Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to zrobić?

Jak to zrobić..

Polecane posty

Gość Jak to zrobić?

Żeby nie jechać dzisiaj do rodziców mojego faceta?On chce,żebyśmy zostali u nich na noc.A ja wolę spać w swoim łóżku

Gość Jak to zrobić?
A jaki to ma związek z tematem?

To problem nie tylko Twój.:) Wielu ludzi nie lubi odwiedzin rodziny, i nie lubi odwiedzać ...:) Z doświadczenia wiem, że nie ma na to rady. Trzeba partnerowi jasno powiedzieć, że nie bawi Cie to za bardzo, ale dla świętej zgody trzeba z nim iść. Może on LUBI takie imprezy, i nie mozna życzyć sobie scenariusza tylko wg własnych upodobań. Jednak Twoje uczciwe oświadczenie, że Ty nie bardzo to lubisz, powinno pozwolic mu ograniczyć te rodzinne "kolędy". Taka jest cena "bycia we dwoje". Miłego nastroju .:)

Gość Jak to zrobić?
Rzadko rodzinę odwiedza,ale zawsze jak już odwiedza to chce zostać na noc.Później śpi do południa,a ja muszę leżeć przy nim od rana.Bo głupio mi wyjść samej z pokoju.Teraz też jeszcze śpi

Gość to zrób mu kręcenie wora !
:)

To wywalaj go z wyrka, na przyszłość będzie miał mniejszą ochotę włóczyć Cie po rodzinkach.:) Przy okazji, niech Ci sniadanko do łozka przyniesie! Pokaż rodzince kto gdzie w szeregu stoi. No i sprawdzisz, czy chce dla Ciebie duzo zrobić, czy naprawde Cie kocha.;)

Gość Jak to zrobić?
Wywalanie z łóżka nic nie pomaga.Albo mówi,zaraz wstaje i śpi dalej,albo krzyczy,albo się obraza.