Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfcniewdfn

Lady Love slucham jak spiewasz

Polecane posty

Gość HMS..SVSS..Petard
Już się kmioty jadem zakrztusiły...

Jadem? Ostatni raz przeczytalam tekst od militkiej Lady Love, ze sie nie umywam do nie, ze nawet przy niej nie stalam bo jest o wiele piekniejsza :D Coz, ja bym sie z nia nie zamienila, ale ona wie swoje i niezle manipuluje virtualnymi pionkami. Spadam, bo szkoda nerwow na byle kogo 🖐️

Gość whmnie
Lady Love mozesz odpowiedziec na moje pytanie, czy mieszkasz we wloszech??

Gość HMS..SVSS..Petard
Cafe Atlantico zamknij ryj pedale

Gość HMS..SVSS..Petard
Nox Vampire Princess Czyli przyznajesz, że jednak jesteś kmiotem... To już jakiś postęp

Gość deweffwfww
Jeśli myśli, że jest piekna to się myli. Jest przeciętna, ale za to bardzo pozytywna czego tobie Nox brakuje 🖐️ Więc co kto woli.

sluchaj no, powiedzialas co chcialas, ok nie mam sprzetu do nagrywania, nagrywalam aparatem fotograficznym, bez mikrofonu bez niczego normalne jest to ze gdy spiewam z mikrofonem to pracuje nim tak by zaspiewac jak najlepiej i dzwieki wyzsze i nizsze sluch mam bardzo dobry i to akurat nie moja opinia

Jednak nie jest ze mna tak zle, skoro Sacrificial Suicide czyli Grzes sie we mnie zakochal i wkrotce jade w Bieszczady :) Czego mi wszystkie forumowe szare dziewczynki zazdroszcza :P 🖐️

Gość dfcniewdfn
"A ty sie bawisz w zakladanie kolejnej prowokacji o LL by czyms tam ukluc tylko pytanie w jakim celu? " Prowokacja? hahahah lecz sie kobieto bo wszedzie prowokacje widzisz :D wrzucila na forum publiczne, mam prawo oceniac i wyrazic zdanie. czy kafe jest moze po to by przyklaskiwac wszystkim?

Gość whmnie
Lady jestes z wloch?????

Gość dfcniewdfn
gdybys miala sluch dobry to bys sama zauwazyla swoje jęczenie

Gość whmnie
pisalam kiedys z toba i mowilas, ze jestes z wloch:o tam tez sa faceci tacy niscy?w portugalii

Gość dfcniewdfn
uroda to pojecie wzgledne i kazdy ocenia wg gustu wiec nie ma co dyskutowac ale niestety jeczysz, wsluchaj sie w siebie, i nie probuj wmawiac ze to kwestia "slabego sprzetu" bo jęczysz i już! nie mowie ze przez całą piosenkę.

Nie, będą wyprawy bieszczadzkie :P ja jego zamiary znam, rozmawialismy godzinami, to wyjatkowy facet aż dziwne że w takim miejscu się znalazł jak to utopijne forum 🖐️ Tyle :)

Gość dfcniewdfn
no i wlasnie dlatego ze nie przyjmujesz tego do wiadomosci to sie nie nauczysz porzadnie spiewac, chociaz glos pozwala na dobre spiewanie, moze bez tego czegos co miala Whitney Houston, ale po prostu dobrze technicznie :D

Gość dfcniewdfn
a gdzei to forum jest utopijne? :O

a tak w temacie spiewania ja uslyszalam opinie, ze mam do tego glos itd ale moim problemem jest to, ze sie wstydze i nie spiewam przy ludziach :o dlatego tym bardziej doceniam innych za odwage, nie wiem skad u mnie taka blokada.