Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalianka

solarium

Polecane posty

czesc dziewczyny, mam taki problem, że bylam na soalrium spalilam sie ale teraz pojawily mi sie na nogach, brzuchu i plechach takie czerwone malutkie kropeczki wygladjace jak piegi czy to zniknie?

Gość Mar Tu Sia
na pipce też masz kropki ? byłaś bez majtek na solarium ?

Gość Zdzich Pucybut
nie

chodzi sie bez filtra.. nie bylam tam przeciez poerwszy raz, ale pierwszy raz mam cos takiego i nie wiem co to jest i czy zniknie :(

Tak to jest jak się chodzi bez filtra. Parę razy ci się udało, ale skóra dużo nie wytrzyma i teraz jesteś spalona i pryszczata :) Takie są skutki niemyślenia.

i co zniknie to? to nie wyglada jak 100% piegi ale nie wiem co z tym zrobic jak cos. Moze milej piszcie ja mam problem i mam nadzieje ze mi pomozecie a nie bd umoralniac.

Powinno zniknąć w każdym razie nie idz teraz na solarium przez pare dni i kup krem !!!!

okok nie pojde, ej a krem zwykly taki nivea moze byc? bo myslalam zeby taki dla dzieci kupic bo on dobry jest nawilza chroni itp

haha :D ja nigdy nie byłam na solarium i nie zamierzam ;) pomarańczowa opalenizna z solarium kojarzy mi się z wieśniactwem ;) No ale nie mam nic do tego jeśli ktoś UMIE korzystać z solarium i robi to z umiarem, raz na jakiś czas ;)

Ej sory czy Ty jestes tak głupia czy udajesz ?Tymi kremami co piszesz to sie możesz po solarium posmaROWAĆ A NIE PRZED Musi być krem do solarium

Gość QEWQ2E21
tryeba miec wogole nasrane by chodzic na solar

pani Ciapata, akurat to czy umiem sie opalowac nie ma nic do rzeczy.. bo nie wiedzialm ze lampy sa zmien ione po drugie bede chciala umorla;nienie pojde do matki albo ojca a po trzecie pomaranczowa to moze jestes ty mi mi od razu przechodzi w braz wiec wyjdz z mojego forum idz daj koniom siana i zegnam ;)

Boże przestań sie zachowywać jak byś wszystkie rozumy pozjadała. Teraz jesteś brązowa ale zobaczysz za parę lat niestet kolor z solarium sie robi pomarańczowy

Podobno 15 minut w solarium to jak cały dzień na słońcu. Skóra się szybko niszczy, jest sucha itp. Zdecydowanie wolę mieć jasną skórę taką jaką dała mi natura niż wyglądać jak ofiara suszy :)

Gość QEWQ2E21
natalinko od razu widac ktora ma naturalna opalenizne a ktora ma 'solar to sie rzuca w oczy na 1 rzut oka

nie zjadam ale po co ludzie zaczynaja watki o tym ze bez sencu chodzic na solarium jak ja tylko poprosilam o pomoc co z tym zrobic ? :(

Gość QEWQ2E21
Pani ciapata zdecydowanie popieram!!! Dzieki temu wzgladam bardzo mlodo

Gość Niemnąca
Użyj kremów po opalaniu, a nie Nivei czy innych zwykłych.

Gość a co to takiego
opalowac ?

Bitch please...popracuj nad składnią :D Masz 15 lat? Jezzzu już sobie Ciebie wyobrażam :D masz tlenione włosy? A może granatowoczarne? :classic_cool: