Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dshjugf

kolezanka sie upila i narobila .. balaganu. pomozcie

Polecane posty

Gość samopomoc24
Ok moja koncepcja jest następująca: "Mydło lubi zabawę w chowanego pod wodą Każda taka zabawa jest wspaniałą przygodą Kiedy dobry ma humor to zamienia się w pianę A jak znajdzie gdzieś słomkę, puszcza bańki mydlane. Ref.: Mydło wszystko umyje, nawet tapczan jak gnije Mydło, mydło pachnące jak kwiatki na łące Mydło lubi kąpiele, kiedy woda gorąca Skacząc z ręki do ręki, czyści sraczkę cuchnącą Lubi bawić się w berka, z gąbką chętnie gra w klasy I nawet kiedy na tapczan srają na bani cieniasy" Gorąca woda i duzo mydła.Szczotka ryżowa i chłonna ściereczka. I niech tez wódki nie pije więcej przyjaciółeczka🌻:classic_cool:

Kolezanka jest nienormalna. Ja tez sie odchudzam, ale herbatki sie pije jak sie ma problemy z trawieniem i nie w koszmarnych ilosciach, a przede wszystkim warzywa i ruch... i po co pila herbate z senesem jak piwo czy wino maja kupe kalorii... jaki to ma sens?

Gość dshjugf
zaraz do mnie przyjedzie czyscic ten naroznik. ciekawe jak pojdzie. nie chce jej dobijac , bo pewnie i tak jest jej wstyd. juz dalam jej wskazowki co ma robic. a mam pytanie. czy jak soda sie umyje nie zostwi to proszku bilaego?naroznik mam pomaranczowy.

Wiesz podejrzewam ze jak bym wypila 10 herbatek z senesem, to bym zamieszkala w lazience, i to bez alkoholu

Gość dshjugf
samopomoc24 masz poczucie humoru gdy ja w gownie tone:)

Gość dshjugf
najlepsze jest to ze smiac mi sie chce z tego.a to dramat:) bo na dobra sprawe, wysmarowala kolezanka gownem naroznik:(

Gość dshjugf
dzis spanie na podlodze:(

Gość hula wiatr
Gratuluję towarzystwa. ELYTA!

Gość Makary Makarenko
Zlej narożnik perfumami:classic_cool: Grunt to wyeliminować zapach:classic_cool:

Gość dshjugf
nawet nie wiesz co kkryje lustro u twoich znajmomych. Ja jej nie skreslam. Zal mi jej. a jej wstyd straszny. Nie bede ja dobijac.

Gość moim zdanie ona
powinna dac Ci teraz 3 tys zl na nowy naroznik

Gość dshjugf
hula wiatr masz poczucie humoru., hehe. przyjedz do mnie . to sie porzygasz ze smrodu. haha. nie wiedziawlam ze gowno tak ciezko usunac:(

Ty powaznie z tymi 10 torebkami senesu? Ja biore raz na jakis czas i to przewaznie 1 torebke,chyba ze to ciezsza sprawa to wtedy 2. Ale na drugi dzien dostaje takich skretow jelit ze wykonczyc sie idzie. Po 10 przeciez umrzec mozna :o Ta twoja kolezanka ma zerowe pojecie o odchudzaniu. Nie wiem od ilu to trwa,ale jesli tak dalej pojdzie to jej jelita przestana pracowac i cale zycie bedzie musiala brac przeczyszczacze. Porozmawiaj z nia,bo to powazna sprawa. Poza tym ja nie wyobrazam sobie obsrac komus wyro i sie zwinac do domu. Co to wogole za lozko? Takie typowe sypialniane? Ma materac? Czym jest wypelnione w srodku?

