Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POCOPYTAMSIE?!

Czemu ROR udziela sie na zagranicznym jesli mieszka w PL?

Polecane posty

Gość POCOPYTAMSIE?!

Jak wyzej?;/// Masakra rece odpadaja

Gość pani pomaranczka
Bo się lubi wszędzie wpierdzielac.

Gość POCOPYTAMSIE?!
Sorry, ale ona dziala na mniej gorzej niz Mariolka spod Ilawy, co ja mowie - Mariolka spod Ilawy jest calkowicie nieszkodliwa - ROR zas wpierdala sie w kazdy temat, poniewaz jej bogaci i wyksztalceni znajomi mieszkaja za granica...Tak wiec to jest jej skarbnica wiedzy... ROR, brzmisz jak rozwydrzona pietnastolatka, mozesz skoczyc z mostu i sie zabic? Dziekuje.

Gość bo jest dziecinna
panienka ktora uwaza ze wszystko wie,ale jednak ta jej niedojrzalosc emocjonaln wychodzi w kazdym jej poscie. no nic, kazdy z nas byl mlody i naiwny..............

Gość fefefe
uwaga, zaraz zacznie was cytowac ;)

odp bedzie krotka: bo ma taka ochote;-) Mysle, ze zaspokoilam ciekawosc tych fantazjujacych o mnie i zakladajacych topiki na moj temat;-) Dodatkowo - niech to bedzie miejsce proponuje, gdzie kazdy moze sie wyzyc i napisas o swoich bolaczkach (jedynie pozornie) wzgledem mnie, ok? mi tam rybka a wszyscy ktorzy nie radza sobie ze stresem/emocjami/agresja i potrezbuja "kozal ofiarnego" beda mogli sie zrelaksowac;-) aha, nie bede "dementowac" plotek na swoj temat;-)) as easy as it is;-)) naprawde nie spodziewalam sie , ze tyle osob czyta i przejmuje sie moimi luznymi frazami ;-)

"POCOPYTAMSIE?!" bo mam taka ochote;-) tak samo jak ty masz ochote sobie pokrzyczec;-) "Sorry, ale ona dziala na mniej gorzej niz Mariolka spod Ilawy, co ja mowie - Mariolka spod Ilawy jest calkowicie nieszkodliwa" twoj nerw=twoj problem skarbie;-) zamiast "eliminowac" otoczenie kt cie denerwuje (a co i tak ci sie nie uda;) sprobuj wyeliminowac zle uczucia z wewnatrz siebie;-) " ROR zas wpie**ala sie w kazdy temat, poniewaz jej bogaci i wyksztalceni znajomi mieszkaja za granica...Tak wiec to jest jej skarbnica wiedzy..." nie chcesz nie czytaj;-) as easy as it is;-) niegdzie nie pisalam ze mam "bogatych" znajomych - bo ten zwrot jest mi obcy w odniesiniu do kwestii finansowych - nie ma ludzi obiektywnie bogatych;-) ale pasuje przyslowie : uderz w stol a nozyce sie odezwa, widocznie kogos zabolalo ;/ "ROR, brzmisz jak rozwydrzona pietnastolatka, mozesz skoczyc z mostu i sie zabic? Dziekuje." napisz jeszcze ze mam kroste na nosie zabko;-)

"bo jest dziecinna" to akurat komplement;-) dzieci widza swiat bez krzywego zwierciadla;) "panienka ktora uwaza ze wszystko wie" a to cviekawe ze akurate w te str ida twoje skojarzenia?;-) "ale jednak ta jej niedojrzalosc emocjonaln wychodzi w kazdym jej poscie" warto tez wspomniec ze mam kroste na nosie;-)) uzupelni to obraz;-) i bedzie pasowac jak ulal do wypowiedzi przekupki z bazaru;-) " no nic, kazdy z nas byl mlody i naiwny.............." niestety wiele oso zestarzalo sie zbyt szybko;'/ mentalnie OFKORS! ;-)

Gość ja bym nawet poczytala
co ROR pisze ale zniechecaja mnie te byki, ktore wali jeden po drugim, niechlujstwo w postach (nagminne literowki jak u osoby nie zbyt obeznanej z klawiatura) i ogolny brak sensu w jej wypowiedziach :O

Gość zaczarowany olowek1000
buhahaha uderz w stol a nozyce sie odezwa...ROR cos jeszcze chcialabys dodac? Takiej zadzierajacej nosa osobki dawno nie spotkalam.

