Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POCOPYTAMSIE?!

Czemu ROR udziela sie na zagranicznym jesli mieszka w PL?

Polecane posty

Gość 500 minut za daro
kafeteriusze nadejszla wiekopomna chwila Wertypowa parowka nie bedzie mu juz w gaciach gnila Znalazl on bowiem ulge w swej niedoli teraz jest laska ktora go zaspokoi Agnieszka sie zowie coz za piekne imie z jazdy wozkiem widlowym ona tutaj slynie rozdziewiczyla prezesa wraz zdesperowana chociaz tamta druga nie pamieta bo byl pijana akcja sie odbyla na lesnej polanie w starym golfie wertypa lekko stuningowanym ptaszki mi doniosly ze ostra jazda byla podobno agnieszka z rozkoszy szybe wybila nie nadarmo sie chwalil prezes swoim przyrodzeniem moc jego 16.1 cm wreszcie znalazla potwierdzenie szkoda mi tylko zony ze gowno pamieta nawet bidna nie wie w jakiej pozycji zostala wzieta jednak nasz prezesik pewnie nie zaprzestanie nie martwie sie dziewczyny bedzie nastepne ru...anie

Gość 500 minut za daro
knur z lasu mi doniosl ze prezes ma golfa dwojke jako przedluzenie swojego chujka z dermy siedzenia i ze skory weza kierownice do tego poczworne zawieszenie by laskom dobrze bujaly sie cyce a w bagazniku dmuchany materac trzyma bo czasami na srodku jeziora lubi sobie tez podymac z glosnikow zapuszcza techniawke i manieczki i rytm tej zajebistej muzy posuwa laseczki

Gość _elifka_
Nie znam się na samochodach, ale z tego, co kiedyś widziałam, to Prezes chciał się umówić na spotkanie z jedną dziewczyną, no i chyba się zabawił.

Gość pozarlam salatke jarzynowa
prezes to kiedys pisal ze ma chec na Wegierki, ale chyba sie musial smakeim obejsc bo kto by na takiego przegranca ze starym rzechem polecial. Ale wierszyk zajebisty, popuscilam w gacie ze smiechu! buhahaha

Gość Eszti
jó napot kvnok Prezes!

Gość fanka pryzysa
o matko zalamalam sie! Prezes zrobil to z agnieszka i zona???????????????? chyba skocze do tamizy! w goracych emailach zapewnial mnie ze to ja go rozdziewicze! pisal nawet, ze kupil na ta okazje 4 litry cajdera po promocyjnej cenie w tesco oraz nowa wykladzine w panterke na siedzenia do golfa...matko nie wiem jak ja to przezyje, prezesie dlaczego???

Gość fanka pryzysa
ja nadal nie wierze, ze mnie tak wystawil! cham i prostak! uprawialismy cyberseks, bylo wspaniale, ja sie tak napalilam na ten nas zpierwszy raz, kupilam nowa bielizne z ann summers, nowy zapachowy plyn do higieny intymnej, nawet wygolilam wzorek na muszelce WERTYP. a tu taki zonk....moze wy go wiedzmy specjalnie upilyscie i wukorzystalyscie? moze prezes nie byl swiadomy ze z takimi czarownicami ma doczynienia?

Gość kepiwy maryjan
co wy tak sie bijecie o tego niedolege wertypa? przeciez to ciota i gej! 16 cm? buhahahah moj ogier ma 18.5 cm! mam mercedesa klasy S z wypasionym skorzanymi siedzeniami, chetne panie zapraszam na smyranie

Gość kepiwy maryjan
styczniowy przyjacielu, lepiej tego nie mogles ujac ;))))

