Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laluuunia

pogaduchy

Polecane posty

Gość jolalojalna
w jaki sposób udajesz twardziela będąc nieśmialy?

Gość jolalojalna
piwne oczy, achh, takie ciemne ciemne? Marzą mi się takie właśnie w tej chwili

po prostu nie daje oznak kobiecie ze odrazu mi sie podiba, kobiety zawsze wola mezczyzn ktorzy nie odrazu rzucając sie do stup a traktuja ja jak zwykla dobra kolezanke, ludzac ja

Gość jolalojalna
Nie zostawiaj;) Też niebieskooki? Powiedz mi, czy uważasz że facet w wieku zbliżonym do Twojego mówiący dziewczynie że traktuje ją poważnie, ale kontakt ogranicza do kilku smsów w tygodniu i spotkan raz w tyg , prowadzący z ową dziewczyną takie rozmowy właściwie hooy wie o czym oczekiwałby poważnego traktowania od niej?

Gość jolalojalna
a kiedy już się bliżej poznajecie to jakoś ten dystans likwidujesz, tak?

Gość jolalojalna
tak mnie kręcą takie oczy, że sobie nawet nie wybrażasz... szkoda:( dobranoc więc w sumie ja też będę zaraz zmykac chyba bo przynudzają tu na kafe...

Gość jolalojalna
tak subtelnie... czyli taka bliskosc budowana byc powinna Twoim zdaniem baaardzo powoli

no raczej wymagał by takowego traktowania moze jest niepewny w swoim działaniu

Gość jolalojalna
żegnaj...

z poczatku tak a potem to zwieksza sie kroki, bo juz ta osobe sie zna i wiadomo na co mozna sobie pozwolic

Gość jolalojalna
tylko wiesz, ja mam na myśli bliskosc emocjonalną, bo taka fizyczna (nie seks) to nas w pewnym snsie łączy, ale nie jestem w sanie zrozumiec jak mozna móic osobie że traktuje się ją powaznie, po spotkaniu zakonczonym namiętnym pocałunkiem milczec przez kilka dni. wświęta się nie widzielismy, nie zobaczymy, nawet durnego eska z życzeniami nie ma

nie no nie rozpatruje tego w kontekście seksu no to rzeczywiście nieciekawie a może on obawia sie ze tobie nie zależy na nim?

Gość jolalojalna
przez taki brak kontaktu jesteśmy daleko od siebie w sensie emocjonalnym. bardzo daleko. to jak tu na poważnie coś budowac w takim razie? czy Ty nalezysz do facetów, które lubią słodzic swojej kobiecie, czułe słowka itd?

tak lubię, bo kiedy ona zadowolona to i ja ale z umiarem to robić trzeba

Gość jolalojalna
i to jest według Ciebie naturalne w związku? i oczekujesz też czegoś takiego od niej?

ja jako mezczyzna tak tego nie oczekuje ale aby kobieta poczuła tą ważność ze to ona ta jedyna i wyjątkowa to tak i to rzecz naturalna

Gość jolalojalna
a jeżeli od faceta takich słów nie otrzymuje , to chyba znaczy że nie jest dla niego ważna.

to nie ten etap jeszcze zapewne tak bezposredni moze nie jest pewien co do twojej osoby i czeka na twoj krok tak jak ty czekasz na jego krok

Gość jolalojalna
A nie sądzisz że te etapy (emocjonalny i fizyczny) powinny isc ze sobą w parze? jestem zdezorientowana już troche bo nie wiem czy kogos mam czy nie.. i wiesz co jeszcze? własciwie przy każdej możliwej okazji on wtrąca swoje "ja do niczego zmuszam, do niczego nie namawiam. wszystko zależy od Ciebie" dla mnie to jest jasny sygnał że ma mnie gdzies, że nie jestem ważna w jakikolwiek sposób,i po prostu myśli sobie "ok, no jak ona chce to już się z nią spotkam" . a nie z własnej inicjatywy

ciezka sprawa, hmmm moze on tak jest mało czuły ja już lecę spać... moze jutro pogadamy pa dobranoc miłych snów

Gość jolalojalna
dobranoc.