Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdn---

Tęsknię za córką, za domem...

Polecane posty

Gość cdn---
plus i minus - czy ja gdzieś napisałam, że podejrzewam, ze mojej córce dzieje się krzywda? Napisałam, że za nią tęsknię. Bardzo. Że serce mi się kraje, że nie mogę być z nią. Tak bez powodu tęsknię. Kafeterianki stwierdziły, że jednak nie powinnam tęsknić a juz napewno nie w ten sposób. A ja głupia tęsknie za swoim ukochanym dzieckiem :) matka - wariatka :)

Gość plus i minuus
ja stawiam dziecko na rowni z jego ojcem a moim facetem,nie wybralabym kto bardziej wazniejszy ,nie umialabym.Dwoje na takiej samej pozycji :)

Gość jhkkuiui
własnie mialam to pancernej napisac,ze nie wyobrazam sobie dziecka miec na koncu,na ostatnim miejscu.Dzieci nie przesłoniły mi świata,lubie gdzies jechac sama czy z mezem,lubie cos sobie kupic,lubie jak mnie rozpieszcza mąz ale dzieci i tak są na 1 miejscu!!!!

Gość yyyttyty
dziecko na pierwsszym miejscu raczej NIGDY nie powinno byc.Na I miejscu powinnismy byc MY a dziecko dopiero po nas .Nie mozna dziecka stawiasz ponad siebie, bo to doprowadzi do tragedii :/

Gość ser---del
jak mąż przed dzieckiem?? przecież mąż to obcy facet! a dziecko to krew z krwi, kośc z kości. Z mężem się mogę rozstać a dziecko zawsze będzie moje

Gość yyyttyty
pisząc "MY" mialam na mysle wlasną osobe, nie meza, nie moze tak byc ze maz czy dziekco stawia sie przed siebie

Gość psiowaa
Ja swojemu mężowi nawet powiedziała ,że dzieci są na pierwszym miejscu,ale On też tak ma.Dzieci się kocha inna miłością,mocniejszą ,bezgraniczną

Gość yyyttyty
psiowata a gdzie jestes TY , na ktorym miejscu???

Gość psiowaa
Na drugim i tak ma być.Dzieci są najważniejsze

Gość nie idealna
ha ha :D