Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32r32r431t3tg431t

Oddam swoje organy

Polecane posty

Kejt-ka - jak to NIC???? A ja????:PPP Prawde mówiąc, to zaglądam tu nie calkiem dla autora wątku - On pewnie i tak nawiał, wystraszył się na amen.;)

zaglądam:) ...i nie wiadomo gdzie patrzeć! Za oknem słoneczko, ciepełko, że w porównaniu ze świetami to upał właściwie. A i na forum jakoś cieplej - nie wiem, może tez wiosna sie robi!?:) )))))

hmmm,... takie tematy jak ten, napędzają różne myśli. Może i podnoszą też na duchu, bo widzi się, że innym też nie zawsze się darzy, że też pod górkę miewaja.... I chyba dlatego chce sie pomagać innym, doradzić....., zachęcić.:)

Teraz na obiad juz czekam, i właściwie 85% mysli jest na stołówce, i usiłują te mysli rozwikłać wazny problem. Mianowicie co tez dziś serwują dobrego. Bo oczywiście nie chciało sie sprawdzic w jadłospisie. Właściwie to ma tez dobre strony - jest bardziej ekscytujące, i wyobraźni pozwala popracować.:)

No nieee, nauke zakończyłem....., tak dawno, chwała najwyższemu, że nawet nie pamietam.:) Pewnie z 16 lat temu ostatni raz... !? Do słówki uczęszczałem wtedy, albo i nie uczęszczałem, bo jedzenie nie było za dobre, niestety. Wiec zamiast na obiad, lazło się na piwo i cześć.;)

Mógłbyś w sumie z proboszczem się dogadać i zamienić na odpust zupełny za grzechy czy co tam wolisz. Ugodowy człowiek z Niego. Usiądziecie, coś wypijecie i dojdziecie do porozumienia :classic_cool:

Gość 32r32r431t3tg431t
Nie spodziewałem się takiego odzewu dzięki że mnie na duchu podnosicie :D cieszę się z tego. Niegdyś wzorowa no jak to jakie hammonda a o jakich myślałaś :D, nie no tak na poważnie to wczoraj miałem naprawdę potężnego doła, dziś jest niby lekko lepiej ale ta pustka w środku mnie już dobija coraz bardziej, chyba nawet przez to w pracy się opuszczam, a to nie jest dobrze bo jak ja się pomylę za bardzo to może być źle (i niekoniecznie dla mnie). kejt-ka w jaki sposób się z Tobą skontaktować? nie masz mail w profilu :/ może byś mi nawet pomogła w jednej sprawie, w końcu jesteś kobietą i rozumiesz kobiety :D

nieznudzony - ja pamiętam jak w liceum na stołówce zjadałam 2 obiady... swój i koleżanki wegetarianki (jadła tylko w piątki, a w pozostałe dni oddawała mi kotlety), to były czasy! ;) 32r32r431t3tg431t - fajnie, że zajrzałeś... :) tranquilo@wp.pl

...o ile jogurt jest bez konserwantów, a miód rzeczywiście zrobiony prze pszczoły. Ja nie bardzo ufam miodom, pszczelarzom, mleczarzom...:) Ale cóz zrobic, wyjścia nie ma, trzeba zjadac to co jest w sklepach:)

Gość 32r32r431t3tg431t
Temat zszedł na jedzenie hehehhehe ja też lubię sobie pojeść coś dobrego kuchnię chińską szczególnie kejt-ka wysłałem wiadomość :D tylko trochę długą mam nadzieje że się nią nie zanudzisz hehehehe

Ojej,... no zjedz coś, bo zemrzesz z wycieńczenia w nocy,... w kwiecie wieku!:O W każdym razie, milusich snów życzę.🖐️;)

Szkoda, że się nie trafiliśmy wieczorem na forum - chętnie bym pomógł w "prawidłowym trawieniu", Kejt-ka.;) )))))))))))) A w ogóle to chyba pracoholizm mi grozi:O

padłam wczoraj jak mucha :) a praca nie zając (pozostając już przy zwierzątkach)... ;)

Muchy lubię, niektóre nawet bardzo.:) Jest jeden rodzaj Muchy, jakos tak na.... A Mucha, co to szczególnie miła jest w niektórych miejscach, tak miła, że czasem sie przyśni nawet.;) A co do zajęcy, to tez je lubię. Pracę mniej, ale cóż, skoro ona lubi mnie, bo jak powiada przysłowie: " Praca głupich lubi" . Wolał bym, rzecz jasna, żeby pieniąchy mnie tak lubiły, to by sie jakoś bez pracy dało wytrzymać, a właściwie znalazło zajęcie, które daje satysfakcję, niekoniecznie samą tylko kasę. 🌻