Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh...

zdrada

Polecane posty

Gość ehh...

mam 16 lat jestem z chłopakiem 2 lata , mamy 5 miesiecznego synka . on jest w ośrodku wych i wychodzi w czerwcu...jednak kiedys na osiedlu nie mial mi kto kupic % poprosilam jego kolege...pana R. i tak to sie zaczeło , laby , ucieczki. Nie potrafie wybrac..prowadze podwójne życe..kocham tamtego badz moze to nie milosc tylko przyzwyczajenie dodam ze bił mnie nawet w ciąży ... zakochalam sie w panu R jednak...jestem tez z tamtym ...co dalej pomocy ?? kogo wybrać:(

Gość poradnik doradczy
matkę, opiekunkę i księdza

Gość marek poszedl na klopa
jesli to nie prowo to oddaj dziecko do adopcji...niech przynajmniej ono ma szanse na normalne zycie

16 lai i dziecko... ładna patologia :D i to jeszcze półroczne dziecko, hahahaha . ładnie zjebaliśc**

Gość ehh...
dziecko nie ma nic do tego bo sie nim zajmuje i kocham go calym sercem..to ze taka mloda jestem tzn od razu ze jestem patologią?

Gość ehh...
sytuacja moze i jest dziwna , jednak dziecko daje mi siły o walke o szczęście bo gdyby nie ono mialabym to daleko gdzies..

Dobrze, że w wieku 16 lat masz na tyle dobrą psychikę żeby zajmować się dzieckiem.. ja bym nie dała rady :)

Gość ehh...
chwilami wysiadam , ale to jest szczęście jakiego nigdy w zyciu nie czułam:)