Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa...

Nie mam pracy i wstydzę się spotykać z rodziną... nie jeżdzę do rodziny

Polecane posty

Gość wstydliwa...

ktos tez tak ma?

a to do rodziny jezdzisz sie "chwalic"??? a gdybys byl po zawale to tez bys sie "wstydzil" rodziny???

Gość burka 596
swietnie cie rozumiem

a po co sie w ogole tak przejmowac akceptacja/jej brakiem ze str rodziny?

ROR - nie badz taki cwany/-a... nie kazdy jest na tyle silny psychicznie zeby znosic uwagi na temat swojego braku pracy, poza tym sama wiem z doswiadczenia, ze rodzina potrafi byc okrutna

Gość wstydliwa...
nie chodzi tylko o prace, ale tez o staropanienstwo... po prostu zycie mi nie wyszlo :(

to tez do załatwienia fikcyjny ślub z ciapatym i masz w ręku papier którym możesz zaimponowac rodzinie aż gęby rozdziawią pomiędzy przełykanym jajkiem a wtykanym w otwór gębowy plastrem szynki

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiiiiiii
A ja znowu jestem DUMNA z tego, ze nie mam pracy, ale rodziny nie chcę. Bo oni są ZAŁAMANI mną. Soba nie. Mną. Niezłe. I tyle. Nie jeźdz. Ja tylko na slubie byłam bo to ślub - i jeszcze mnie okradli jak dla mnie... ale raz tam było. I koniec. Dalszego ciągu brak. Jedna praca i tyle. I tylko się martwię że żaden nie ma wygolonego odbytu na stała pracę. Bo czy przejmuję sie rodziną nie utrzymując kontaktu. No tak - że włosy Indian zamiast wygolonego odbytu. To nie mnie martwi a reszta to niech idą do lekarza. TO TEZ ale to to jeszcze. To trzeba mówić i tyle. Bo nie mam z nimi o czym rozmawiac. Tak sie ludziom zdaje. No to prawda - ciągle o tym że mają se odbyty wygolić? O czym niby :(

"kejt-ka ROR - nie badz taki cwany/-a... nie kazdy jest na tyle silny psychicznie zeby znosic uwagi na temat swojego braku pracy, poza tym sama wiem z doswiadczenia, ze rodzina potrafi byc okrutna" ja bym powiedziala ze taka rodzina nie jest okrutna tylko raczej zakompleksiona;-)) a zradnosc - nie cawniactwo - to sama zaleta;-)

Gość powazzna
ja tez tak mam dokladnie, stara panna+ brak pracy, a postawilam wszystko na kariere, jakos sie zapowiadalo, a skonczylam gorzej niz kuzyneczki, ktore w wieku 25 sie zaplodnily i w urzedach pracuja. a rodzina to zadni przyjaciele moi,ale wscibstwo musi byc .