Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalianka

solarium

Polecane posty

dobra dam Ci jedną radę, pij duzo wody mineralnej aby nawilżyć tą krokodylą skórę od środka ;) 🖐️

ciapata pi*da. Nie wiedzials mnie to nie oceniaj ale jak tak grasz to ja tez tak zagram, to ty w takim razie jestes gruba, brzydka baba, z rozstepami i celulitem pewnie, masz morde wypryszczona ropnymi pryszczami i owlosione piety stara krowo ty. Nie prosze o ocene a o pomoc chyba fora pomylilas? dla takich zjebow to inne foira jakies sa.

Autorko nie przejmuj sie te baby co tu siedza tylko wszystko krytykuja i dopierdalaja kazdemu bo maja nie udane zycie haha.a co do solar to ja tez nie chodze ale z umiarem mozna chodzic,czemu nie.posmaruj cialo balsamem nawilzajacym kilka razy dziennie i po jakims czasie na pewno zejdzie=)

oo takie dziewczyny ja lubie, wiem bede smarowac ;) a te baby niech sie od*ierdola ode mnie i zajma sie swoim nieudanym zyciem a nie umarlniaja mnie debilki.. Moj problem nie wynika z nadmiernego opalania sie, bo uzalezniona nie jestem a porpstu czasami cos takiego sie zdarza. dzieki Niebiesko zielona..! ;)))