Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sewers

w tym kraju nie można znaleźć pracy jeśli nie jest się

Polecane posty

Gość sewers

osobą ucząca z zaświadczeniem o niepełnosprawności z książeczką sanepid i co najmniej 2 letnim doświadczeniem :O

Gość frugo1111
Jutro dzien pracujący czy wolne?????????

Gość sewers
nie wiem jestem bezrobotna 🖐️

Gość sewers
jutro pracuje , robie lody przy drodze

Gość frugo1111
hahahha kazda praca nie gardzi, czy jakos to lecialo....

Gość sewers
żeby nie rozpoznać takiego prymitywnego podszywa to trzeba być wybitnie głupim 🖐️

Gość sewers
ale to zaden podszyw oczywiscie, bede ostro ciagnąc

e tam;-) takie gadanie to usprawiedliwiwanie wlasnego lenistwa rozumianego pt "nic nie umiem i niczego sie nie naucze - ale - olaboga - nie ma dla mnie pracy" a co ty potrafisz autorze? na czym sie znasz,hm? moze od odp na te pytania warto rozpoczac szukanie pracy niz tracenie energii na zrzucanie winy na wszystko dookola...

Gość jjasssssmammaskaa
masz rację sewers i na dodatek trzeba być jeszcze młodym, bez dzieci i bez chęci na dzieci w przyszłości, a po mojej ostatniej rozmowie o pracę stwierdzam że na dodatek trzeba być mężczyzną

no jak urlopy macierzynskie pozwalaja na siedzenie za sto procent pesnji w domu przez 9 m-cy (nawet ktos chory na grype tyle nie dostaje;-) to niestety ...ale kazdy kij ma dwa konce;/ a wracajac do tematu w porzadnej pracy liicza sie tylko kwalifikacje i dowiadczenie - czy myslisz ze ktos bedzie chodzil do dentysky dlatego ze nie ma dzieci i jest mloda? naprawde to ma znaczenie czy dany architekt czy tez pani architekt ma meza czy jestes samotna? chcialabys zeby chirurg operujacy cie byl "mlody , dynamiczny i stanu wolnego" czy zeby mial juz 100 takich zabiegow za soba?

Da sie znaleźć - trzeba cierpliwości, wytrwałości, uporu. Ale wiem że łatwo się mówi. Jak sie siedzi na bezrobociu i wszystkie dni stają sie takie same, oferty też naszpikowane kłamstwami to rozumiem że można się załamać. Lekko nie jest - ale nie można marudzić bo tym się niepotrzebnie nakręcasz - wychodź do ludzi, szukaj jak umiesz pracy , prędzej czy późnej coś się znajdzie. Zawsze możesz wziąć coś co akurat nie jest spełnieniem Twoich marzeń , ale możesz robić coś innego dla kasy, i jednocześnie dalej szukać.

Gość alebezeduraaa
A tam, bzdura, wystarczy miec dobry zawod. Na cholere ksiaseczka sanepidowska kierownikowi projektu w firmie produkcyjnej na przyklad? A niepelnosprawnosc? To racsej wada niz atut, ale zalezy jakiej pracy sie szuka, bo wiadomo, ze w sklepie jest to potrzebne a niepelnosprawnosc daje korzysci pracodawcy, ale to dotyczy zawodow, ktore moze wykonywac kazda osoba z ulicy

Gość Skorzystaj z opcji przywróceni
ja pracuje za niską stawkę, ale rąbie doświadczenie, które po roku pomożemi wyjechać za granicę.

Gość magalaga
a co masz do zaoferowania pracodawcy? Znasz perfekcyjnie przynajmniej jeden jezyk obcy, konkretne umiejetnosci poparte certyfikatem, znajomosc jakiegos fachu, obslugi urzadzen/programow? Wiedze ktora ma wartosc? Ludzie nic nie robią ze swoim zyciem a oczekują manny z nieba. I dziwią sie ze ciezko znalezc prace jesli nic nie mają do zaoferowania a szukają smieciowych etatow na ktore moze wejsc KAZDA osoba prosto z ulicy