co do wypowiedzi powyzej to niestety prawda;/ robie nagminne literowki - i czuje sie winna wiec sie wytlumacze ze czesto pisze ze srodkow komunikacji itd. , ale za niechlujstwo przepraszam "zaczarowany olowek1000 buhahaha uderz w stol a nozyce sie odezwa...ROR cos jeszcze chcialabys dodac? Takiej zadzierajacej nosa osobki dawno nie spotkalam" kazdy odbiera swiat przez swoj wlasny pryzmat - jedni widza wokol samo zgarozenie, zadzierajacych nosa i zlosliwych ludzi, inni widza w ludziach to co najlepsze - wybor opcji to sprawa indywidualna

Gość pani pomaranczka
A mnie nie zacytowala :( !!!!!!

zabko - ja nikogo nie cytuje;-) ja sie odnosze do konkretnych fragmentow wypowiedzi, jesli cie pominelam - to przepraszam;( widocznie nie pwoeidzialas nic nowego;/ jakbym wiedzila ze wrocisz i sprawdzisz to bym sie postarala sprawic ci radosc;-)

Gość zaczarowany olowek1000
ror to przeciez stara panna bez przyjaciol i na forum przebywa w swieta i wieczorami jak nie ma sie do kogo odezwac. Takim jak ona nalezy wspolczuc. Co z tego, ze niby kariere robi skoro nikogo bliskiego kolo siebie nie ma? Wiedzie smutne, puste zycie i te posty to jej sposob na zwrocenie na siebie uwagi.

ulzyj soibie zaczarowany olowko - ulzyj;-)))) ;-))) ;-))) zlosc trzymana w sobie pieknosci szkodzi;-) "ror to przeciez stara panna" i ammay kompleks ptariarchatu;-) wartosc kobiety mierzona mezczyna;-)) oczywiscie jestem stara panna, ba -rzowodka-dziewica itd. - i poce sie ze zlosci przezd kompem gdy tylko mysle o tych "co maja chlopaka" "a nie daj boze meza" - przepotwornie im zazdroszcze;-) ;-) ;-) juz ci lepiej skarbie?; "bez przyjaciol" no i znowu zgadalas;-)) i tak mam od pierwszej klasy podtswowoki;-)) i znowu zadzroszcze tych prawdziwych przyjaciol ;-)))) " i na forum przebywa w swieta i wieczorami jak nie ma sie do kogo odezwac" bo wszedzie na seicie swietuja jajeczka po chrystusie - przeciez to oczywiste!;-)) i wsezdie sa takie same strefy czsaowe - znow mnie rozgryzlas;-)) "Takim jak ona nalezy wspolczuc. Co z tego, ze niby kariere robi skoro nikogo bliskiego kolo siebie nie ma?" kariere? ;-)) hahahah ;-))) ze tez twoje mysli tak bladza wokol mojej ososby ze pomimo przyjaciol, rodziny oraz swiat jaczek chrystuska ty tylko o mnie;-) " Wiedzie smutne, puste zycie i te posty to jej sposob na zwrocenie na siebie uwagi." i jeszcze mam kroste na nosie - nie zapominaj zabko;-) whatever makes you feel better;-) lol ;-)

Gość hałabarda z baldura
Czytam ROR przypadkiem, bo zaciekawił mnie topik o Polakach w samolotach. ROR pisze inteligentnie, na temat, ma świetną argumentację. Dobrze się ja czyta. Komuś się to nie podoba, pewnie którejś z mamusiek latających samolotem. Jak ktoś ma coś do powiedzenia i pisze nieglupio, to zaraz zleci się stado bab ( bo faceci sie w takie podsrywania nie bawią ,nie ten poziom), które chcą ugrać coś na bazie swoich frustracji. ROR - trzymaj to dalej. Ja cie lubię . I pamietaj - nigdy nie równaj w dól do tych idiotek. :)

wiedzialam agnieszka - ze takie jak ty - gdy zobacza moj nick zaraz sie zleca zabko;-)

Gość 500 minut za daro
a g n i e s z k a wracaj na wozek widlowy buraki rozwozic! ty wcale nie lepsza jestes niz ta cala ROR, slyszalam, ze prezes wertyp cie na randke zapraszal, bylas juz? ulzylas temu prawikowi w jego cierpieniach?

Gość 500 minut za daro
czyli wertyp juz nie jest meska dziewica? wow!!! gratuluje! a przewiozl cie juz swoim starym golfem po lesie? pamietam, ze obiecywal to kiedys zdesperowanej, ale chyba do niczego nie doszlo....

Gość 500 minut za daro
czyli wertyp obracal dwie panienki za jednym zamachem??? no nie to mu sie przyfarcilo! no i jak sie sprawil jego 16.1 cm mechanizm? orgazmu doznalas agnieszko? bral cie w aucie czy na lesnej sciolce...zony nie pytam bo wtedy "nieruchawa" byla incinei pamieta

Gość 500 minut za daro
a jestes chetna? gdzie to zrobimy na twoim wozku widlowym czy wolisz naturalne klimaty?