Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały detektyw

Kim jest Kotka Mruczurotka?

Polecane posty

Gość mały detektyw

Witajcie! Otóż jestem przeciwnikiem rozpowszechnia swoich danych osobowych na tego typu forach. Można owszem porozmawiać,ale po co podawać tyle informacji o sobie? Dziś zbiórę kilka newsów o Kotce- kobieta ok.30, nauczycielka-prawdopodobnie polonistka,która w 2009 roku zmieniła pracę i potem nie dostała 13... stosuje żele intymne i sądzi,że to utrudnia zajście w ciążę.... :D jej teść przed emeryturą został zwolniony z pracy, adres zamieszkania-Kraków,ewentualnie okolice, na krótko przed zajściem w ciążę miała anemię, syn Maciek urodzony 6 maja 2011 r jako wcześniak, obecnie leczy go w krakowie, dziecko ma wadę wrodzoną. Jest jeszcze wiele informacji,ale nie chce mi się już dziś siedzieć. Akurat teraz padło na tą osobę, a następnym razem poszukam o kimś innym. Ale ważcie na to co piszecie,bo ujawniacie całą masę informacji.

Gość sluchaj tez sie kiedys zabawil
zabawilam w detektywa i przesledzilam pewna znana kafeteryjna mamusie, znalazlam nawet jej adres :Ointernet to bezdenna studnia wiedzy. uwazajcie co do niej wrzucacie! :O

Gość mały detektyw
Mnie to do łez wzruszenia doprowadzają mamy co mają w stopce zdjęcia,a na dodatek podają adres mailowy z imieniem i nazwiskiem,a takich tu pełno. Raz doszło do wymiany maili między mną i jedną z tutejszych mam i niby adres miała taki jak kafeteryjne pseudo, ale w stopce maila miała miejsce zatrudnienia, imię,nazwisko i telefon :(

Gość nigdy w życiu!
A Wy własnego życia nie macie,że się cudzym zajmujecie?

Gość tapj.pj.jap
Ha ha ha:D

Gość interesujące
Interesujące obserwacje. Ale dobrze, że nazwiska nie podała...

Gość olooooooooooo
a mnie nie znajdziecie