Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plomnfo[pnmo

70 kg 165 -bardzo gruba?

Polecane posty

Gość plomnfo[pnmo

?

Gość derrewer
niekoniecznie, pokaż fotkę :classic_cool:

Gość 5%oliwy
po prostu gruba

Gość sfdsfdsfd
nie tak bardzo .. Ale 10 kg minimum powinna zrzucic .

Gość 0_o 2525
Ja perdol*... Laska ma po prostu trochę ciałka a Wy już piszecie, że GRUBA...Opamiętajcie się! Grube to są osoby od 80 wzwyż.

Gość ahmmmmamamamama
tragicznie nie jest. ale jakbyś zrzuciła z 3-5 kg to by nie zaszkodziło :)

Gość ahmmmmamamamama
przesadzacie :)

Gość 0_o 2525
Też uważam, że przesadzają, ale zgadzam sie ze tak jakby 5 kg zrzuciła to byłoby najlepiej

Gość 0_o 2525
A Ty Staszku nie masz mięśnia piwnego? Sam won na siłownie, albo coś...a nie innym wytykasz, że są grubi.

Gość klan od 3000
Mam 168 cm i ważę 70kg. Czuje się jak pączek, odchudzam się bo było już 73...

Gość hhhfgdg
A co myślicie o 173 i 68 kg ? Odchudzam się bo czuję się z tą wagą fatalnie :O

Gość 0_o 2525
Ciekawe czy gdyby nie było mody na anoreksję to też byś się czuła jak pączek? Nie pisz, że na pewno tak, bo nie wiesz jak byś myślała gdyby tej mody nie było ;)

Gość zzalezy jak jestes zbudowana
ja mam 72 kg i 165 wzrostu,mam proporcjonalna figure,duzy biust talie i pupe ..nikt by mi nie dal tej wagi:) i nie jestem uznawana za gruba :p chodzi o proporcje ,jak one sie rozkladaja,a a nie o wage :p

Gość 0_o 2525
DOKŁADNIE!!!!!!! Wreszcie jakieś zdrowe podejście

Wysiłek fizyczny i zdrowsza dieta nie zaszkodzi nikomu raczej, ale nie ma po co na siłę podpasowywać się pod jakieś cyferki tylko dlatego, że komuś się widzi, że to już jest grube a to nie

Gość 0_o 2525
Ja też uważam, że ruch dużo daję, nawet lepsze samopoczucie psychiczne, ale nie chodzi mi o forsowanie się na siłowni 5 dni w tygodniu po 3 godziny...niech to będą jakieś roleczki, rower, basen. Co do diety (za dietę uważam styl odżywiania się, a nie np. dietę odchudzająca, oczyszczająco czy tam jeszcze jakąś inna) to też uważam, że np fastfoody nie są dobre dla organizmu.

Gość zbulwersowany 1017
zzalezy jak jestes zbudowana - nie mów że nie masz fałdek!!!

i jeszcze jedno-wszystkim podobac sie nie bedziesz;) ja mam kolezanek duzo o moim wzroscie ale zadna prawie nie ma wciecia w tali np i biustu proporcjonalnego do ich wielkiego tylka:P ZA MNA SIE FACECI OGLADAJA NA ULICY,MAM DUZE POWODZENIE U FACETOW A MOJE KOLEZANKI MI ZAZDROSZCZA..:P takze jak ktos jest ladny to nie chodzi o jakas idealna wage ,liczy sie jeszcze twarz i osobowosc i caloksztalt :) najwazniejsze jest tez pozytywne myslenie,jak sie sobie podobasz i dobrze ci we wlasnej skorze,to promieniujesz tym takze na innych 🖐️

Gość 0_o 2525
A fałdki to grzech? Często nawet szczupłe dziewczyny mają fałdki, np. jak usiądą to im brzuch nad spodniami wychodzi. Boże, co za pojebany świat...

Gość zwichrzycielka
nadwaga, ale nie otyłość wg BMI - jeszcze zaliczaz sie do społ normalnych ludzi :D ech... ja mam 69 i 174... jestem klocem, przynajmniej w moim odczuciu. Na górze wiotka (38), ale dół przysadzisty (42) i kto ma gorzej?????? moja dupa mnie przerasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tańcze od lat!!!!!!

Gość Raczej nie gruba ale..
Tak jak ktoś wyżej napisał zależy jak rozkładają się proporcje..ja mam 160cm wzrostu i waże 69kg i wyglądam super..wiem bo widzę spojrzenia facetów..i wiem że wyglądam gorzej ważąc np 60kg

Gość 0_o 2525
Ja mam 169 cm 61 kg-wychudzona nie jestem, a faceci za mną sikają, narzeczony o mnie zazdrosny, bo tak jak napisała koleżanka wyżej nie chudość sie liczy a ogólna uroda, zadbanie, proporcje twój stan psychiczny (jak Ty sama sie ze sobą czujesz) itd.

Gość zbulwersowany 1017
zależy jakie fałdki - najgorzej kiedy robią się z nich wałki!

Gość klan od 3000
O jakiej modzie mówisz? Brzuch wylewa mi się ze spodni i czuje się jak pączek. Nie zależy to od żadnej mody. W sumie to patrze na ciało niż na wagę. Ale podałam by porównać z autorką. Za dużo tłuszczu i tyle.

Gość zwichrzycielka
więc jakbym zgubiła 9 kilo z samej dupy to byłabym zadowolona. Gdybym żyła w USA, na pewno koledzy złożyliby się na moją liposukcję i siłą mnie na nią wysłali :P a ja bym sie nie opierała

Gość plomnfo[pnmo
a ja mam 70 kg i 165 i nie czuje sie super;o wygladam jak pączek;/

do zbulwersowany faldek na brzuchu nie mam,dzieci nie rodzilam jeszcze ;P MAM ZA TO DUZY BIUST ,ladne wciecie w talii i pupe(wyglada optycznie na mniejsza niz moj biust z przodu ,a mam tyle samo w pupie co w biuscie:P TAKZE SIE NIE PRZEJMUJ;D JESTEM ATRAKCYJNA KOB IETA ,jak ty lub isz wieszaki z malym cycusiem i odkrytym brzuszkiem(ja tez moj odkrywam:P,to twoje zmartwienie nie moje.. a moze nawet nie wiesz,co to znaczy miec dobre proporcje ciala i byc zgrabna kobieta:D