Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenkimamam6432

Pytanie do was- oszczedzanie pieniedzy a rachunki

Polecane posty

Gość olenkimamam6432

Chce zaoszczedzic ale nie mam w czym wybierac. Dlatego pytam 1. Z jakiej telewizji korzystacie i ole placicie miesiecznie- np N-ka, Cyfra Plus... 2. Ile zuzywacie meisiecznie wody i ile za nia placicie? Pytam o wode poniewaz ja mies place ponad 150zł!!!wiecej niz za prąd, z odprowadzeniem, mamy 10 m (kubików) a wode chyba najdrozsza w rejonie a za n-ke place 58zł,

a wodę ciepłą i zimną dla 2 osób płacę 77 zł , za telefon+internet+kablówkę 146 zł

Za nke płacimy 68 zł- ale mamy jakiś duży pakiet z HBO itp Za wodę ok 120 zł co drugi miesiąc w tym ścieki bo mamy kanalizację. Mieszkamy we dwójkę ale praktycznie co tydzień mamy gości z noclegiem.

Gość nimma
mam c+ ale za jakiś czas rezygnuję całkowicie bo i tak nie oglądam -tylko dziecko bajki. Teraz po podwyżce płacę prawie 100zł. co do wody to zależy ale schodzi ok 7m sześciennych. czyli jakieś 21zł.

Aha, pytałas o ilośc i cenę - zimna woda i kanalizacja 2m3 po 12,97 zl/m3, ciepła woda - też 2 m po 25,76 zł. Telewizję, internet i telefon mam z TP, pakiet n-świat HD

Gość na 4 osobową rodzinę
płacimy 93zł za wodę - cena to 2,8 woda, 4,10 ścieki i 4 zł abonament. Za prąd 100zł. Tv mamy n na kartę i płacimy 19,9 miesięcznie

Gość na tyle ile widzialam, to
nie mamy wcale telewizji - po co to komu? na necie mozna znaleźć wszystko co ciekawe

za kablówke z internetrm płąciłam 146zł, teraz zmieniliśmy na inną i płacimy z netem 90 zł

nie mam platnej telewizji - niepotrzebnie zabieralaby mi czas a za wode nie place - mam z wlasnego ujecia

Gość kasiula13
Ja od dawna zainwestowałam w domu w baterie bezdotykowe. Rachunki za wodę i energię drastycznie :) się zmniejszyły. Bateria Oras Cubista ma piękne kubistyczne kształty i jest niesamowicie funkcjonalna. Zobaczcie w jaki zabawny sposób firma Oras prezentuje swoje produkty: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HDANBd5F5Ic

Telewizje mam tvn na karte ponad 30 polskich kanalow i place 240zl na dwa lata wiec 10zl na miesiac...

Gość moje rachunki to:
woda i ścieki ok 80zł mies tv 68zł internet 59