Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widziec -nie widziec

reagowac czy olac

Polecane posty

wczoraj poznym wieczorem jak zamykalam samochod podbiegl do mnie ok 25letni mezczyna(znam z widzenia) mial zakrwawiona twarz podarta koszule proszac o wezwanie policji i pogotowia bo byla bojka w niedalekim barze i kogos ugodzono nozem, gdy ja bylam na telefonie podbiegl 2 troche sie szamotali wiec mowie ze juz jedzie policja i pogotowie, wiec ten na mnie ze policja tak ale pogotowie nie potrzebne bo nic powaznego sie nie stalo, wiec zadzwonilam jeszcze raz proszac tylko o interwencje policji, miedzyczasie ci sie zmyli ja nie chcac sie wmieszac w jakies burdy weszlam do domu po ok 45 min telefon z komisariatu czemu robie sobie glupie zarty i czy wiem ze to jest karane bo oni byli na miejscu i nic sie nie dzialo, mam teraz pytanie jak wy byscie zareagowali? bo jak nic nikt nie widzi to zle a jak cos widzisz ale nie mozesz udowodnic to tez zle bo teraz ja musze isc i tlumaczyc sie na komisariat, to co nastepnym razem olac a moze najpierw porobic zdj zeby zanim policja przyjedzie miec jakies dowody?

Gość fdgdfghhg
czemu on nie zadzwonil? taki chojrak a nie ma tel?

Gość annia.....................
Dobrze zrobiłas .Nie przejmuj się.Na pewno bym nie poszła na policję tłumacząc się.Czy to Twoja wina ,ze oni spierdolili?

latwo powiedziec nie przejmuj sie, przyjechalam do polski na tydzen na swieta, zareagowalam wydaje mi sie normalnie a teraz zamiast swietowac to sie denerwuje bo mialam juz 2 tel z komisariatu i zaproszenie do nich na jutro, nastroj swiateczny padl i zamiast sie zrelaksowac to sa nerwy, juz chyba wiem czemu ludzie nigdy nic nie widza, nie slysza

taa to skoro nie mieszkasz w polsce to po co sie przejmujesz? Nie idz sie tlumaczyc na ten debilny komisariat i juz.