Gość dshjugf
specjalne zamowienie bylo na ten naroznik. ale nie bralam pod uwage tego ze ktos moze sie zesrac na nia:(

Gość Electric Avenue___
Autorko.Postępujesz.Bardzo dobrze:) Myślę że jesteś dobrą osoba,stało się i tyle.Jeśli zapłaci Ci to ok.Masz racje.Nie można tego tak wypominać.Będzie jej przykro.A na to zanieczyszczenie przydałby się jakiś detergen w sprau i ciepła woda.Np Propper albo Ludwik. Delikatnie do Gorącej wody.Rękawice na ręce.Gąbka i Ścierka w dłoń i troszkę wysiłku.Potem tylko wietrzyć i zadbać o jakiś zapach.:)Będzie dobrze. Ps dziwię się troszkę ludziom tu bo wiele osób ma przykładowo psy którym napewno raz się zdarzyło załatwić gdzie w newralgicznym miejscu.Czemu nikt nie piszę kto ma tego typu doświadczenia?

Gość Electric Avenue___
Albo użyj jakiegoś łagodnego środka piorącego.Np takiego w żelu który się jeszcze przed praniem wstępnym w pralce nakłada na plamę.Plus ciepła woda.

Gość Insurance company
"nie przewidziałam tego ze ktos moze sie zesrac na nia" Chmmm muszę przyznać iż to bardzo interesujący kazus z pw problematyki umów ubezpieczeniowych:classic_cool:

Gość moim zdanie ona
tego sie juz nie da wyprac. Ile kosztuja usluga takiej firmy sprzatajacej? 200zl? 500? kolezanka ma prace? powinna dac na nowa kanape, jak jej nie stac to niech odda w ratach.

Gość Poeta nawiedzony rzecze
Mother_Monster właśnie rozpoczęła swoje dochodzenie na szeroko zakrojoną skalę.Tą ogromna machina śledcza zaczyna iść naprzód niezwykle powoli powoli lecz gdy nabierze odpowiedniego tempa dla Siebie-dobrnie z łatwością do rozwiązania choćby najbardziej karkołomnego problemu jaki nęka ludzkość:classic_cool:

Jezeli lozko jest takie jak te na zdjeciu,bo nie wiem czy to na czym sie siedzi jest z gabki wykonane czy z czego,ale jesli tak a nie ma zamka proponowalabym rozpruc na szwie...gabke dobrze wyprac proszkiem,plynami do garow i co ci przyjdzie na mysl i wyplukac w niebieskim Lenorze..to samo z tym obiciem. Wysuszyc,wsadzic i zszyc.

Gość dshjugf
sluchajcie teraz mam problem duzy. bo gowno wsiaklo na tyle w poscieli ze nie da sie tego wyprac w pralce.pralam w 90 stopniach i sa duze plamy. co na to poradzic? przesscieradlo sie spralo. bylo frotowe. a posciel bawelna czysta.

Gość awersandrewers
:D:D:D:D:D:D:D:D:DLOL:D:D:D:D

Jesli posciel jest jasna,nalej do wanny wody i wlej wybielacz na te plamy zanurzajac. Niech polezy pare godzin,nastepnie wyplucz w wodzie ten chlor i w Lenorze :D

Gość dshjugf
posciekl bawwelniana. a chce ja uratowac bo tez z 200 zl dalam za nia . szkoda mi kasy . pracuje ciezko na takie rzeczy. wiem ze ta kolezanka pokryje . ale ogolnie szkoda. jak to wyprac? jak 90 stopnij nie pomaga:(

Gość dshjugf
posciel jest dwustronna.jedna czesc jest biala, druga brazowa ciemna. i na tej bialej sa te plamy. takie placki gowna:(

Gość prorok-nestor
"sluchajcie teraz mam problem duzy. bo gowno wsiaklo na tyle w poscieli ze nie da sie tego wyprac w pralce.pralam w 90 stopniach i sa duze plamy. co na to poradzic?" Spal.Ogień pochłonie wszystko. Niech sie stanie.Zrób to i zapomnij!

Jedno ci mogę doradzić, nie męcz się z pościelą, tylko wypierdol ją na śmietnik. Kupisz sobie nową za kasę koleżanki, odchudza się, więc nie potrzebuje na jedzenie :)