Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neotia

On ciagle tu jest...

Polecane posty

Gość neottia
Hmmm... Szkoda, że dzielą nas...w najlepszym wypadku 3 województwa:) Wyciągnęłabym Cię, na spacer, nawet jak byś się opierał to na siłę:P Ale tylko tutaj jak już latarnie zgasły, a nie w jakimś mieście, gdzie nawet w nocy jest jasno;/ Nawdychalibyśmy trochę mroźnego powietrza, głupotki by nam z głowy wywiało i by się spokojnie spało... Oczywiście bez żadnych podtekstów:P Ech...kiedyś to tak lubiłam z moimi dziewczynami...:)

Gość neottia
A Ty główka do góry, nie wolno się poddawać!! Jesteś jeszcze młody, tyle życia przed Tobą!! A życie się ma tylko jedno, nie wolno go zmarnować tylko trzeba jak najlepiej przeżyć!! Ja to zawsze chciałam tak żyć żeby niczego nie żałować... No niestety nie wyszło...:( Ale cóż, ja chyba nie jestem ekspertem w tych sprawach..:/

Gość neottia
To bym Ci zrobiła herbatkę z miodkiem i cytrynką, opatuliła kołderką i robiła inhalacje jakby Ci się nosek zatykał:D

nikt nie jest alfą i omegą w te klocki, to czysta improwizacja... ;) tak zwani eksperci maja za sobą wiele porażek i są manipulantami... nie ma zatem taka osoba powodu do dumy... tak przynajmniej mi się wydaje...

Gość neottia
Zrobić Ci tej herbatki? Bo ja chyba sobie zrobię:)

Gość neottia
Czarna, owocowa, zielona, z cytrynką, miodkiem, sokiem malinowym?:D

Gość neottia
Tylko się zaparzy i wysyłam...:) Czy będzie wielkim nietaktem jak zapytam jak masz na imię..?:)

Gość neottia
Albo może lepiej nie mów... Niech jest jak będzie, bo jeszcze coś się zepsuje...:)

Gość neottia
Boisz się, że ktoś Cię rozpozna:D Hmmm... Pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy ile osób tu zagląda. Jam tu drugi raz dopiero i to dlatego jestem takim łośkiem:)

Gość neottia
Herbata wysłana:D

i tak zawsze mam inny nick, a i skrupulatnie ukrywam to kim jestem.. tak więc nikt mnie tu nie zna tak naprawdę i zarazem ja nie znam nikogo.. nie utrzymuje kontaktu z nikim z sieci... Ciekawe czy dotrze ciepła? :P

Gość neottia
Nie chodziło mi o pełne dane osobowe + telefon, mail i oczywiście załączone zdjęcie:P Tak jakoś sobie pomyślałam jakbyś mógł mieć na imię...:) No cóż, pozostaniesz moim odludkiem:) Co do herbatki to kazałam im się sprężać...:D

na dziś będę powoli zakańczał moje posiedzenie na forum :) miło czasami pokonwersować z prawie krakowianką :D swoją drogą, dobrze, że smok Ciebie nie łyknął :P

Gość neottia
Oj ja tam wcale krakowianką się nie czuję..:/ A smok jest oszukany. I trzeba wysyłać smsy żeby zionął ogniem:) To już przesada...

Gość neottia
Mówili, że do 10 minut dostaniesz? Doszła?:D Upsss...nie zapytałam ile słodzisz... Ale z przyzwyczajenia nie posłodziłam, wiec jak coś to sobie docukrujesz:D

Gość neottia
Oj tam drogi, przecież Tobie bym nie żałowała:* Ale ja nie słodzę... A właściwie to jest tak, ze do czarnej słodzę pół, a do żadnych innych nic...:D Jak cos to doślę cukier:D

Gość neottia
A to z nich łotry i łobuzy!!

Gość neottia
To co, nie zawracam Ci już główki, pewnie chcesz się powoli kłaść do łóżka... Jutro praca czy wolne? I dziękuję. Jesteś moim Aniołem:*

Gość neottia
Poodpoczywaj sobie jeszcze:) Śpij spokojnie:*