Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzonnnaaa.

moj maz niema pracy,co robic....jestem zalamana:'(

Polecane posty

Gość zzonnnaaa.

wysiadam juz.Mamy dwojke dzieci,pracuje tylko ja bo maz zwolnil sie z pracy w grudniu.Do tej pory zylismy z oszczednosci,ale dluzej juz sie tak nieda.Od kilku miesiecy maz szuka pracy,byly awantury przez to,klutnie...ja uwazalam ze za malo sie stara,ze za malo szuka.Cala moja wyplata idzie na rachunki,na raty,oplaty itp.W koncu maz znalazl prace,mialo byc pieknie,mial miec ok 1600zl( wiem dla niektorych to nic,ale dla nas to duzo).no i co? popracowal jeden tydzien a potem dzwonik szef ze na razie pracy niema a to umowa zlecenie.Niewiem co bedzie potem,znowu zaczne chodzic nerwowa,krzyczec na niego bo sie malo stara...ale ja tak nie chce.No ale co mam zrobic,kasa sie konczy a roboty dalej niema.Jak znalesc robote gdzies na czarno chociaz..pomozcie plissss

Gość zzonnnaaa.
wroclaw

Gość lady lady kapryśsna
Facet bez pracy to dno ..ale najgorszy jest facet ,co tylko udaje ze szuka

Gość zzonnnaaa.
no wlasnie....on zawsze pracowal,na poczatku nas utrzymywal ja zajmowalam sie domem i dziecmi...potem dzieci podrosly i sama tez poszlam do pracy,z wielka radoscia wogole.Razem zarabialismy,rok temu bylismy o po raz pierwszy razem na prawdziwych wakacjach bo po raz pierwszy bylo nas na to stac.W grudniu maz zrezygnowal z pracy,przygnebiala go fizycznie,wykanczala wrecz.Dlatego zdecydowal sie na taki krok.Potem szukal nowej i szukal i szukal...chyba,tak twierdzi.W koncu znalazl ale okazalo sie ze lipa taka ze szkoda gadac.I co teraz....???????%

Gość zzonnnaaa.
sorry,poprawka...mialo byc psychicznie. i to ze sie zwolnil niemam mu za zle bo widzialam co sie dzieje...no ale co dalej? co teraz? jak szukal to duzo sie klucilismy,nie otrafikam go ciagle wspierac kiedy w portwelu pustka.I teraz obawiam sie ze bedzie tak samo.Kocham go bardzo....ale miloscia dzieci nie nakarmie.

Gość zzonnnaaa.
no to mnie pocieszylas

Gość matacz,.,
nie ma pracy dla nic nie umiejacych fajfusów i fajfusek , dlatego trzeba sie szkolic na fachowców , robic kursy , przechodzic szkolenia , jak chcesz czleku znalesc prace jak nic sobą nie reprezentujesz ? jak ?

Gość matacz,.,
prace szukaja tylko nieudaczniki , cała reszta ją znajduje bez problemu

Widzisz, z jednej strony moze masz racje, ze maz sie obija, ale jesli nie, to Ty go dobijasz i ze stresu moze byc mniej efektywny, a o prace w PL ciezko.

Gość matacz,.,
o prace w polsce dopiero bedzie cieko i wielu ja straci , jeszcse chwila , jeszcze moment nich tylko euro 2010 sie skonczy zobaczycie

Gość matacz,.,
2012

Matacz, a Ty jak rozumiem, na garnuszku zony, z ta Twoja niepoprawna polszczyzna, co? W necie calymi dniami siedzisz i obiadek gotujesz?

Gość hrjyflkiu;ioh;
wrocław i nie może znaleźć pracy?? jak dla mnie to szok!!!

Gość matacz,.,
obiadek ugotowany w swieta :) dzis wiec nic do roboty nie ma , poza oczywiscie zarabianiem pieniedzy miedzy innymi za pomocą internetu ! wiec dlatego pisze co pisze i wiem , ze mam racje .

