Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulaaaa123

Bardzo Proszę o szybką POMOC!!!! :(

Polecane posty

Gość Paulaaaa123

Witam. Obecnie jestem w 7 miesiącu ciąży. Wczoraj i dziś zazwyczaj wieczorem odczuwam straszny ból, nie do wytrzymania w okolicach kręgosłupa piersiowego i klatki piersiowej... wczoraj jeszcze ból był do zniesienia, ale dzisiaj był o wiele gorszy i bardziej przeszywający, towarzyszą mu również obfite wymioty.... Dzisiaj chciałam dzwonić po karetkę ponieważ nie mogłam wytrzymać,ale na szczęście po 40 min. przechodzi.Czy któraś z wasz miała takie coś???? od czego to może być??? czy przy takim bólu wzywać karetkę ,a jeśli tak to co ona może zrobić???

Gość aaasdfvvc
[podjedź do szpitala, niech Cię zbadają nikt tu nie jest wróżką i nie powie co Ci dolega

Gość abcabcd
kretynka. lepiej na forum sie pytac niz pojechac do szpitala? zygasz i masz sile pisac? widocznie tak xle sie nie czujesz.

Gość radze nie kupywac
z ktorego miasta jestes?

Gość Paulaaaa123
A co to ma do rzeczy z którego miasta jestem??

Gość klafsnba
hmmm... nie miałam tak ale może płód jest tak ułożony, że uciska na coś... nie wiem. najlepiej zrobisz jak zadzwonisz w takiej sytuacji po karetkę albo chociaż idź z tym do swojego gina

Gość Paulaaaa123
abcabcd SAMA JESTEŚ KRETYNKĄ PRZECZYTAJ DOKŁADNIE. A JAK NIE UMIESZ CZYTAĆ TO NIE ODPISUJ!

Gość abcabcd
kretynka to ty jestes. zamiast isc do lekarza piszesz na forum. jestes w ciazy, zle sie czujesz. powinnas byc odpowiedzialna, bo wktotce zostaniesz matka. Widac nie jestes. Chyba, ze jestes ze wsi , a najblizszy lekarz jest 50 km od Ciebie

Gość hyyyyyyyyy
karetka moze cie np. przejechac pokurwiona macioro

Gość aaasdfvvc
byc może coś zlego się dzieje a Ty to po prostu przegapisz bo szukasz pomocy na kafeee. Jesli naprawde zależy Ci na życiu dziecka to już dawno powinnaś być w szpitalu na izbie przyjęć.... Kretynką Cie nie nazwe ale jesteś nieodpowiedzialna.

Gość aaasdfvvc
Zawsze mozna wezwać karetkę i nie odmówią Ci przyjazdu jak jesteś w ciąży. Zabiorą Cię do szpitala zrobią usg, ktg, podstawowe badania. Na jakie badania liczysz na kafeterii???

Gość Paulaaaa123
klafsnba Dziękuje za odpowiedż. chciałam się poradzić ale widze że to nie ma sensu tutaj robic.... tylko jakaś kretynka bedzie jeszcze mnie denerwowała. Dobranoc

Gość klafsnba
nie widzę powodów żeby wyzywać autorkę. Jesteście kobietami i matkami a Wasze słownictwo jest na miarę żłoba spod budki z piwem. Autorko - jak Cię znowu coś takiego złapie to nie wahaj się dzwonić po pogotowie. Teraz sobie przypominam, że moja koleżanka w ciąży miała chyba coś podobnego - okazało się, że to na tle nerwowym. Ale nie wiem czy to taki sam ból... ona nie wymiotowała ale miała duszności i coś jakby bezdechy. Jednak też zginała się w pół z powodu bólu w klatce. Najlepiej skonsultować to z lekarzem

Gość aaasdfvvc
Nic Ci nie doradzimy bo żadna nie jest jasnowidzem. W ubiegłym tyg byłam u fryzjerki i pytam się gdzie jest jej pracownicaw ciązy 5 miesiąc o ona mi powiedziała, że właśnie jej dziecko mało się ruszało na wieczór i dopiero rano pojechała do lekarza, ale było już za późno... Bez badań nikt Ci nic nie powie. Zwraca się mocno jak idzie rozwarcie, być może cos się dzieje i będziesz miała wcześniaka.

Gość klafsnba
nie przejmuj się wyzwiskami i wątpliwie błyskotliwymi odpowiedziami, które w mniemaniu autorek stanowią cięta ripostę. Kulturalny człowiek zachowuje się dobrze nie tylko wtedy kiedy stoi z kimś twarzą w twarz ale również wtedy gdy jest anonimowy...