Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laluuunia

pogaduchy

Polecane posty

Gość jolalojalna
czyli =>bezwzględne przekonanie o swoich walorach wizualnych, i liczenie że facet będzie ją utrzymywał, i się o nią troszczył. więc przeciwienstwo damulki to kobieta pewna siebie, niezależna i chcąca się realizowac. a oczekujesz że ona nie powinna byc asertwna na twoje zachcianki, że powina byc troszkę dziuniowata i pozbawiona "pazura"?

Gość jolalojalna
TenTamten Będzie chciec więcej głaskania tak, a Ty wolisz dominującą taką?

W dzień niech będzie jak kociak słodka,pieszczoch a w nocy jak tygrys z porządnym pazurem :D

Gość jolalojalna
noo, rozumiemy się;)

miałem na myśli to ze to ja opiekuje sie nia i podejmuje decyzje z myślą dla jej dobra a ona wiedząc ze ja mam takie podejście, bezgranicznie mi ufa i akceptuje nawet moje zachcianki , ktore tak naprawde maja obopólne dobro

Gość jolalojalna
urocze:) rozumiem. czyli nie interesuje Cię kobieta wyzwolona, feministka. Chcesz żeby pracowała, zarabiała więcej czy mniej od Ciebie? czy żeby dom i dzieci?, tak tradycyjniej

hehe kobiety to dziwny twór oczekują od ciebie lojalności i szczerości a jak im to dajesz to cię potem chamem nazywają i ciapą :D

jak chce to moze pracowac jesli ma takie ambicje, ale obowiazkami to mozemy zajmowac sie wspolnie, liczy sie wspolpraca, tez cenie kobiety ktore poswiecaja sie dla macierzynstwa bo przeciez to jest jak normalna praca tylko ze one wzamian nic nie oczekujan robia to z milosci i to jest zaszczytne:) wiekszosc tego mezczyzn nie docenia i traktujo to jak cos normalnego

Gość jolalojalna
masz rację, TenTamten, dlatego trzeba we wszystkim zachowac umiar, czyli czasem zachowac się jak brutal, a czasami jak ciapa a Ty nie uważasz że mężczyźni to dziwny twór? Większośc z Was poszukuje ideału, samemu nie wykazując jakichkolwiek oznak dązenia do niego.

hehe kobiety to dziwny twór oczekują od ciebie lojalności i szczerości a jak im to dajesz to cię potem chamem nazywają i ciapą swiete slowa, trzeba byc w tym pośrednim aby cie kobieta doceniła, za duzo nie wolno tez dawać

No tu masz racje ;) ale ideał to pojęcie względne bo dla jednych ideałem jest odpowiedni charakter a dla innych ideałem jest wykreowany w ostatnich latach przez telewizje i gazety wygląd ;)

Gość jolalojalna
Vangozi bo tak było przez wieki, ze nikt tego nie doceniał teraz większośc kobiet zaczyna rozumiec że nie muszą byc we wszystkim perfekcyjne, ale wam, mężczyznom ciezko jest się przyzwyczaic do modelu kobiety innego niż reprezentowały Wasze matki tak swoją drogą to masz dojrzałe poddejście do związku. Podaoba mi się takie właśnie partnerstwoi. Tak wiec jeżeli Twój ostatni post to nie ściema to fajnie będzie miała kobietka z którą będziesz:)

Dla mnie moja kobieta nie musi być jakąś top model :P ważne aby miała w sobie to coś co mnie będzie podniecać ,nie musi mieć jakiegoś super wykształcenia ważne aby potrafiła być szczera i wierna ;) praca hmm takie czasy że dobrze by było jak by parę groszy do domu przynosiła :P

Gość jolalojalna
Myślę że większoś z was stawia jednak na wygląd. Jak jest u Ciebie, co?

Gość jolalojalna
wierna? uważasz że wiernosc nie jest naszą mocną stroną?

Wygląd w pewnym sensie jest też ważny chyba takie czasy :) ale bez przesady każdy ma swoje gust i jak się rozejrzeć na inne pary to widać że nie wszyscy kochają lalunie ;)

Wierność nie jest mocną stroną tak i waszą jak i naszą ale ja oczekuje tego od kobiety bo nie ma siły żebym się złamał jak jestem w związku :D

szczerze nie mam duzych wymagań do wizualności kobiet, lubie kiedy kobieta dazy mnie zainteresowaniem, tak sama proboje zwrocic na siebie uwage jakimis gestam i po prostu prze rozmowe i tyle i aby nie miala pstro w glowie i miala dojrzałe racjonalne spojrzenie na zycie

Gość jolalojalna
Nie wszyscy kochają lalunie, ale mam wrażenie że wszyscy marzą o laluni. reklama vichy mnie prześladuje, Was nie? nie widzę wiec wszystkiego... Vagnozi-kobieta na Ciebie uwagę, tak, czyli nie lubisz podrywac, wolisz byc podrywanym, tak? Wiernośc, ach... na początku to naturalne że jest, ale w związkach z dłuższym stażem cięzżko, wiesz, rutyna... Meżczyzni częściej zdradzają niż kobiety

Gość jolalojalna
ja mam 21 ja opowiedziec:) poszukuję obecnie kogoś u kogo intelekt będzie proporcjonalny do wyglądu. Właściwie teraz to jestem (albo nie jestem, cholera wie) z facetem, który jest przystojny, kręcą mnie niesamowicie piwne oczy... Nie rozmawia nam się bardzo dobrze, swobodnie, nie ma takiego pokrewienstwa dusz. Jest też ktoś, kto podobno zakochał się w mojej maleńkiej osobie (161cm) podczas kiedy widzielismy się pierwszy raz widzieliśmy. Fajny charakter ma. Bardzo. Ale brzydki jak noc listopadowa. Nie pociąga mnie, a to jest jednak ważny aspekt

jolalojalna ja tak to zawsze robie patrze zwiadowczo na kobiety i czuje kiedy kobieta jest zainteresowana bo to daje mi pewnosc rzecz jasna a wtedy działam, na ogol nie robie tego odrazu z pierwsza lepsza, musze ja kilka razy spotkac dostrzec by przekonac sie ze mi na niej zakezy, zawsze udaje troche twardziela choc strasznie jestem niesmialy