Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annadorota

perfekcyjna pani domu

Polecane posty

Gość annadorota

Czy Wy tez uwazacie prowadzaca polska edycje jw. za kobiete-porazke tzn.zupelnie nie nadajaca sie do tej roli?;/;/

Gość bojauwazamze
jest b ladna

bardzo ładna Niewiasta , czysta zadbana bez pryszczy jak większość paniuś z plebsu polskiego mieniące sie eleganckimi , które zmuszone są biegać do rossmana po maść na pryszcze w promocji po 2 zl.

Gość annadorota
ludzi jak trudno czytac ze zrozumieniem, nie powiedzialam ze jest brzydka, tylko ze nie nadaje si emoim zdaniem do tej roli..

Gość ania121
jest taka śliczna, że nic mi nie przeszkadza, walę ten głupi program ale ona jest boska, ta cera, figura, pełne piersi i grube piękne włosy, cudo

Gość kondziorek 03
taa pewnie cichopek albo mucha pasowałyby lepiej bo są jak ścierki do podłogi a ona jest jak jedwabny szal

Gość to tak jak ja
a co powiecie o uczestnikach?

Gość wredna menda
Jeden raz oglądałam ten program i jakoś mnie ta prowadząca nie szokuje. Moim zdaniem prowadzi go normalnie, a jeszcze się może wyrobi. Kobieta jest miła, ładna, robi to, co do niej nalezy. Ma na pewno wytyczne, co mówić i jak się zachowywać i pewnych rzeczy nie przeskoczy. Dla mnie te krytyki są przesadne, chociaż oczywiście nie wszystko się mi w tym programie podobało.

Jak się ogląda programy "dla kucharek i kobiet domowych" to trzeba zniżyć poziom wymagań co do jakiści przekazywanych treści, to tak jak z kupowaniem prasy - dla wymienionych pań są pisma obrazkowe:)

Gość annadorota
Nie nieee, absolutnie cichopek albo mucha no naprawde nie to mam na mysli. Moze jakas inna elegancka pani(bo aj niczego jej nie chce odejmowac) ale moze to po prostu jakies moje odczucie gdy ja widze w tv :D

Gość annadorota
uczestnicy..niektórzy to na wyrost troche a ich odkrycia sa po prostu "zadziwiajace" chyba udaja ze nie znali jakichs najprostzych metod na pranie sprzatanie itd;/ No ale coz sie dziw, prawdziwej patologii takiego z "brudu z brudu" to o by wyemitowali i ci ludzie by nie wystapili.

Gość rtyghjnkmj
czy komuś udało się obejrzeć 4 odcinek na tvn player? Bo mi nie chce odtwarzać...