Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość samotnie samotna

Decyzja ciezka do podjecia

Polecane posty

Gość samotnie samotna

Witam, czy ktos przeczyta bedzie mi milo jesli nie to bynajmniej ekran przyja moje zale. generalnie i ogolnie wyglada to rak iz jestem z dala od bliskich prawdziwych bliskich tj rodziny, przyjaciol. Decyzje o wyjezdzie podjelam rok temu. Nie szlo jak powinno czyli po porstu szlo zle wiec chec do wyjazdu w "bliskie" strony zblizla sie nieuchronnie leczz na mej drodze pojawil sie on. Zaakochalismy sie . On tutejszy ja ta obca... obcokrajowka mimo przeciwnosci ktore przezarly mi psychike postanwilam sprobowac bo wierzylam, zakochalam sie. Kocham tak bo bym tak to wszystko teraz mnie nie bolalo. Jak to w zyciu bywa natlok spraw usypia pewne rzeczy lecz chyba uspil za bardzo bo ja nie wytrzymuje z tym bole z tym stanem "nieokzywania kochania" czuje sie na koncu listy codziennych spraw, co raz mniej czasu wspolnego no i wszystko wszyskim samotna Wielkanoc. Nie do konca samotna no jest telewizor, komputer internet a wiec samotna wielkanoc w sieci. Nie wytrzymalam napislama smsa nie potrafie tak zyc boli mnie ylko to ze sa swieta a ja jestem sama nie potrafir tak zyc przykro mi. Dziedzinne zagranie ale wyl telefon. Chcialam pojechac do domu na dwa tygodnie ale chyba bilet bedzie w jedna strone. zle mi poporstu zle mi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować