Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czywy.tez.

Brzydzę się swojego ojca :/ prosze potraktowanie poważnie

Polecane posty

Gość czywy.tez.

Jest okropny, pierdzi ciągle, dłubie w nosie i robi kulki z glutów, a potem dotyka łapami chleba, a teraz słyszę, że srał ostro w łazience i smród na cały dom, a odświeżacz zapachu jeszcze bardziej podkreśla jego łajno... po prostu nie mam siły czasem brzydzę się siedzieć w miejscu gdzie on siedział np. na krześle i już chodzą mi po głowie jego gluty itp. kiedys przy mojej kolezance ostro srał ona to słyszała i sie smiała, potem wyszedł i udawał ze nic sie nie dzieje. A jak wejdzie sie do jego pokoju to śmierdzi takim pierdem...mamy trzy łazienki a on w każdą tak nawalił że gdy wysikam sie to woda cała podnosi się do góry Co ja mam zrobić?

Gość może baster????????
współczuje ci

Gość No!!!!!!
wyszedł z łazienki i udawał, że nic się nie stało :D A co ? Miał zademonstrować co robił ???? A ty ? Do czym se otwór zatkałaś ?

Gość kinky dancehall
macie trzy łazienki= bogata rodzinka, niech Ci kupi mieszkanie. Poza tym ludzie zamozni dbają o higiene. ProwokacjaaaaaAaaaa

Gość HELENKA..........
mój dłubie w nosie i z upodobaniem wyciera to w pilot więc wiem o czym mówisz...

Gość a co to hehe
a co to 3 lazienki, my mamy dwie

Gość czywy.tez.
Ale on akurat wiedział, że moja koleżanka rozmawia ze mną i z moją matką, a tu nagle on wchodzi i jebie takie kloce, że dom się trzęsie :/ potem wyszedł i matka do niego no to nie mogłeś iść na dół a nie tutaj a ten nic, podłubał w nosie i poszedł, pomijając że moja koleżanka dławiła sie ze śmiechu

Gość what the...?
mój też, tylko on nie używa odświeżacza. Nauczyłam się nie dotykać krawędzi stołu od spodu, na palcach zostają niespodzianki. A do niego nic nei dociera.

Gość czywy.tez.
ludzie jaka prowokacja pytam się was bo wstydzę się nawet o tym rozmawiać i przypominać mojej koleżance o tym... postawcie się w moim miejscu, mój ojciec jest już dość stary a ja za młoda na wyprowadzkę, dopiero co kończę szkołę średnią :/

Gość No!!!!!!
Hipopotamy w rui obesrywają się nawzajem . I co ? Może brał koleżankę na feromony zapachowe :D

Gość czywy.tez.
A powiem wam najgorsze było jak poszłam sobie do jego pokoju, nikogo nie było, włączyłam tv leże sobie leże a potem jakiegoś gluta zobaczyłam na swoich włosach i nożyczkami to obcięłam... ;| on sie nie zmieni, świnia będzie świnią

Gość No!!!!!!
jeśli już.....to on jest knurem :) A teraz odpowiedz sobie sama kim jesteś ty ?

Gość czywy.tez.
No!!! nie bądź bezczelny/na.... gdybym była taka sama jak on to by mi to odpowiadało i nie pytałabym się anonimowo obcych ludzi co w takiej sytuacji zrobić

Gość No!!!!!!
Sam fakt pisania o własnym ojcu, nie ważne czy anonimowo czy nie świadczy, że niedaleko spada jabłko od jabłoni :) Czyli jesteś......warchlakiem :D

Gość what the...?
dokładnie; mogę mówić i mówić, on pokiwa głową i dalej to samo. Siedzą dziadkowie u nas na obiedzie, on pójdzie do łazienki i swobodnie zaczyna sobie popierdywać. Masakra. Mama krzyczy do neigo, on udaje że nie słyszy:O każdy może wyczyścić nos, jak nikt nie patrzy i w chusteczkę. Ale siedzimy w salonie, on przy koputerze dłubie w nosei i wyrzuca za kanapę:O wszyscy to widzą.

kim jest twoj ojciec? jaka prace wykonuje? ja sie zawsze wstydzilam mojej matki- nigdy nie myla zebow i miala tylko takie czarne pienki w ryju, walilo jej z pyska gownem na dwa metry-przysiegam- jakby przed sekunda gowno zjadla wtedy bylo to dla mnie niezrozumiale, dzis wiem ze to wynik zaawansowansowanej parodontozy smierdzialy jej tez syry strasznie najgorsze bylo, ze ona jarala fajke od fajki i NIGDY nic nie czula do tego uwielbiala sie non stop drapac po pizdzie nigdy tego nie zapomne- lazenia caly dzien w koszulach nocnych(obowiazkowo przezroczystych !!!!) i drapania sie po bobrze

Gość what the...?
mój ojciec czy założycielki tematu?

ogolnie- co robia takie knury jak wychodza z domu? moja matka to bezrobotna alkocholiczka- pochodze z patologii zaskoczylo mnie ze cos takiego u normalnych rodzin jest

Gość czywy.tez.
mój ojciec ma bardzo wolny zawód, ma własną firmę i bardzo luzacko podchodzi do życia a jednocześnie jest zagrożeniem dla środowiska :/ jak można smrodzić mi łazienkę, moją własną łazienkę kiedy on mówił że ma od potężnego srania kibel na najniższym piętrze ;/ albo mam podejrzenia że wyciera sobie dupę moim ręcznikiem kiedy sobie zabrudzi a potem cicho wyłazi z tej mojej łazienki moja matka też nie jest jakimś czyściochem, ale myśle że ojciec tak na nią wpłynął :/

Gość what the...?
Ok, nie wiem, o kogo chodzi ale i tak odpowiem:) mój ojciec nie jest ani pijakiem, alkoholikiem, żulem spod biedronki. Nieee, on jest politykiem i profesorem (!)

Gość what the...?
Po prostu na swoim przykłądzie chciałam pokazać, że coś takiego jest też u 'normalnych' rodzin.

Gość czywy.tez.
what the... dokładnie...

Gość what the...?
a myślałam, ze ja jednyna tak mam.

Gość czywy.tez.
mój ojciec jest też wstretny bo codziennie wypija butelkę piwa i potem w całym domu śmierdzi alkocholem :(

Gość czywy.tez.
no i jak tu wytrzymać, kiedyś jak byłam mniejsza to mi to tak nie przeszkadzało, bo mało rozumiałam, a teraz jak jestem doroślejsza zaczyna się chorobliwe obrzydzenie... albo gumy, które żuje przykleja do deski od chleba i jakieś kozy, a potem zapamiętuję to i kroję na blacie a potem dostaje opierdol ze blat rysuje ;/

Gość czywy.tez.
haha wyżej dzięki za podszyw, mój ojciec nie jest alkoholikiem chciałabyś

Gość czywy.tez.
poza tym ja nie sram :)

Gość what the...?
Heeej! dokładnie! może mój nie przykleja 'tego' na desce, ale drze mordę, że kroje na stole. Może jesteś moją siostrą? :D jak JA coś robię źle to widzi i słyszy, a jak zwracam mu uwagę, to nieeee, komputer jedynie słyszy:O