Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieważny nick

Smarkanie w autobusie

Polecane posty

Gość nieważny nick

Krępuje mnie smarkanie i kichanie w miejscach publicznych, dzis na przykład mam straszny katar i przez prawie godzinę musiałam się powstryzmywać w autobusie. Oprócz tego nie znoszę, jak ktoś przy mnie w smarka, odgłos spływających glutów jest obrzydliwy. Czy wy tolerujecie, jak ktoś przy was smarka??

Gość kjdfghf
Drażniące jest tak samo pociąganie nosem pełnym smarków, więc jesteś nielepszy(a)

Gość hjvfhjhvgjvghj
Tak . Ale tylko jak smarka w rękaw.

Gość nieważny nick
Ale ja nie pociągałam nosem tylko dyskretnie wycierałam chusteczką to, co mi spływało, nikt nie słyszła tego.

Gość dziwna sprawaa
Nie mam z tym problemu. Trudno, zeby ktoś się w takich przypadkach powstrzymywał na siłę :o

Gość dorosłe dzieci nie mieszkają
dziwne kichniecie jest aprobowane spolecznie, jak i smarkanie czy np. czkawka to przecież nie pierdzenie musisz miec cos z deklem ze sie wstydzisz kichnac. zakupy robisz pewnie tez w samooblsugowych, bo wstydzisz sie powiedziec "poprosze chleb"

Gość nieważny nick
Smarkanie przy innych nie tylko jest obrzydliwe ale i niekulturalne, jakbyś sie czuł gdybyś jadł kanapkę i ktoś zacząłby smarkac w twojej obecności? Smacznego

Gość dorosłe dzieci nie mieszkają
a kto ci każe jeśc kanapke w mpk, gdzie neitrudno o smierdzacego zula, otylego czlowieka i inne niemile widoki/zapachy. autobus to takie miejsce, gdzie obowiazuja pewne normy, ale bez przesady.

Gość dziwna sprawaa
Człowieku, nikt przecież na Ciebie nie smarka, tylko w chusteczkę i nie każe Ci tego potem oglądać. Jesteś dziwny.

Gość nieważny nick
nie lubie smarkania ale za to puszczam cichacze w autobusie