Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcodalejpocząć

Nie wierzę w szczerość jego intencji.

Polecane posty

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz ze piekno mija z czasem? ;-) bez sensu masz myslenie i skoro az tak to olej go i tyle :) chlopak Ci pisze prosto z mostu a Ty sie zastanawiasz, glupota..

chciałabym go olać, ale nie potrafię. za bardzo go kocham. czuję jednak, że nie jestem dla niego odpowiednią osobą. on ma bardzo duże powodzenie wśród kobiet i może wybrać każdą. ja nie jestem jego godna.

Gość niekonieczny
e to jakieś prowo i pływanie w mętnej wodzie.

czemu prowo?

Gość niekonieczny
jak nie prwo to czego sama siebie jedziesz ? Facet najarał sie na ciebie a ty masz jakieś wąty? Zrozum, jak się komuś podobasz to jest dla niego bez znaczenia jaka jesteś. No kurde !

pytanie czy naprawdę się najarał, czy po prostu chce sobie ze mnie żarty zrobić. o to rozbija się problem. wiem, że zrzędzę i nikomu się już nie chce tego czytać, ale wstydzę się o tej sprawie powiedzieć nawet najbliższej przyjaciółce.

dokladnie poza tym jednym sie podobaja grubsze niektorym chude jak patyk niektorzy lubia duze piersi, niektorzy male niektorym podobaja sie naturalne dziewczyny, a niektorym spalone na solarium z tlenionymmi wlosami! Jesli Ci sie podoba i go tak kochasz to sie otrzasnij! albo go sobie odpusc - bo z takim mysleniem na pewno zmarnujesz mu zycie :/

napisał, że jutro przyjedzie i porozmawia ze mną osobiście. strasznie się boję tego spotkania. eh, co ma być to będzie, i tak nie liczę na nic więcej.

Gość niekonieczny
jaja to sobie z kobiet robią nadzwyczajni kretyni, zrozumiesz to kiedyś? czy on jest nadzwyczajnym kretynem?

Gość niekonieczny
dobra, jak przyjedzie to odpuść sobie to pisanie. jakbym chciał sobie z ciebie jaja porobić, to dałbym ci radę - wydepiluj sie porządnie :P a na poważnie, też się wydepiluj.

eh mysl dobrze ;p zazdroszcze ;p

Gość olac skurwieli
faceci to proste cepy,jak tak napisal to mu sie przypomnialas widocznie:D poczekaj czy jescze cos skrobnie czy sie nie odezwie :O I WTEDY ZOBACZYSZ :classic_cool:

do niekonieczny ja wierzę, że faceci są prości i nie chcieliby zrobić kobiecie przykrości. wiem, że on nie jest taki. po prostu muszę sobie jakoś wytłumaczyć, dlaczego do mnie napisał. :)

kurde, sama nie wiem, co mam myśleć. dlaczego nie mogę mieć normalnych problemów?

Gość Tra ta ta ta tam
Jest coś z tego ?

Gość sylvia 007
Ja mysle ze to prawdziwe uczucie ,jesli jest daleko to znaczy ze nie mowi tego tylko zeby cie szybko przeleciec tylko mowi co czuje.