Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a_jednak

Zawiodłeś...

Polecane posty

Byliśmy na imprezie ze znajomymi z racji ich zaręczyn... Wszystko zapowiadało się świetnie, było w sumie kilka par. Wieczór w miłym towarzystwie, okazja do świętowania, impreza, co mogło pójść nie tak??? Polało się sporo alkoholu, oczywiście kobiety piły z umiarem, panowie dużo więcej. Mojego faceta rzadko można spotkać pijanego, tego wieczoru chyba jednak postanowił sobie poszaleć z piciem... I upił się jak nie wiem, dzisiaj mówi, że niewiele pamięta, a mi tak głupio przed znajomymi, to był ich wieczór... Po alkoholu sobie wkręcił, że nie jest mnie wart, że nie zasługuje na mnie, był płacz jak małe dziecko itp. Czy Waszym facetom często zdarzają się takie akcje? Mi brak słów i jestem zażenowana...

Gość kamilooowa
to niezła siare ci zrobił :-O

Gość Zdeptany miłosny płomień
to standard u osób nie pijących.

Zażenowana - Ty? Powinnaś okazać zrozumienie jeśli zdarzyło się to incydentalnie, a nie robić problem, bo obciach. Przed kim przed znajomymi? To Cię martwi? Nie czaję Twojego podejścia. Jak facet coś odpieprza, to zabieram go do domu, kładę do łóżka i pomagam mu wyjść z kaca. Empatii trochę okaż dziewczyno dla swojego faceta, a nie strofuj go, że narobił wsi przed towarzystwem. Ciekawe co byś poczuła w odwrotnej sytuacji? Że to on żali się na kafe, że "zawiodła... upiła się" Kondolencje.