Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w dolku

czy mam szanse na studia z takimi wynikami?

Polecane posty

Gość beti91
co ty? wszyscy jestesmy tepakami nie mamy szans na taka

Gość uladana
A niewidomy to jest osoba sprawna w 100%... jasne Ty za to wiesz wszystko o życiu i właśnie dlatego zdając maturę na żenująco niskim poziomie wybierasz się na studia, żeby czasem nie zmarnować potencjału jaki w sobie masz.

wyniki z matury nie ida w parze z rzeczywista inteligencją :P autorze, jasne, ze masz szanse studiowac. znajdz swoj "konik" widze, ze najlepiej poszlo ci z niemieckiego- moze pomysl o germanistyce lub innych kierunkach zwiazanych z j. obcymi.;]

Gość moze chce
ty sobie dupe w fotelu usadowisz i nic ci sie nie dzieje a o chlopaku nic nie wiesz? moze faktycznie jest bardzo chory i chce sprobowac i moze nie mial sily sie tak przygotowac ja ty!!!!!!boze i ty reprezentujesz studentow i tak wysoko zdana mature? dalece przekoloryzowalas chyba

Gość uladana
No i ja napisałam wyraźnie, że nie przewyższam inteligencją nikogo, tylko jestem przeciętna. A matura jest prosta i wystarczy się trochę wysilić żeby ją napisać dobrze.

Gość w dolku
dobrze jestem zenujacy,beznadziejny, tepak, glupi chcesz cos jeszcze dolozyc?

Gość uladana
A co będzie jeśli na studiach też nie będzie mógł się dobrze przygotować do egzaminów z powodu choroby? Czy ja mu źle radzę? Po co ma sobie coś zawalać, albo tracić czas.

Gość jakby byla
rzeczywiscie taka madra to by tak nie pisala i to ona jest zenujaca z ta swoja matura

Gość beti91
moze jak kiedys zachorujesz to zrozumiesz Boze jak mozna byc takim czlowiekiem?

Gość uladana
Czy ja gdzieś napisałam że jesteś żenujący albo tępy? Napisałam że twój wynik jest żenujący, a to różnica.

Gość w dolku
tak przepraszam na czytanie tez jestem za glupi

Gość uladana
I znowu usiłujesz mi wmówić, że napisałam coś czego nie napisałam.

Gość bo ciagle
go obrazasz a sama madroscia jak widac na zalaczonym obrazku nie smierdzisz? sama sobie pewnie tez te wyniki uzupelnilas

Gość w dolku
a zadalem tylko pytanie w sumie jak skonczysz studia to utwierdzi sie jedna zasada MGR M-masz G-gowniany R- rozum :)

Gość uladana
Obrażam go? Tym że stwierdziłam że z takimi wynikami lepiej sobie odpuścić? Że matura jest zbyt prosta, żeby tak kiepsko to pisać? Że lepiej by było jakby obrał sobie inną drogę? Mam mu kłamać, że to świetny wynik, dostanie się na ekstra studia i czeka go świetlana przyszłość?

Gość beti91
hehe dobre no teraz to studiuja wszyscy i to nawet taki 'tepaki' jak ula...

Gość uladana
Zadałeś pytanie, ja odpowiedziałam żebyś dał sobie spokój. Nie odpowiedziałam po twojej myśli więc jest awantura, tak?

Gość beti91
kochana na pierwszej stronie napisalas cos na temat tepakow czy to moze nie obraza?

Gość w dolku
e cos ty przeciez nic nie mowie twoje zdanie a przeciez jak nie chce to i tak sie nie ustosunkuje

Gość uladana
Napisałam. A czy jest tam napisane: "autorze, jesteś największym tępakiem jakiego zna ten świat"? No chyba nie. Ten zwrot nie jest skierowany do nikogo konkretnego, więc nie wiem gdzie jest problem.

Gość nie chce cię dobijać
w dołku, ile masz lat? Zastanów się, tak na serio czy studia są Ci rzeczywiście do czegoś potrzebne. Piszesz o chorobie, nie wiem czy możesz więc wykonywać jakąś pracę fizyczną, ale na serio, poczytaj trochę, poprzeglądaj oferty pracy, rozpatrz się w sytuacji na rynku i poważnie się zastanów nad tymi studiami. Ja jestem rocznik, który zdawał starą maturę i oprócz tego egzaminy na studia, studiowałam dziennie, na państwowej uczelni, zdałam na nią śpiewająco, chociaż było 6 osób na miejsce, po co to piszę, a po to, że te studia, pedagogika nawiasem, nic poza problemami dzisiaj mi nie dały. Dziś, jak mam 30 na karku, marzę o fachu w ręku, żeby coś konkretnego robić, żeby założyć może własną firmę, rozwijać się, zganiać kasę, a ja jestem na państwowej posadce, odtąd dotąd i pewnych rzeczy nie przeskoczę nigdy, chyba że zmienię zawód. Na studia nigdy nie jest za późno, ja żałuję, ze nie poszłam do jakiejś fajnej pracy, wtedy jak byłam młoda, były jeszcze w kraju możliwości, bo miałam taką szansę. Teraz próbuję się przekwalifikować i zaczęć coś swojego, ale jest ciężko, jeszcze czasy takie przyszły... Byłam głupia, bo marzyłam o pracy w szkole, ale szkoła jaką zapamiętałam, a szkoła w jakiej przyszło mi uczyć, to dwa różne światy i nie chcę już tego robić. Ale ni było nikogo kto by mi odradził, tylko duma w rodzinie, że pierwsza magisterka. A dzisiaj się śmieję z siebie i nie mogę przeżałować, że tyle nerwów kosztowały mnie sesje, żeby oceny jak najlepsze, a i tak stypendium nigdy nie załapałam :) Śmiech mnie ogrania, na co komu te piątki i czwórki w indeksie, dzisiaj każdy patrzy na meni jak na nieroba, jak na pasożyta, co to znaczy polonistka, śmiech dla ludzi. Myśl przyszłościowo, szkolnictwo to przeżytek, dobry fach w rękach,to przyszłość

Gość beti91
hah ona nic nie rozumie nadal? a tak dobrze maturke 'podobno' napisala

Gość uladana
No i nie chce cie dobijac mądrze pisze

Gość beti91
dokladnie wiec i tak bedziesz kibel myla na swojej uczelni uladana

Gość uladana
A sprzątaczka to osoba gorszej kategorii wg ciebie?

Gość ktos tam napisal
ze wyniki na maturze nie ida w parze z rzeczywista inteligencja Kochany to prawda takze nie sugeruj sie uladana bo Ty napisales slabo a prezentujesz sie dobrze ona napisala dobrze a wszystkich wyzywa od tepakow o czym to swiadczy?

Gość beti91
nie ale w takim razie po co ci studia do tego?

Gość buhahahehehhah
idz kto ci zabroni moze lepiej skonczysz je niz ta od kibli:P

Gość uladana
To poproszę cytaty kogo wyzwałam o tępaków, bo widzę że tendencja do nadinterpretacji tutaj króluje. Jak na razie to wszyscy się mnie uczepili tylko dlatego, że doradziłam autorowi aby zadbał o jakiś fajny fach w ręku. I nagle ogólne oburzenie nastąpiło i próba zmiany sensu moich słów albo udowodnienia mi jaka ja to tępa jestem, chociaż nigdzie nie napisałam, że uważam się za mądrzejszą.

Gość w dolku
zastanowie sie? dlatego chcialem zapytac czy w ogole z takim wynikiem by mnie przyjeli?