Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany facet25

Proszę, jak mam sobie poradzić z wewnętrznym bólem?

Polecane posty

Gość załamany facet25

Osoba, która darze wielkim uczuciem, powiedziała mi coś przykrego, ze nie pociągam ją fizycznie i brzydzi sie mnie. jestem załamany nie wiem co robić, co myśleć, serce mi pęka.

Gość to dlaczego jest z Toba
? poklociliscie sie?

Gość załamany facet25
uczucie trwa niecałe dwa lata a teraz nie wiem co z sobą zrobic

Gość załamany facet25
nie pokłóciliśmy sie, zwyczajnie z rozmowy wyszło

Gość Apasz24.,
Może faktycznie jesteś szkaradny a zarywasz do jakiejś super sztuki...

Gość załamany facet25
ta dziewczyna jest dla mnie bardzo ważna, twarzy nie zmienię:(

Gość gfgfgggdggf
Twarzy nie zmienisz, ale mozesz wyrzucić ja z serca. Wiem, ze to nie jest łatwe ale mozliwe. Musisz tylko się o to postarać.

Gość załamany facet25
w takich sytuacjach nie chce mi sie żyć, po co to wszystko, po co ten ból ,po co ta miłość

Gość Apasz24.,
Zacznij na trzeźwo oceniać u jakich masz szanse... życie to nie je bajka :), z żaby nie zamienisz się w księcia, zaakceptuj to

Gość a ile ty masz
nie rozumie, jesteście razem? i mówi Ci coś takiego? to po co z Tobą jest, skoro tak sądzi

Gość gfgfgggdggf
Teraz tak mówisz ale z czasem Ci przejdzie. Uczucia mijają. Nic innego chyba Ci nie pozostało jak o niej zapomnieć skoro ona brzydzi się Tobą. Nie warto z nią być.

Gość załamany facet25
tylko, ze ja nikogo nie szukałem od tak po prostu zakochałem sie w osobie z mojego towarzystwa, ciągnie sie to dwa lata i gdzie tu sprawiedliwość :(

Gość załamany facet25
mam 25 lat, nie jest ze mną to tylko moja bliska kumpela

Gość Apasz24.,
Przestań się mazać, niestety nie zaruchasz...wpadłeś w ramę przyjaciela. Poza tym, pamiętaj o świętej zasadzie "Nie jebie się dupy ze swojej grupy"

Gość załamany facet25
i tak nie chodzi mi o seks ale to juz nie ma znaczenia:( dzieki za porady

Gość moim zdaniem........
Obawiam się, że ona ma do tego prawo. Tego nie zmienisz. Może dobrze, że powiedziała Ci prawdę? Nie napisałeś wyraźnie, ale rozumiem, że nie jesteście w związku, ona Ci się po prostu podoba? Nie zmusisz nikogo do uczuć, a pożądanie jest również ważne. Wiadomo, teraz nie jest Ci miło, ale może to właściwy moment, żeby rozejrzeć się wokół siebie, może są inne fajne dziewczyny? Nie warto tracić kolejnych dwóch lat na tą, która Cię nie chce.

Gość załamany facet25
tak ma do tego prawo, pretensje mam do matki natury, ze stworzyła mnie takim, co bym nie zrobił to i tak będzie sie mną brzydzić, los tez nie jest łaskawy bo co ma faceta to ją rani, a we mnie ma oparcie bo dziewczyna wie ze ja nie skrzywdzę

Gość drenażysta
"mam 25 lat, nie jest ze mną to tylko moja bliska kumpela " Każdy facet przechodzi podobne męki. Ból Cię wzmocni jeśli go wykorzystasz. Naucz się raz na zawsze dystansu do siebie. Jak Ci dziewczyna mówi, że jesteś jakiś brzydki, wstrętny, etc. to zrób takie oczy jakby mówiła coś w stylu, że koło jest kwadratowe, wyraź dezaprobatę na twarzy połączoną ze zdziwieniem spowodowanym napadem gorączkowych majaków na Twoje uszy. Następnie powiedz że musisz lecieć (używając jak najbardziej wiarygodnej wymówki) i urwij kontakt z taką osobą, albo zminimalizuj do niezbędnego minimum. Jak się zapyta czy się obraziłeś to powiedz, że pomyślisz nad tym jak przydarzy Ci się zatwardzenie. Następnie zajmij się inną kobietą, najlepiej atrakcyjniejszą.