Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewka1989

Turcy są przystojniejsi od Polaków, ale...

Polecane posty

Biest, ale ty jesteś z Dziadem :DI twój to krowy brał pewnie :D Wieśniaczka chwyciła królewicza.

Biest autorka topiku ma nieswoje zdjecie w stopce, poprzednie tez nie nalezalo do niej. Wydaje mi sie, ze jest po prostu cholernie zazdrosna o dziewczyne ze zdjec, ktorej sie ulozylo cos za granica i z zawisci zaklada takie debilne tematy w jej imieniu robiac z niej kretynke. a kto wie, moze autorka nalezy do rodziny dziewczyny ze zdjec i uwaza, ze skoro tamta siedzi za granica to jej sie naleza pieniadze i prezenty ale ich nie dostaje ku swemu zdziwieniu :D

Gość hjhmnbjhkjhm
Wiecie, co robi **Mychol? Tańczy na golasa.....

Moj facet nie jest Niemcem. ale jedno Ci musze napisac - gdybys wiedziala jak jest u mnie to posralabys sie z zazdrosci :)

Turcy sa brudni, nie podoba mi sie ich odcien skory Niemcy sa sredni a polacy hmm, wydaje mi sie ze coraz wiecej przystojniakow po polskiej ziemii chodzi wiec sama nie wiem

Gość March 2012
Większość Turków nie ma mocno ciemnej skóry. Ona lekko im brązowieje latem, normalnie to bladziochy większe niż my. Natomiast ci o ciemniejszej skóze to w większości Kurdowie, któych Turcy nie cierpią ( z wzajemnością). Odróżnić ich tez można stylem ubierania. Fakt, jest wielu przystojnych Turków tylko nie za wielu jest męskich. Poza tym są niscy, o wysokiego zawsze trudno. Ale tylu ilu przystojnych Turków to tylu pewnie Polaków by się uzbierało, i Hiszpanów czy Włochów.

Zamraczam do Monachium, mogę ci to wszystko twarz powiedzieć. Ciekawe, czy byś miała odwagę obrażać przekonania innych w realnym spotkaniu... Jak nie Niemiec, to pewnie głupi polaczek, który nauczył cię rasizmu :D :D

czyzby przekonanie o braku odwagi do przedstawiania swoich pogladow poza komputerem wzielo ci sie z wlasnego doswiadczenia? Bo ja osobiscie jestem zdania, ze nie mam sie czego obawiac, no chyba, ze chcialabys mnie dotknac swoja brudna reka ale wczesniej zaopatrzylabym sie w antybakteryjny Sagrotan do dezynfekcji ;)

Każdy Turek dałby Ci w pyska za to, co pisałaś. I dobrze by zrobił, bo rasizm to zło.

Ewka hahaha ty jebnieta jestes. a co dlatego tak bronisz turasow na 3 bodajrze juz topiku? Bo lubisz jak cie napierdala? Turas by mi dal po pysku..zart roku, niec by sprobowal.

ewka bo turki tylko potrafia lac kobiety, i wspomnisz moje slowa tobie tez pozniej da w pysk i to nie raz ani dwa

Juz wolę Turka niż takiego Niemca, co ma Biest... Dziadki po viagrę chodzą, a potniej szukają dziewczyn. Ja przynajmniej mam partnera w podobnym wieku.

ewka nie mow hop poki nie przeskoczysz ta pewnosc siebie kiedys cie zgubi!!!

Ja tam niczego się nie boję :D Ta cała Mycholka to pewnie jakaś kura :p Jeszcze jakieś pseudo teorie wygłasza na mój temat :D

obawiam sie ze by nie dosiegnal jesli pomysle o wszystkich moich butach... istnieje cos takiego jak godnosc jeszcze i nie trzeba byc z jakims przychlastem, ktory wali po pysku za slona zupe 🖐️

znowu ich obrażasz... pewnie twój polaczek, to popija w każdy weekend. Jak chcesz wiedzieć w Turcy nie uznali jako jedyni rozbiorów polski, a Niemcy?

Niemcy sa wysocy i przystojni..do tego dobrze wychowani powiedz Ewa jak to bylo..kto cie nie chcial..jak to sie stalo ze z tym brzydkim grubasem teraz jestes? Turki Niemcow nie lubia- z zawisci...widac ze cie ustawil..swiadczy o tobie Polki czesto sa z Turasami...najczesciej sa to puste panny ktore potrzebuja Pana i Wladcy, ktory wyjasni im o co w swiecie chodzi

Niemcy to mają już coraz mniej go gadania. Turcy zbudowali im kraj, a oni uważają się za lepszych. Polaków też nie lubią...

mam w duupie co uznali a co nie na brudasa o typowych dla tej nacji pogladach nawet bym nie splunela bo szkoda mi sliny. Nie obchodza mnie oni, bo sa dla mnie na rowni z gownem lezacym na ulicy badz jakas tam bakteria, ktora sobie bytuje w roslinach parkowych. O Polkach, ktore sie z nimi wiaza mysle podobnie, zwykle scierwa budujace swoim rodaczkom opinie latwych szmat. Odchodzac od narodowosci samej i pomijajac ja i tak mysle, ze dziewczyny, ktore wiaza sie z damskimi bokserami uznajacymi kobiety odgornie za cos glupiego i bezwartosciowego maja ostre zaburzenia psychiki.

mycholno i swieta prawda dobitnie ale zrozumiale nic dodac nic ujac

No zobaczcie, a ta znowu Niemcy mają jeszcze gorszą opnie o polkach, bo zadają się z Dziadami :( Jeszcze trochę i Niemcy na sam widok Turków, będą chować głowę w dół, ich zachowanie po prostu jest nie pojęte. Za samo tureckie nazwisko nie przyjmują do pracy...

widze, ze kreujesz sie na malo inteligentna osobe, wiec napisze ci cos od siebie - na szacunek trzeba samemu sobie zapracowac. Znajdziesz w powyzszym zdaniu odpowiedz na pytanie dlaczego mam takie a nie inne podejscie do brudasow. O dziwo mi nikt nigdy nie ublizyl, mnie ludzie szanuja. A skoro twoim zdaniem Niemcy maja zle zdanie o Polkach ogolnie to tym bardziej sie ciesze z tego faktu.

Gość blondhairblueeyes
Tarkan i Gokhan Ozen są mega przystojni.

Gość gość
polacy to taki mix, można znaleźć polaka o wyglądzie turasa oraz o wyglądzie niemca. za to polki wszystkie wyglądają tak samo i mają wieśniackie ombre na głowie :D