Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak wyrwac wiecej kasy???

4500 z 18000 - sad wymyslil - toz to kpina!

Polecane posty

Gość autorko byłam w podobnej sytua
09.04.2012] 20:32 [zgłoś do usunięcia] matacz,., do tej co spzredała dom - pozbawiłaś dzieci majatku , taka z ciebie dobra matka , zadbałas o wlasna d**ę i wygodę , kosztem dzieci matacz wez no walnij łbem w sciane a wiele osób bedzie tobie wdziecznych :)

Gość 2312312321
Siedzenie non- stop w domu prowadzi do zaburzeń psychicznych, jedynym wyjsciem jest własnie poszukanie zajęcia.

Gość matacz,.,
no nie !! maja pzrepierniczyc wszystko na swoja dupe i wygodne rzycie , mieszkanie jest majatkiem ? no ba jakies 1/5 domu , bo dom to dom jak i grunt

Gość kobiieto
Tu też sie zgodze "nie bede pracowała bo mam nerwice" kuuurde,tez mam nerwice, pale fajke za fajką, ale jakos sie ogarniam.

Gość matacz,.,
to ty sie walnij - okradłas wlasne dzieci

Gość matacz,.,
miałas isc do pracy nie jednej a 3 , byle by dom zatrzymac

Gość Jak wyrwac wiecej kasy???
Dalej mnie nie rozumiecie. Mam depresje i nerwice bo mnie zostawil. Dlaczego ja mam cierpiec za to ze on mnie zostawil? Dlaczego Ja i moje dzieci mamy glodowac bo tata i maz ma nowa rodzine?

Gość 2312312321
mataz- akurat w domu chyba jest wygodniej, więc to cię nie rozumiem. Jeslu zresztą uwazasz, że to mieszkanie jest b. wygodne, to jak przeprowadzała sie tam z dziecmi, to dbała tez o ich wygodę????

jesli ktos tutaj okradł i okrada własne dzieci to ich tatus który ogranicza sie do co miesiecznego przelewu :) matacz ochłon matole

Gość kobiieto
Racja matacz, ale chodzi mi o to, że nie jest to normą jakąś, żeby każdy dzieciak dostał na start od rodzica kasę czy mieszkanie.

Gość 2312312321
Oni głodują przy 4500 zł alimentów.... Biedaki.... Czy ty idiotko w ogóle czytasz co piszemy?

09.04.2012] 20:38 [zgłoś do usunięcia] matacz,., miałas isc do pracy nie jednej a 3 , byle by dom zatrzymac ha ha ha ha ha za słabo wałnąłes łbem - popraw z rozbiegu :)

Gość matacz,.,
zostawił cie z twej przyczyny , nikt kury co znosi złote jajak nie zostawia , ale taka co jajek tez nie znosi to sie daje do zupy :)

autorko czytalas moje wpisy ? najlepszym lekarstwem na depresje jest praca ! mysle ze Toba poprostu kieruje zazdrosc

Gość matacz,.,
tak czy siak , twoje zabiegi i chytrosc spowodowały ze sad ci dom zostawił , a dom dziedziczyły by dzieci , sek w tym , ze ty ich tego pozbawiałas !

Gość kobiieto
Jezuuu, jak krew w piach. Zostawił Cie i tyle, jest dupkiem. To że teraz lamentujesz i rozpaczasz że wszystko Ci sie należy to nic nie zmieni. Dlaczego mam głodować bo mąż ma nową rodzine? Sprzedaj dom, kup za tą kase mieszkanie, troche zostanie na koncie, i nagle zobaczysz że z3000 da się wyżyc. Jeśli masz depresje to idz do psychiatry bo to jest poważna choroba i należy to leczyć pod okiem fachowca, a nie lamentować na forum -tu niewielu Cie wspiera, ale jak pójdziesz do lekarza to możę zrozumiesz dlaczego.

Gość matacz,.,
nie trzeba było w sadzie walczyc o dom , a o to by maz ci kupił mieszkanie , wtedy dziedziczyły by ten dom cokolwiek by sie nie stało , bo działa linia dziedziczenia , jesnak jak znam zycie , walczylas o dom , bo gdzie sie niby ty biedna z dzeocmi masz podziać , sa ci go zostawił a ty go spzredałas i teraz dzieci mjaą gówno

Gość 2312312321
nie mam pojecia, jak sobie poradzisz potem. Jak twoje dzieci mają już naście lat, za kilka lat nie będziesz dostawac na nie alimentów. Pozostana ci alimenty tylko na ciebie, ale one nie będą tak wysokie...

Gość kobiieto
TAK TAK !! ZAZDROSĆ! Zgadzam się z Panią w podobnej sytuacji

20:40 [zgłoś do usunięcia] matacz,., zostawił cie z twej przyczyny , tak masz racje z mojej przyczyny ! bo byłam za dobra ! sniadanko , obiadek , kolacyjka , domek wylizany , ogród zadbany jestem atrakcyjna i ładna - wziął sobie kobiete ze spora nadwaga i dziurami po tradziku na twarzy do tego przecietna .. i zrozum tu faceta wiec nie produkuj sie matacz - jestes niewidzialny :)

Gość matacz,.,
na razie nie maja rozwodu , wiec nic sie jej nie nalezy ponad to co sad ustalił , bedzie rozwód , sie zobaczy co bedzie dalej

Gość 2312312321
Dlaczego mam głodować bo mąż ma nową rodzine? Tak na serio to ma się jedno do drugiego jak piernik do wiatraka. To ty masz zapewnic sobie utrzymanie, a nie twój mąz. Ciekawe, co by było, jakby nagle stracił firmę, albo pracę, dostał wylewu, itp.

Gość matacz,.,
no widisz !:) wzioł sobie w gtwoim mniemaniu gorszą ? ha ha ha typowie myslenie kobiet !! :) wiesz co jest najwazniejsze dla faceta ? wiesz ? swiaty spokój i chetna kobieta , i nie wazne ze jest mniej urodziwa od poprzedniej , nie wazne bo liczy sie cos innego

Gość kobiieto
Właśnie, kogo byś wtedy obwiniała?

Gość matacz,.,
no ja bym spzredał firme fikcyjnie i tyle by miała

autorko czytała s moje wpisy ?

Gość matacz,.,
a nowa firme otwarł na nową kobietę :)

Gość 2312312321
a co do utrzymywania domu to jak jest dobrze ocieplony to koszta nie sa wysokie, główny koszt to ogrzewanie. Jak jest wiele osób to chyba lepiej dom, bo w mieszkaniach potem licza czynsz tez od ilości osób.

20:47 [zgłoś do usunięcia] matacz,., no widisz ! wzioł sobie w gtwoim mniemaniu gorszą ? no dobra matacz skoro chcesz sobie ze mna podyskutowac .... nie gorsza ! to ty ja tak nazwałes ! podaje opis ze inna a nie gorsza ! widocznie cos mu nie odpowiadało stad rozwód i słusznie - jestem mu za to wdzieczna :) teraz mam przystojnego męża , swietny seks , radosc i miłosc !

Gość matacz,.,
oczywiscie ze dom jest tanszy , obok mnie mieszka sasiad ma dom 300 m kwadrat ogrzewanie go w zimie kosztuje go okolo 2500 zł do góra 3000 zł , ja za mieszkanie 50 m kwadrat płace za ogrzewanie rocznie około 1600 zł wiec samo to pokazuje ile co kosztuje , podatek gruntowy za grunt płace (ten co mam ) około 900 m kwadrat to około 70 zł rocznie ! a czynszu na mieszkaniu mam 380 żł miesiecznie