PREZES WYRWAŁ ŻONĘ I AGNIESZKĘ NA DYSKOTECE W REMIZIE. PODJECHAŁ GOLFEM SKŁADAKIEM ZAPUŚCIŁ MUZĘ Z SPRZĘTU DROŻSZEGO NIŻ GOLF. ZIMNY ŁOKIEĆ I SŁYSZYMY "BĘDĘ BRAŁ CIĘ....... ALE ZBOŻÓWKĘ NIC NIE PRZEBIJE

ja pierdole, to zrobiliscie ze mnie zulice.. i jeszcze poematy czytam o sobie na kafe na temat mojego domniemanego oddawana nie sie w golfie w trybie treesome... haha nie wiem czy sie powinnam obrazac???? :D a ty poranny nie badz taki cwany bo tez tam byles, widzialam twoje pol dupy zza krzaka :)

Prezes nie kryje zażenowania dużego gdy wyjmuje węża zbożowego. Agnieszka pyta kpina czy zabawa Zdesperowaną skręca gdy widzi główkę węża Agnieszka zadaje pytanie czy on jeszcze stanie Prezes cały czerwony i spocony kończy obok Agnieszki nogi Zdesperowana przybita tym widokiem otwiera drzwi i zmyka

Gość pipa pani stefani
waz zbozowy dzis przebil wszystko! kurde az sie oplulam pijac herbate jak czytam ten watek, komedia normalnie, a te poeta co pisze te wiersze to nie slynny gienek? ten co kiedys o zecie pisal

Gość zmija nadrzeczna
agnieszka jak sie spisal waz zbozowy w twojej myszce? poczulas chociaz jakies wibracje czy przemknal wsrod twoich "krzewow" niezauwazony?

Gość Barbara_.....
Prezes niby cwaniak, ubiera się jak ostatni wieśniak. Węża zbożowego wypuszcza, pod mikroskopem się spuszcza. Prezes wielki Cham, a sra na niego Arabski Pan. Prezesa wszyscy znają, niestety nie kochają.

Gość poskramiacz wezy zbozowych
Oda do prezesa Mam weza w majtasach zbozowego prawdziwego ogiera 16sto centymetrowego wije sie w mych gaciach niczym kobra tylko czeka by dobrac sie do jakiegos "bobra" miala go agnieszka smakowala tez zona kazda z tych lasek byla mega zadowolona moj waz jest szybki niczym blyskawica nie ma z nim szans zadna dziewica lubie igraszki w lesie na lonie natury tam zwykle zabawiam te koryntu cory panami tez nie gardze, ma to swoj smaczek jednego dnia dziewczynka drugiego chlopaczek moim skrytym marzeniem jest dorwac mustafe zete i zrobic mu dobrze mym 16sto centymetrowym sprzetem mysle ze przebije w tym nie jednego ogiera mozecie mi nie wierzyc i sie ze mna spierac spytajcie sie zony a takze agnieszki mialy maslane oczy jak ssaly mi orzeszki jestem dobry w te klocki nie ma co ukrywac wiec zapraszam chetnie panie, prosze przybywac

Gość Wronek krzywa nóżka
Prezes składanym Golfem przemierza świat. Krzyczy Hej! wiruje ten mój świat. Każda laska jego, kiedy zapuszcza węża zbożowego. Bobry wyczesuje, swym wężem wciąż wiruje. Agnieszka krzyczy jeszcze raz! Ach! Prezes cierpi wczorajsze rozterki. W mięsnym Żonie dwa złote na ladzie kładzie. Żona wkurzona mówi to nie Baltona. Prezes zniechęcony swym wyglądem do Żony. Po strzelbę Żona sięga i Prezesa na Amen ucisza.

Gość wiotrak
czyzby wojna na peomaty sie nam szykowala? super piszcie piszcie bo te ody sa kosmiczne hahahaha moze ktos kiedys opublikuje nawet tomik poezji kafeteryjnej...

wiersze sa nowa forma sabotazu na kafe. ale tn wers z jeczeniem a g n i e s z k i _ sfrustrowal mnie troche. niby nie w moim typie, ale i tak pomyslalem. haha. do murzynow to jednka wciaz mi daleko.