Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mnkj

Brutal czy romantyk ?

Polecane posty

Kogo drogie Panie byście wybrały, przystojnego i władczego brutala, który wezmie Cie nie pytajac sie o zgode, a Ty sie mu poddasz, czy wolicie romantyka, który będzie się pytał was o zgodę i pytał się czy wam dobrze ? Brutal to : zadbany, wysportowany, powyzej 180 cm wzrostu, 3 dniowy zarost, inteligentny, wladczy, dajacy kobiecie bezpieczenstwo. Romatyk : wyglad do waszego wyboru.

Brutal. Ale taki ktory tylko dla mnie bedzie kochany i zdolny zrobic wszystko. I wiadomo, ze nie taki, ktory np bije czy jest chamski i brak mu szacunku do mnie

Gość pytanie zle sforumolowane
tj zle zalozenie

Nie, apsolutnie nie bije kobiet, nie przeklinam wobec nich nawet w najgorszych sytuacjach. Pytam się ponieważ zauważyłem, że kiedyś jak miałem pierwsze kontakty z kobietami to starałem się być taki "słodki", a teraz gdy minęło kilka lat, zmieniłem się ... natura mi się zmieniła, nie jestem sztuczny. I zauważyłem, że kobiety lubią takie zdecydowane, władcze podejście... Jestem mężczyzną i mam swoje potrzeby, kobieta lubi być podporządkowana mężczynie (oczywiscie Panie zaprzeczaja, ale ja widzę co innego). Kobiety lubią gdy mężczyzna stanie w ich obronie, jest zdecydowany, podczas seksu bierze je władczo, samczo i zdecydowanie. Nigdy kobiety nie uderzyłem i nigdy do kobiety nie przeklnąłem z myślą jej obrażenia (obojetnie co by sie zrobiła). Czy to oznacza, że jestem ideałem faceta ? :D

Gość jaciekrece, u la la
Dostaję pierdolca, jak jakaś cipa pyta mnie co pięć minut, czy mi dobrze :O A jeszcze jakby niby miał mnie pytać o chędożenie? :D "Jesteś skłonna ponieść się emocjom i dokonać aktu seksualnego?" :D

Gość biusciatka
I taki i taki, w zależności od sytuacji. A tak naprawdę ani taki ani taki. Bo związek ma się opierać na partnerstwie, a nie na tym, czego chce mężczyzna (brutal), czy na tym, czego kobieta (romantyk). Jasne, że raz ten jest górą w seksie, raz ten. W życiu tak samo. Ważne, żeby znać granicę.

ja się nie pytam kogo wolicie do zwiazku. Ja sie pytam jacy faceci was pociagaja, brutal czy romantyk. Nie zbaczajmy z kursu drogie Panie :)

Zastanawia mnie dlaczego brutal został przez autorkę tak dokładnie opisany. Celowy zabieg? Wybieram brutala, nawet jeśli wygląd również jest do wyboru, bo cechy same w sobie nie są dla mnie kryteriami podstawowymi:P

Revolver :P mi się podoba jak facet bierze mnie siłą, nie pytając o zdanie, ale też lubię jak przed jego wyjściem do pracy z zaskoczenia pod drzwiami mojego mieszkania przywita mnie bukietem czerwonych róż

Mówicie brutal i romantyk w jednym ... jedno wyklucza drugie. Dlaczego ? Ponieważ władczy, zdecydowany facet nie będzie cmokał "buzi buzi koteczku" przez caly dzien, ani non stop latal z kwiatakmi, i romantycznymi kolacjami. Romantyk to poeta, a brutal to rycerz, który wrocil z bitwy. O to chodzi.

ale drogie Panie... mimo, że mam naturę brutala (jestem mezczyzna i autorem tego tematu, opisalem swoj wyglad i charakter), to nie znaczy, ze nigdy kobiecie nie dam kwiatow, nie zaprosze jej na zachod czy wschod slonca przy lampce wina.

mnkj Bzdura. Ilu facetów poetów, artystów było zdecydowanymi, napalonymi i bezwzględnymi kochankami wielbiącymi orgie? Druga rzecz, facetowi z natury spokojnemu wychowanemu w kulcie gentelmanskich manier odmawiasz prawa do porywów? Co za uproszczenie :(

wcale te cechy sie nie wykluczaja, stad tez cale niezrozumienie mezczyzn

Gość biusciatka
Pociągają mnie tacy, z jakimi chciałabym być w związku. Jakiś czas temu spotkałam faceta, który wywarł na mnie tak niesamowite wrażenie, że nie sądziłam, że w ogóle tak się da. Był ułożony, bardzo uprzejmy, kulturalny, spokojny, skromny, ale bardzo wysoki, dobrze zbudowany i jakiś taki... No czaiła się w nim niesamowita siła i budził respekt. Miałam wrażenie, że mógłby ze mną zrobić, co mu się wymarzy i nawet bym mu się nie opierała, ale jest zbyt intelektualnie i moralnie rozwinięty, żeby korzystać z tej możliwości.

Dokładnie, coś po środku. Czyli taki przy którym kobieta czuje się bezpiecznie, który zawsze staje w jej obronie. Który jest zdecydowany, pewny i męski, ale dba by to kobiecie było dobrze. Ale tez taki, który jest kochany, zajmuje się kobietą, jest czuły. Czyli idealnie cos po środku. A najlepiej jak jest takim troche brutalem ogólnie, a przy kobiecie mięknie mu serce.. Ale nie staje sie jakąś ciotą oczywiście;)

Gość biusciatka
Dokładnie! Najlepsze są połączenia. To jakieś głupie rozumienie romantyka, jako takiego, co cały czas cmoka. To jakaś ciota z chorobą sierocą raczej!

opisałeś jakieś schematyczne abstrakcje ..po co żeby się podbudować ? Przecież wiadomo ,że żadna normalna kobieta nie wybierze faceta co wiecznie z kwiatami będzie stał przed drzwiami i będzie się pytał o wszystko ,a po za tym to takich ciot niema

Gość Wąsaty miś
D*upa, d*upa i d*upa. Kobiety lubią czuć respekt do swojego partnera. Bo bycie zarówno brutalnym jak i romantycznymi nie wykulcza się. Tu chodzi o umiejętność dawkowania emocji. Niestety ale moja poprzednia dziewczyna nauczyła mnie tego, ze ktoś od czasu do czasu musi pokazać Wam swoją siłę. Inaczej mówiąc. Nie można być non stop burtalny i nie można być non stop romantyczny. Choć z mojego punktu widzenia romantyzm ten o jakim myślicie nie ma związku z tym romantymem jaki faktycznie istnieje. Wam chodzi bardziej o marzycielstwo i bycie ulrglym i/lub podatnym na wasze zachcianki. Tyle.

Brutal czy romantyk. Nie ma opcji pomiedzy, wiec co wybieracie ?

zadnego, nie obnizam poprzeczki

Gość biusciatka
Zależy od definicji. Ja nienawidzę facetów, którzy chcą wzbudzić respekt. Szanować muszę, jasne, jak każdego człowieka, ale jakieś takie pokazy męstwa nie wchodzą w grę. I w życiu codziennym to ma być partner, a brutal lub romantyk tylko w łóżku. I tyle.

z polaczenie brutala z romatykiem powstaje 100% mezczyzna