemy patologiczna scierkoooo

Gość fraglesowa ona
super ubranka sa w tej aukcji ale pewnie to nic innego jak przewrotny sposób debilenej autorki na zachwalenie swojej wlasnej aukcji zenada jak dla mnie

Gość hyyyyyyyyy
Nie, czkawką mi się odbija rodzinny spęd a twoja zazdrość że mogę sobie pokopać w necie i odpocząć od dzieci jest naprawdę urocza. Nie sprzedaję tych łachów i nie są one super Super są wyłącznie nowe niewymięte ubrania a najchętniej do pierwszego prania!

Gość co za pustak z tej autorki
no to kupuj nowe niewymiete ubrania i daj zyc innym nie znosze takich pierdolonych nadetych ksieżniczek...

Gość BusgagshuBsbb
Hehe dobra jestes sama ze soba piszesz musisz by mc strasznie jebnieta hahahahahaha Ps nie każdego stać na firmowki

Gość zagalla
popros meża zeby cie przelecial, moze ci frustracje miną:D smutne masz zycie chyba, dameso od nowych, niewymietych ubranek:D

Gość hyyyyyyyyy
co za pustak z tej autorki !zważ na słowa tępa strzałko,bo jak pomyślisz to zrozumiesz a najwyżej nie zarobisz na starych łachcach-poszukach innej profesji!

Gość hyyyyyyyyy
BusgagshuBsbb następna TĘPA! Nie kupuj firmówek i nie płać za coś co może być podarowane!

Gość fruzia rozia
:O autorka jest przyglupem i tyle w temacie szkoda czasu na dyskusje z nia dziewczyny:D wesołych swiat prymitywna autoreczko debilnego topiku:D

Gość hyyyyyyyyy
Chyba pomysły na pomarańcze ci się skończyły . Dalej dalej!

Gość oooooo///oooo///oooo
bo pewnie sama tą autorką jestes

Gość fgdsa
Mam na ten temat takie samo zdanie jak autorka.

Gość hahahaha, no:D
nie no pol topiku ta idiotka pisala sama ze soba, teraz zmienia nicki i dalej jedzie

Takie aukcje są beznadziejne. O ile niektórzy nie próbują zbić na takich ubraniach fortuny,to zdecydowana większość jednak, sprzedaje stare, sprane, porozciągane rzeczy, za wcale niemałe pieniążki.

Gość hyyyyyyyyy
hahahaha, no:D odrazu widac że jesteś zdrowo pieprznięta Pół topiku zasyfiłaś i żale wylewasz do mnie ...

Gość Oksana91
Moja bratowa sprzedaje w ten sposób ubranka) Wyszukuje w lumpeksach i zarabia na tym jeszcze)

Gość hyyyyyyyyy
Tak Tak orientuje się, bo mieszkam w centrum wrocka i mam takich sklepów wkoło siebie około dzwudziestu.

Gość tosia:):)
No dobra, a tak na serio to z czym ty masz problem? Z tym, ze ktos kupuje uzywane ubrania czy kupuje w lumpeksie? A co tobie do tego? Jeden sprzedaje, drugi kupuje- w czym problem? Wiesz jaki jest vat na ubranka dzieciece, wiesz jakie sa ceny? Moze wyjdz se swojej wyimaginowanej bajki i rozejrzyj sie jak biednieje spoleczenstwo-dla wielu takie aukcje z uzywkami to jedyny spoób na ubranka dla dziecka Tak trudno to pojac?

Gość hyyyyyyyyy
Na czym by dorabiały polki gdyby je zlikwidowano? Każdy przebrany towar w każdym z tych lumpeksów jest lepszy niz każda mega paka z allegro i tańszy niż ona.

Gość Agnnieszka
Masz rację Taka sprzedaż jest niemoralna!

Gość hyyyyyyyyy
tosia:):) pisałam na początku-poczytaj i dojdziesz.

Gość abcabcd
Ale szmaty.