Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosia1233

Czy ktoś może zna takiego faceta, czy istnieje taki facet?

Polecane posty

Gość tosia1233

1. wiek 17-22 2. przystojny 3.inteligentny 4. z aspiracjami 5. wierzący katolik 6. opiekuńczy 7. bez nałogów papierosy, alkohol itp

Gość Apasz24.,
Tak istnieje taki facet ale on niestety ma już chłopaka ...:)

Gość tosia1233
szkoda ;(

Gość dobrze ci radzę
przestań się zaczytywać w romansach i oglądać tyle filmów o miłości...

Gość tosia1233
To może taki ? 1.wiek 38-55 2.lustrzyca góra 2-go stopnia 3.po maturze 4.zarejestrowany bezrobotny 5.satanista ale taki co nie je kotów 6.żeby mnie nie bił 7.byle nie był narkomanem

Gość tosia1233
nie przestane nigdy marzyć....

Gość tosia1233
ktoś się podszywa, a ja nie zmienię swoich ,,wymagań "

Gość dobrze ci radzę
Nie zmieniaj. Ale pamiętaj. Im wyżej celujesz,tym bardziej boli zetknięcie z brutalną rzeczywistością. Nie ma ideału i najlepiej go nie mieć.

Gość tosia1233
ale ja wiem że ideału nie ma,ale czemu faceci w dzisiejszych czasach chcą tylko seksu, nie ma dla nich jakiś wyższych uczuć... ;(

Gość angelus hellus
tosia ciebie nie interesuje chłopak. Ciebie interesuje wiek, wyglad itd...Ja rozumiem, że jesteś jeszcze cienka w uszach i to normalne ale jesli tak dokonujesz selekcji to juz przegrywasz, bo nie liczy sie dla ciebie człowiek,partner tylko warunki jakie ma spełniać.Takie są fakty

Gość oboyomg
Ja znam. To syn mojego znajomego. Ma 19lat i od roku dziewczynę. Wydają się byc szczęśliwi.

Gość przestancie sie jej czepiać
wyrośnie z tego. Tyle, że z takim postrzeganiem świata i podejściem czeka ją długa i wyboista droga. Ah te "dzisiejsze" dziewczyny, wychowane na romansidłach :P, zresztą chyba nie tylko "dzisiejsze", zawsze tak było.

jesli spelniasz moje wymagania tj. 1. Dziewica 2. Szanująca się 3.165-180 -/+ 5 cm 4. inteligenta 5. błyskotliwa 6. asertywna 7.katoliczka 8.Normalnej budowy ciała -/+ 5 kg 9. szczera 10. oddana 11. ambitna 12.obrotna 13.umiejąca reperować samochód 14. która myśli o przyszłości 15. pragnąca mieć dzieci 16. umiesz zrobic makijaz nie dluzej niz 15 min

Gość kura1234
mam wrażenie, że ty nie chcesz faceta, ale np. robota kuchennego. szukasz takiego robota z wieloma funkcjami, ale jednocześnie za małe pieniądze i myśle że raczej trudno będzie Ci kogoś takiego znaleźć i pamiętaj najważniejsze jest uczucie jakim darzysz drugą osobę MIŁOŚĆ jest najważniejsza i na tym powinien opierać się związek

Gość tosia1233
mam 19 lat

Gość zawiedziony1410
miło mi slyszeć że jestem ideałem ;) nie licząc punktu nr 1 i 5 ;p

Gość tosia1233
Taki_Jeden_Ten_Normalny - hehe nie spełniam 3 punktu mam 164 cm wzrostu i punkt 13 tak średnio mi wychodzi ;)

Gość pewien gość2
hej Tosiek a nie mozesz trochę nagiąć punktu z wiekiem zeby 27 latek tez sie łapał?

Gość tamara677
mój chłopak taki jest, na pewno znajdziesz kogoś takiego jeśli tylko tego pragniesz... pamiętaj wszystko jest możliwe i nie słuchaj tych wrednych ludzi na forum i trzymaj się swego...

Gość tosia1233
pewien gość2 - od biedy 27 latek nie był by taki zły ;P

Gość pewien gość2
jak tak to super,napisz teraz coś o sobie

Gość zozolaala
tamara677 ja nie jestem wredna i też życzę Ci żebyś znalazła swego ideała, bo każda kobieta ma w głębi serca model wymarzonego faceta i nieliczne mają takie szczęście że spotkają swego ideała i są z nimi na zawsze..... jaka ja romantyczna hehe ;)

Gość nastepna tzw uduchowiona
Ktora za jeden z pierwszych punktow pisze "przystojny". Spierdalaj szmato nawet gdybym byl chodzacym idealem nie chcialbym takiej pustaczki. Idz się pomodl i wybrandzluj . Czesc

Gość pewien gość2
wiadomo ze panna chce przystojnego kolesia,tak jak facet nie będzie zainteresowany pasztetem.nie wiem o co bulwers. Tos. rozwin troche punkt 4

Gość tosia1233
a więc coś od siebie.... a więc na co dzień studiuje na lekarskim, w wolnym czasie podróżuje i staram się pomagać innym jak tylko mogę.... lubię wolontariaty itp. Uwielbiam teatr i jak mam tylko wolny wieczór idę na jakiś fajny spektakl... heh z moich cech charakteru to jestem wredna i ciekawska, ale mam też pozytywniejsze cechy... Z wyglądu trudno mi ocenić, ale brzydka chyba nie jestem ;P