Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DHHDHTH

CZY SĄ KOBIETY które nie ciągnie do zdrady???

Polecane posty

Gość sa takie, tylko dla was sa zby
malo borderlinowe:o

Gość a dlaczego nie
tak , odkąd jestem szaleńczo zakochana i kochana, teraz nie wyobrażam sobie innego przy moim boku, po raz pierwszy w życiu, wcześniej mogło się zdarzyć, dziś słowo zdrada nie istnieje w moim słowniku.

Gość kjhjgyhugjyhgb
.m nbkjbgjvbjbhj

Gość taka prawdaaa
Kobiety mysla o zdradzie,sexie,rznieciu rownie czesto jak faceci. Sa przy tym bardziej wyuzdane. Niestety to panowie realizuja swoje "marzenia" czesiej - kobietom zazwyczaj brakuje odwagi. A szkoda

Gość taka prawdaaa
kobirty bardziej ciagnie do zdrady-chyba ze facet jest bardzo ładny i charyzmatyczny

Gość vgcfhfdfhhgmvhbvn
nbvgvgnv

Gość njsaicsdvcjhasjkasq
? nscaicfvj :)

Gość ,mnkjjhl
bjbkjbbjhm

Gość mnie póki co nie ciągnie do zd
zdrady mimo tego, że z mężem aż tak rewelacyjnie w łóżku nie jest i prawie nigdy go nie ma (pracuje za granicą) dwa razy miałam okazje nie skorzystałam

Gość khjkjbkjbjb
bvjhjm

Gość Ktoś taki jak ja....
a ja mam męża w wiezieniu.........nie zdradziłam i nie mam takiego zamiaru

Gość jftutututftuf
po co podnosicie ten pojebany temat. Oczywiście że są takie kobiety,nad czym tu sie rozwodzić

Gość kutasxkutas_kutas.
kutas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .KUTAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . pochwa w kutasie . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . .. .. . . . . . . . .. . . . . .. . . DZIKI KUTAS . .. . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . kutas w dupie

Gość kutasxkutas_kutas.
kutas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .KUTAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . pochwa w kutasie . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . .. .. . . . . . . . .. . . . . .. . . DZIKI KUTAS . .. . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . kutas w dupie kutas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .KUTAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . pochwa w kutasie . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . .. .. . . . . . . . .. . . . . .. . . DZIKI KUTAS . .. . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . kutas w dupie kutas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .KUTAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . pochwa w kutasie . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . .. .. . . . . . . . .. . . . . .. . . DZIKI KUTAS . .. . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . kutas w dupie kutas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .KUTAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . pochwa w kutasie . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . .. .. . . . . . . . .. . . . . .. . . DZIKI KUTAS . .. . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . kutas w dupie kutas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .KUTAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . pochwa w kutasie . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . .. .. . . . . . . . .. . . . . .. . . DZIKI KUTAS . .. . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . kutas w dupie kutas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .KUTAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . pochwa w kutasie . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . .. .. . . . . . . . .. . . . . .. . . DZIKI KUTAS . .. . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . kutas w dupie kutas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .KUTAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . pochwa w kutasie . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . .. .. . . . . . . . .. . . . . .. . . DZIKI KUTAS . .. . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . kutas w dupie kutas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .KUTAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . pochwa w kutasie . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . .. .. . . . . . . . .. . . . . .. . . DZIKI KUTAS . .. . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . .. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . kutas w dupie

Gość vccbccbcb
bccbbcg

Gość vccbccbcb
patrycja888 -przynajmniej jedna napisała szczerze-a te co sie zarzekają ze nie zdradzaja-lub pffff...nie myslą nawet o zdradzie albo są krotko w związku,albo sa mało atrakcyjnymi ,,matkami polkami,,' wsumie racja bo w moim otoczeniu to głównie kobiety zdradzają w wieloletkich związkach/malzenstwach. oczywiscie tez zdarza sie ze jakis chlopak zdradza-ale to głównie małolaty ktore sie jeszcze nie wyszumiali(oczywiscie nie wszyscy)

Gość zdrada sex-norma
ale nie ma się czym brzydzić. sąsiadka, kolega mamy, myślicie że świat jest taki idealny? zaskoczylibyście się, ile osób ma kochanka?kochankę. takie z nas istoty, że życie bez dreszczyku emocji staje się nudne, monotonne, i często właśnie ktoś na boku pozwala nam na nowo spojrzeć na to co mamy, zaczynamy bardziej o siebie dbać, często jesteśmy szczęśliwsi taka smutna prawda

Gość taka smutna prawda......
powiem tak. sama jestem wierna i też nie mam powodu żeby zdradzać, z premedytacją w życiu bym tego nie zrobiła ale troszkę już życie znam i zachowania ludzi i wiem że czasem wystarczy znaleźć się w sytuacji tzw. sprzyjającej zdradzie typu imprezka firmowa,alkohol,muzyka jakiś przystojny mężczyzna z tzw. dobrym bajerem i człowiek zaczyna nie myśleć głową tylko dupą i wtedy w takich sytuacjach czasem tylko strach przed konsekwencjami nas powstrzymuje i tutaj zgadzam się z autorem.

Gość zdrada sex-norma
co do fantazji erotycznych to każdy je miewa i są okresy gdy jest ich więcej i okresy gdy jest ich mniej- większość ludzi w związkach marzyło ...marzy lub będzie marzyło o kimś innym w łóżku

Gość zdrada sex-norma

Co innego gdy ciągnie do innego ciała czy tam dreszczyku, a co innego gdy ciągnie do zdrady. Różnica polega na tym czy damy się skusić czy nie. Albo inaczej - czy to tylko fantazje czy po prostu chęć wykonania skoku w bok. Niektórych rajcuje sam fakt robienia tego po kątach. Osobiście nie będę się wypierać, że na widok seksownego męskiego ciała nie zastanawiałam się nigdy jak by to było poczuć je na własnej skórze... Ale na zdradę w związku nie ma dla mnie miejsca. Wolałabym się rozstać niż zdradzić.

mnie nie ciagnie do zdrady ...tyle pzerobilam facetow ze teraz mam jednego ktorego kocham i to mi w zupelnosci wystarcza!

Gość ppdht
nie nie ma takich !