Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neotia

On ciagle tu jest...

Polecane posty

Gość aspołecznyodludek
dreszczyk emocji... :) ja swego czasu leciałem Mi-8, taki śmigłowiec, atrakcja polegała nie tylko na samym locie i odczuciach, ale po drodze kilka osób wysiadło... :P czyste szaleństwo jednak tak wyskoczyć ze spadochronem :)

Gość neottia
Jej!!! Moje największe samolubne marzenie to skoczyć ze spadochronem!!!:) A drugie to zobaczyć na żywo kaniony:)

Gość aspołecznyodludek
swoją droga moja aspołeczność polega także na tym, że odtrącam, odpycham od siebie ludzi... unikam ich, nie ufam, nie potrafię nawiązać takiego wspólnego języka... generalnie nudny jestem :P

Gość aspołecznyodludek
No to dziarska z Ciebie babka, skoro chciała byś skoczyć i zawisnąć na kawałku szmaty. :P Ja bym chyba się bał. Choć nie przeczę, kiedyś o tym myślałem, a w młodości miałem marzenie - chciałem zostać pilotem, ale nagle stwierdzono u mnie wadę wzroku, potem doszła alergia.. pominę wrodzoną głupotę.. hahahaha.... :P To ja już wole te kaniony :P Choć wydaje mi się, że jest o wiele więcej miejsc godnych zobaczenia.

Gość neottia
Jest mnóstwo pięknych miejsc... Ale mnie jakoś ciągnie do tych czerwonych kanionów:) No chyba, ze jeszcze 7 cudów świata:) Ech...pomarzyć można:/ A ze spadochronem to tylko z kimś, sama też bym chyba nie dała rady... Zjedz coś, bo nic nie jadłeś:*

Gość aspołecznyodludek
yyy... jadłem, a ponadto trzeba przyfolgować... siedzę i jem.. tak spędzam święta :P ej.. nie całuskuj mnie bo będę musiał się dezynfekować :D hahahaha.... ;)

Gość neottia
Eeee tam... Nic Ci nie będzie:) Poza tym to by całus w... mały paluszek u rączki:)

Gość neottia
Ale jak nie to nie :D

Gość aspołecznyodludek
haha... mały paluszek? czuje się co najmniej jak biskup :P

Gość aspołecznyodludek
zaraz zaraz - czy Ty mnie podrywasz? :D

Gość neottia
Gdzież bym śmiała...:P Ale dziękuję:* "Uratowałeś" mnie:* Upss... miało być bez buziaków:)

Gość aspołecznyodludek
spokojnie - wszystko sobie notuje i potem wyegzekwuje odszkodowanie :P :D ;)

Gość aspołecznyodludek
właśnie się dowiedziałem, że nieopodal mnie w totka ktoś ostatnio wygrał ponad 8 milionów złotych i kurka wodna to nie byłem ja.. no i dlaczego? :P wszak kto jak nie ja!?!?! :D

Gość neottia
Jakiś szczęściarz:) Nam to nie pisane...:( Pamiętam jak byłam malutka to mój dziadziuś grał jak szalony w totka i mi zawsze przynosił jeden kupon żeby skreślić. Niestety nigdy nic nie wygraliśmy;/

Gość aspołecznyodludek
haha... dziadziuś hazardzista :D ja dawałem kupon chrześnicy :P 2 razy wygrałem około 150 zł, kilkanaście razy około 16 zł., ale wole nie liczyć ile łącznie wydałem... ;) ale pewnego dnia mi się uda !! zapewne :P

Gość neottia
Na pewno Ci się uda!!!:) Teraz jak już wiem to będę trzymać kciuki, a to na pewno coś pomoże:)

Gość aspołecznyodludek
o rety rety - jesteś chyba ogromniastą optymistyczną o wielgaśnym sercu kobietką :P ratunku!! :D

Gość neottia
W sumie to raczej pesymistką jestem...:/ Ale chciałabym żeby ludzie, zwłaszcza Ci, którzy na to zasługują (a wierzę,że Ty jesteś jednym z nich), byli szczęśliwi i spełniały się ich pragnionka:)

Gość neottia
Muszę zmykać zawieźć babcię do kościoła... Znajdę Cię jeszcze..? Czy "już jutro zapomnisz co tu pisałeś'?:P

Gość aspołecznyodludek
eee... to nierealne w moim przypadku :P jestem skazany na marność ;) nie wierze, że cokolwiek zmieni się w moim życiu i generalnie to tkwię w miejscu - dziadzieje :P czy zasługuje - to trudne pytanie - chyba nie do końca są ludzie, którzy potrzebują bardziej niż ja pomocy ale ten świat zdaje się rządzi się innymi prawami i to nie ma znaczenia kto co potrzebuje

Gość neottia
Tak czy siak dziękuję Ci bardzo:* Nawet nie wiesz ile dla mnie zrobiłeś:*

Gość aspołecznyodludek
skleroza postępuje - trudno powiedzieć :P o tak tak - babcia ważna kobieta :D

Gość neottia
Świat nigdy nie był sprawiedliwy...:( A szkoda... Chociaż sami go tworzymy, więc to pewnie trochę nasza wina... Kiedyś jak byłam naiwna to chciałam "zmieniać świat"... Ale samu ciężko coś zdziałać..:/

Gość aspołecznyodludek
nie warto walczyć z wiatrakami - lepiej kreować własną rzeczywistość tak by było nam dobrze... ;) nie smutaj się tak - grunt, że jest jeszcze wiele drobiazgów, które są dobre, które cieszą i na tym się koncentrujmy - zapewne Pani Babcia jest z Ciebie dumna.. zdolna, mądra i pracowita wnuczka, no i ma prawko... Babuszka w niebo wzięta!! :D

Gość neottia
Ktoś się pod Ciebie podszywa?:) A co do mojej babuszki.... Hmmm... zawsze ulubieńcem i oczkiem w głowie całego domu był mój rok starszy brat. I tak zostało do dziś. Nie mam pojęcia dlaczego..:) Poważnie, wiem, ze to mój brat, ale On jest zwyczajnym...leserem:/ Ma 25 lat, nigdy nie miał żadnej pracy, zawalił rok studiów, babcia i rodzice dają mu na wszystko pieniądze, ostatnio np. na to, żeby mu ktoś napisał pracę mgr:/ Licencjacką też mu napisali. Dawali mu pieniążki na prawo jazdy, którego i tak nie zrobił, ja na swoje sama zarobiłam:) Już nawet jak byłam mała to czułam, że zawsze byłam na drugim miejscu, chociaż starałam się, miałam dobre oceny, pomagałam w domu, wcześnie poszłam do pracy żeby odciążyć troszkę rodziców, ale nikt tego nie widział. Już się z tym pogodziłam:) Teraz i tak jestem stara i muszę układać swoje własne życie....:P

24 i stara? No nie rozśmieszaj mnie! :D Tak to już jest, że ranne szczenie bierze się w pysk, a zdrowe musi samo iść dalej. :P Kurcze, znów podkreślasz swoje zalety. :) Powiedz jeszcze, że Twój wygląd mnie nie wystraszy to tym razem może to mi nie uda się zasnąć. ;)

Gość neottia
Oj przestraszy Cię:P Uciekniesz dalej niż to Twoje lubuskie:P