Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czywy.tez.

Brzydzę się swojego ojca :/ prosze potraktowanie poważnie

Polecane posty

Gość czywy.tez.
nasze świniaki są jakoś ze sobą spokrewnione z tego co widzę... jedyne co to w swojej wannie czuję się komfortowo i nie muszę martwić się o jakieś obrzydlistwa no pewnie po pracy to tylko komputerek, grzebanie w nosie, pierdzenie, mecze a potem sam mi zwraca uwage że np. włosów nie rozczesałam i powinnam iść do fryzjera bo nie cierpi długich

Gość what the...?
ooo, czekaj czekaj, różnica:P jak wracam od fryzjera albo pokazuje mu zdjęcia fryzur , jakie mi się podobają (krótkie pazie itp.) to narzeka, co tak krótko i że kobiety powinny mnieć jak najdłuższe włosy. Tyle że on nie wie, ile się dba o takie włosy, samo mycie i rozczesanie zajmuje z 3h, nie mówiąc o suszeniu. :O On wchodzi do łazienki na 6 minut, z zegarkiem. Nie wiem, jak można się wyprysznicować w tym czasie, tlke przecież trwa samo umycie zębów i rozebranie się.

Gość what the...?
*MIEĆ, ludzie, jakie literówki robię

Gość czywy.tez.
mój stary to myje zęby co święta, jedyne co to dba o to żeby nie miał zarostu na mordzie bo wtedy to jakieś grzyby by mu sie zalęgły w kłakach na gębie

Gość kjnsd
moj ojciec tak samooo pierdzi ciagle i to tak smierdzaco glosno i dlugo i jak mu sie mowi ze jest obrzydliwym chamem jak walnie przy wszytskich i sie w pokoju nie da wytrzymac to sie smieje glupioo jak prosie i dumny z siebie siedzi... wkurwia mnie to jak nie wiem bo powinien rozumiec ze moze ktos nie ma ochoty wachac gowna podczas ogladania tv!! tak samo wczoraj odeszlam od stolu bo kurwa wylizywal talerz przy stole i te odglosy przy tym no na rzyganie mnie wzielo.. ciagle siorbie i je takm szybko jakby mieli mu zabrac zarac i rekoma!!!!

Gość what the...?
A mój udaje czyściocha. W lato, w te upały +30 to myje się z 3 razy dziennie, ale ze jest gruby, to zanim wyjdzie z łazienki to znowu się spoci. Łe. Ale wyjaśnijcie mi, jak w 6 minut można -umyć zęby -skorzystać z WC -wziąć prysznic (umyć włosy itp) -wysuszyć się, przebrać w piżamę i wyjść?

Gość what the...?
a żarciu zapomniałam. Jak je, to połowa mu z widelca/łyżki spada, ścieka, on siorbie, żuje, gada z półprzeżutym jedzeniem (a jak mu zwracam uwagę, żeby połknął, to wywala język na wierzch i prezentuje mi to żarło) :O :O

Gość kjnsd
moj to co bym z wlosami nie zrobila to i tak nic nie powie albo zneguje.. zreszta jemu nic sie nie podoba wszytsko to gowno.. ale jak on cos wymysli to kurwa uwaza ze nobla odrszu powinien dostac

Gość kjnsd
no dokladnie jak mojemu zwracam uwage to mi odpowiada zebym nie gwiazdorzyla albo zebym sie zamknela i swoim talerzem zajela albo dla odmiany sie smieje dunmnie z siebie i robi to jeszcze gorzej glosniej i obzydliwiej

Gość kjnsd
a jak ktos w doomu beknie cicho po coli to on odrazu afere z tego robi ze my tacy sami a tylko jemu sie wytyka biedactwo

Gość kjnsd
i zawsze jak oglada jakis film i sie ktos go zapyta jaki tytul to nigdy nie odpowie normalnie tylko jaki jaki ? sciezka przez buraki albo bieg apacza wokol sracza.. dzieki za ten temat bo myslalam ze tylko moj ojciec w domu jest takim prostakiem bo jak wyjdzie do ludzi to oczywiscie kulturka z wyzszej polki

Gość wqefwiiiiiil
o jezu jak ja sie usmialam, dzieki dziewczyny :D ja na szczescie nie mieszkam z ojcem juz od mlodych lat :)

Gość what the...?
chamsko się odzywa, a w środowisku jest poważanym politykiem. Wszystko robi na pokaz.

Gość what the...?
uwierz, nam nie jest do śmiechu.

Gość fdgfhjkl
nie martw sie, ty jestes bardziej oblesna od niego

Gość what the...?
puszcza bąki na cały pokój i udaje, że nie on i ma nadzieję, że nikt nie usłyszał

Gość MalaMi 1985
prosze o wiecej tych smiesznych historiiii..... plis plis..............;-)

Gość what the...?
Śmiesznych historii? My w domach piekło przeżywamy, ja jeszcze do 18 muszę dotrwać, a was to śmieszy

Gość malaMi 1985
nie smieje sie z was tylko z waszego podejscia i bardzo zabawnie to nakreslilyscie, naprawde prawie sie poplakalam....;-)

Gość o jezuniu wspolczuje ojcow
naprawde, nie mialabym ochoty jesc w ich towarzystwie,a czasem chyba trzeba np podczas wiat. bleeee

Gość aldekoja
Matko Boska! Nigdy sie tak jeszcze nie usmialam! Trzeba bylo mnie uprzedzisz ze takie smieszne to bedzie bo siedze w szkolnej bibliotece i nie moge sie smiac na glos. Juz i tak ciuchutku podsmiewuje sie pod nosem az ludzie sie na mnie patrza. hahaha nie moge wytrzymac! :D