Gość matacz,.,
ale kto nie moze znalesc , kloszardzi ? nieroby ? motłoch ? zadajmy sobie to pytanie ... odpowiedz prosta :)

Gość maja ale zazwyczaj
maz zle zrobil, ze zwolnil sie z pracy zanim znalazl nowa. Mnie poprzednia rpaca tez wykanczala psychicznie, ale zanim znalazlam nowa to w niej trwalam mimo, ze bylam juz nerwowa. Zanim znalalzm nowa rpace minelo pol roku. Zanosilam podania gdzie sie da, dzwonilam, cholera wie co jeszcze...ogolnie naprawde ciezko jest znalezc w miare dobra prace wiec nie zlosc sie na meza. Jezeli uwazasz, ze za malo sie stara to porozmawiaj z nim spokojnie. Moze sie troche zalamal, nie wierzy w swoje sily ...albo mierzy za wysoko! i bule jakiej rpacy nie wezmie ( moj chlopak niestety tak ma ) faceci juz tacy sa;/ kobieta pojdzie czesto byle gdzie wazne zeby jakos utrzymac rodzine, a facet byle czego nie wezmie bo nie bedzie sie znizal do poziomu ludzi z podstawowka -- ehh Ci faceci...

Gość zzonnnaaa.
no tak,wroclaw.Ogloszen od cholery ale pracy zadnej. teraz ma umowe o prace ale taka praca ze wiecej jej niemq jak jest

Gość vdavav
jakie umiejetnosci taka praca

Głupio zrobił, że w trakcie jednej pracy nie szukał innej,tylko od razu się zwolnił. Ja też kiedyś miałam pracę w której psychicznie wysiadałam.

Gość zzonnnaaa.
no glupio gkupio.To samo mu tlumaczylam ale ten glupek nie zdawal sobie chyba sprawy ze tak ciezko z praca jest teras. jak szukac pracy na czarno?

Nie mam pojęcia, bo nigdy nie interesowała mnie praca na czarno, ale może tak popytać się wśród znajomych?Niech dorobi sobie jako złota rączka, jakieś drobne naprawy, remont domu itp.

Gość maja ale zazwyczaj
kazdy mysli ze jest latwo z praca puki sam jej nie straci...co z tego ze ogloszen jest mnustwo? Mnustwo pacodawcow robi tak, ze daje lipne ogloszenia. Ktos tam z rodizny czy znajomych rejestruje sie w up jako bezrobotny, pozniej pracodawca bierze tego bezrobotnego z up i rpzy okazji dostaje spore doposarzenie na na "nowe" stanowisko pracy

Gość gość
A moj maz nie ma pracy juz 6 lat.Udaje ze szuka.Ja jestem juz u kresu sil.Nerwy i on mnie wykonczyly.codzienne awantury,dogryzanie,obrazanie.Nie wiem jak dalej zyc.Dodam ze mieszkamy za granica,wiem ze tu latwiej,ale to nie znaczy ze on ma nie pracowac.Twierdzi ze nie ma pracy,ze jest kryzys i czuje sie usprawiedliwiony i szczesliwy.ja pracuje i coraz gorzej ze mna psychicznie.Nie ma nic gorszego jak lezacy facet w domu.

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

>>>Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!<<< x A wtedy już nie będziesz miała wątpliwości: czy użyć stryczka, czy nie :P.

Gość gość
A kto powiedzial ze maz musi pracowac? Ty sama pracuj i pokaz co potrafisz. Mamy rownouprawnienie i kobieta moze zarabiac bez ograniczen a maz moze odpoczywac w domu.

Gość gość
A jaki zawod ma maz? Bo jak jakis dupny to nie dziwie się ze nie moze nic znalesc. Niech siedzi w domu a ty pracuj. Otworz firmę albo wyjedz zagranicę. Będziesz mu mogla przysylac kasę a on się zajmie dzieckiem.