Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktojesttttt

Jak to jest z polaczeniami w sieci Plus, gdy druga osoba przebywa w Norwegii???

Polecane posty

Gość jaktojesttttt

witam, mam pytanie, oboje z moim chlopakiem jestesmy abonentami Plusa (telefony na karte), on wyjezdza do norwegii na 2 miesiace i zastanawiam sie czy duzo beda nas wynosic koszty polaczen. Czy jesli np oboje mamy pakiety sms (po 1gr) to wtedy nie bedzie dodatkowych oplat za smsy?? albo jesli ja mam do niego Darmowy Numer to bede cos placic za polaczenia? albo on za te ktore ode mnie odbierze? zupelnie nie łapie się w tym... moze ktos z was wie jak to dziala.

Gość ffdfdss
placisz kosztty z siecu i dodatkowo roming po kieszeni wam poeci

Gość zbankrutujesz..........
Jak ładnie poprosisz to powiem jak zrobic aby tanio było :classic_cool:

jak twoj chłopak bedzie na mijscu niech sobie kupi karty z sieci lebara będzie do ciebie dzwi=onił za pare groszy.

Gość zbankrutujesz..........
Kupujesz 2 startery na karte Lyca Mobile. Mozna to u nas kupić. Dzwoniac pomiedzy Polska a Norwegia pomiedzy tymi dwoma numerami za rozmowe do 30 minut zapłacisz 29 gr. I tyle filozofi. Oczywiście i w Polsce możesz tego uzywac ;) Takie same zasady, rozmowa na numer w sieci Lyca Mobile do pol godziny 29 gr

no dobra ale może będzie chciał dzwonić też pod inne numery a nie do niej a wtedy lepiej chyba wyjdzie np lebara albo chess bo wtedy ma tanie poł. do wszystkich.