Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfcniewdfn

Lady Love slucham jak spiewasz

Polecane posty

Gość dfcniewdfn
ale fałsz i maniera jęczenia to nie to samo :O ale jęczenie to zła maniera bo bardzo brzydko brzmi.

ja bardzo lubie spiewac publicznie, lubie jak ludzie mnie oceniaja, lubie ich usmiechniete twarze, lubie kiedy klaszcza, kiedy dziekuja, kiedy doceniaja nie jestem idealem, robie to co lubie i bede to robic nadal, bez wzgledu na to co kto powie :)

Tak, tak, jestes jego kolejna eks przyjaciolka ktora chce mnie dobrotliwie ostrzec, obrazajac przy okazji do woli. Po prostu cudownie :) Ale to moj przyjaciel i nic tego nie zmieni, zadne klamstwa i tyle 🖐️

Gość dfcniewdfn
noxi nie wie co robi ale to jej zycie, skoro tak chce to niech sie kurwi do woli i jak chce to niech wierzy w klamstwa. niech was to nie boli, to nie wy bedziecie potem za to odpowiadac.

nawet nie wiem kim jest ten ktos o kim pisze noxi - niech robi co chce Widocznie musi przejechac sie jeszcze 100tki razy zeby zrozumiec pewne rzeczy

"nawet nie wiem kim jest ten ktos o kim pisze noxi" Sacrysyfal Suc- coś tam . . . . . .....................człowiek lasu:classic_cool:

Gość noxelia moze sie przejechac
jeszcze i 1000 razy ale nie liczcie ze ona zrozumie cokolwiek, bo to człowiek chory, który powinien sie leczyc a tego nie robi

Gość cywillll
nox popuści szpary ekspresowo każdemu brudasowi w glanach :classic_cool:

Gość dfferegrrg3g5g
nox jesteś głupiutka, jesteś typowym worem na sperme i do lania po ryju i masz ku temu kolejnego idealnego kandydata, który to już dziwko?

Ma prawo żyć. Powiem więcej. Ma prawo do szczęścia...podobnie jak ty do śpiewania... ......Generalnie- hulaj dusza i róbta co chceta

nikt nie chce cie zniszczyc a tymbardziej zabic poprostu, niektorzy chca Ci w jakis sposob pomoc

mi sie zwierzyl ze wszystkiego, nie mysl ze ci wierze ale ok wyslij mi te zdjecia tylko uwazaj bo jesli to sa te to zglosze to na policje bo on ci na pewno nie wyslal moich zdjec .................................. mam dosc................................................................................................................

Gość cyrk na kółkach.
niech ktoś ta chorą dziewczyne zamknie na leczenie wreszcie !