Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Awokado 27

Mąż chyba ma romans :-(

Polecane posty

Gość Awokado 27

Jesteśmy razem 6 lat, małżeństwem 2 lata, dzieci nie mamy, mój mąż ostatnio bardzo się zmienil, to znczy dla mnie jest taki jak zawsze miły troskliwy... jednak często zdarza mu się wyjśc wieczorem z domu niby nie mam sie o co czepiać bo raz sąsiad przyszedł i poprosił żeby go niby mój M gdzieś podwiózł innym razem kolega zadzwonił że auto mu sie zepsuło, sama slyszałam... wczoraj chcialam skorzystac z jego telefonu i zadzwonić do znajomej, zaptalam powiedzial że mogę akurat skończylam rozmowe z koleżanką dostał smsa od niejakiego - Grześ :) - treści kochanie tęsknie za Tobą przyjedziesz, oczywiście tłumaczył że to kolega z pracy a faktycznie taki jest i ze napewno chciał wysłać tego smsa do swojej dziewczyny i sie pomylił... nie wiem co myśleć...

Gość nic mu nie mow ze cos
podejrzewasz i monitoruj go :(

Obserwuj go. Może zadzwoń do tego "grzesia", jeśli to kobieta to przedstaw się że jesteś jrgo żoną i dzwonisz żeby sprawdzić czy nie jest np. dodatkowy telefon u niego(niej) co zgubiłaś bo mąż pożyczył albo spytaj się męża czy nie chciałby żebyś poznała jego nowych znajomych.

Gość Awokado 27
wczoraj zrobiłam mu trochę awanturę po tym smsie... no ale dałam spokój, on potem zrobił sie nadzwyczaj miły i spędzilismy dośc upojną noc... a dzisij rano mi mówi, że kumpel robi mała męską impreze dziś i czy nie będe miała nic przeciwko... jeszcze mi powiedział że jak nie wierzę może do niego zadzwonic i potwierdzić nie wiem co myśleć i co zrobić?

Gość Awokado 27
po tym smsie zażadałam aby zadzwonił na ten numer i zapytał o tego smsa czy to rzeczywiście pomyłaka nie za bardzo chciał ale zadzwonił niestety numer był poza zasiegiem

Zadzwoń podczas imprezy:)Może to faktycznie pomyłka. Niech ci dokładnie opowie kim jest grześ i skąd się znają.

Gość dihvsdslfirgdnfv ds
Ściema, a Ty to łykasz. Takich pomyłek nie ma. Udaj, że mu wierzysz, a potem metodycznie wszystko sprawdź. Przecież jeżeli kłamie, to żadne rozmowy nie pomogą, przecież robi to świadomie i z premedytacją.

Gość Awokado 27
maż miesiąc temu zmienił pracę i to jest nowy kolega z parcy niestety ja go jeszcze nie miałam okazji poznać, a z poprzedniej pracy męża znalam wszytskich jego kolegów

Gość Awokado 27
jej aż mnie brzuch z nerów boli nie wiem co myśleć, męża nie ma teraz w domu bo pojechał po swoich rodziców

Gość Awokado 27
jeszcze jedna moze głupia i mała rzecz ale mnie zaniepokoiła, kiedys znalazłam na naszym siedzeniu w samochodzie odprysk z lakieru do paznokci czerwonego ja akurat w oatatnim czasie nie uzyłam takiego mąz mnie wtedy wyśmiał mowiąc ze moze z pola coś wleciało a ja sie od razu doszukuje nie wiadomo czego taka jestem i co zrobić

Gość kochana przechodzilam
to samo. zdrajca nigdy sie nie przyzna badz czujna. moj natomiast wmawial ze to tylko kolezanka. pozniej znalazlam wiadomosci jak to bardzo sie kochaja

Gość Awokado 27
ale jak sie w tej sytuacji zachowywalaś ? co zrobiłaś? i jak to się skończyło powiedz jeśli mozesz?

Gość do awokado
boze jaka ty glupia i naiwna nie dziwie sie potem ze kobiety odkrywaja zdrady po 20 latach lub wcale niektore sa zbyt tepe aby cokolwiek zauwazyc

Gość Awokado 27
może głupia może tępa sama nie wiem... fakt faktem zauważam że coś nie gra i zamiarzam coś z tym zrobić bo nie pozwole żeby ktoś łgał mi w zywe oczy, juz kiedyś facet mnie zdradził oszukał i cierpiałam nie pozwole aby drugi tak zrobił...

Gość a na co chorujesz
widzisz drugi raz ta sama sytuacja, może warto przemyśleć swoje zachowanie?

Gość do autorkii tematu
kobieto on cie zdradza i robi w konia!!!! po co mu mowilas o tym telefonie, bylo spisac numer i zadzwonic po cichu! teraz on bedzie wiedzial jak cie robic w konia dalej

Gość kochana przechodzilam
ja akurat glupio zrobilam bo emocje wziely gore i od razu robilam awanture. a on przez to zaczal sie lepiej kamuflowac. przeciagnelo sie do dwoch lat tylko ze my mamy dwojke dzieci i troche mi bylo przez to trudniej. suma summarum wypfowadzilam go z domu i jestem przd sprawa rozwodowa.

Gość Faceci to dno
Nigdy się nie uzewnętrzniać emocjonalnie laski. Faceci od was tego chcą, bedą chapać z tego jak otwartego garnka.Opoanować sytuację i bezczelnie manipulować. Trochę opanowania potrzeba, ale da się wyrobić. Uwierzcie mi.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:( przykro mi jesli on naprawde kogos ma, jakie to wszystko jest glupie !! czy ludzie nie moga zyc ze soba szczerze?? przeciez jak ktos chce romansow to niech po prostu sie nie wiaze. Ja wiem ze czasami to przychodzi z czasem, jakies zauroczenie itp, no ale.. sama nie wiem :( tyle sie slyszy, nie wiem wkurza mnie to :(