Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala1992.........

Jak się mam go pozbyć . Proszę o pomoc . :)

Polecane posty

Gość Ala1992.........

tak jak w temacie , mieszkam z moją siostrą moja mama i ojciec pracują zagranicą rzadko przyjeżdżają więc muszę mieszkać z siostrą bo nie chcą mi jeszcze kupić nowego mieszkania twierdzą że jestem za młoda i w ogóle . Ale wracając do tematu , do mojej siostry wprowadził się jej chłopak koleś jest popaprany nie cierpię go, zboczeniec jak tylko ona gdzieś pójdzie to z łapami do mnie boję się już z nim zostawać sam na sam a do tego strasznie robi mi nazłość pytałam go dlaczego to powiedział że dopóki się z nim nie prześpię to będzie tak robił gada mojej siostrze głupoty ona mówi to rodzicom a oni potem do mnie z pretensjami i mówią że mam siedzieć w domu a jak przychodzi do mnie jakiś kolega to robi ze mnie wariatkę i robi mi straszny wstyd i gada jeszcze potem do siostry że ja nie wiadomo o z nim robiłam jak ja si ę mam go pozbyć poroszę pomóżcie wymyślicie coś bo ja już nie wiem co

Gość WaldekWaldemar
teraz pelno na rynku kamerek szpiegowskich

Gość Ala1992.........
właśnie nie mogę jej powiedzieć bo mi nie uwierzy kiedyś przespałam się z jej byłym chłopakiem i od tej pory mi w nic nie wierzy

Gość WaldekWaldemar
to przespij sie z obecnym i nagraj ta scene

Gość Ala1992.........
no co Ty zwariowałeś ja pytam poważnie to jest dla mnie wielki problem

Gość no ale masz problem ...
wyprowadz sie i juz

Wiesz może masz jakąś koleżankę Taką której by facet twojej siostry nie znał Koleżanka musiała by być atrakcyjna i może dała by się namówić na by odegrała malą rolę kobiety której podoba cię facet twojej siostry. Musieli byście zainscenizować takie spotkanie twojej koleżanki i jego np na spotkaniu w kawiarni. A ty w ten sam dzień poszłabyś do tej samej kawiarni. Wówczas siostra dowiedziała by się jki z niego gagatek.

Gość Ala1992.........
no nie mogę się wyprowadzić nie mam gdzie , poza tym uczę się jeszcze i nie mogę iść do pracy

Gość Ala1992.........
kurde ona zna wszystkie moje koleżanki nie chce by się dowiedziała że to ja znowu by się śmiertelnie obraziła i pewnie by go nie zostawiła bo powiedziałaby że go zmusiłam czy coś znam ją ona jest strasznie naiwna

Gość no ale masz problem ...
idź na policję i podaj go o molestowanie

Wiesz mam pewnie pmysł!! Kup kartę startową jakiejś sieci i wyśli sms do niego że np jakaś Dorota chce się znim spotkac i że go kocha a po kilku dniach wyśli też sms do swojej siostry. N.P takiego smsa Twój facet np Robert jest zemną w ciąży i wypira sie teraz dziecka. Lepiej uważaj na niego.

No to też dobry pomysł aby iśc na Policję. Ale znajac życie On może być sptytny i powiedzieć że siostra go prowokowała. I dopiero zaczną się kłopoty.

Gość Ala1992.........
sądzisz że to dobry pomysł , siostra się nie dowie a jak będzie chciała się spotkać z tą wymyśloną dziewczyną

Gość Ala1992.........
nie sądzę że z tą policją to dobry pomysł wtedy siostra już na pewno by się dowiedziała

Najzwyczajniej odpiszesz że nie masz zamiaru spotkać się ani znim ani znią. Sama dasz sobie radę. Możesz też dpisiać że wiesz że się do ciebie czyli twojej siostry.

Gość Ala1992.........
wiem wiem już mi narobił i to wielkich problemów

Gość Ala1992.........
wiem tylko jak siostra by się dowiedziała to już po mnie drugi raz mi nie zaufa

Ale nie dowie się bo za każdym razem jak wyślesz sms to wyjmiesz kartę z telefonu. I najlepiej wysyłaj jak nie będziesz w domu lub wycisz telefon i na dzwonienie i na smsy.

Gość Jdkenfmikrgmb
Po huj bylo spac z chlopakiem siostry?? Pewnie, ze ci nie uwierzy bos szmata!!

Gość Ala1992.........
nie był jej chłopakiem tylko byłym już z nim nie była