Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytłumaczcie mi 1988

Zsikaliście sie kiedyś pod wpływem alkoholu? Ja rozumiem zrzygać, ale zsikać?

Polecane posty

Gość gość
Nie. Współczuję. Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji.

Gość Minka 24
Raz wracałam z koleżanką i bardzo nam się chciało siku a oczywiście nie było gdzie zrobić . Mi chciało się chyba bardziej i koleżanka drwila pisi pisi psi pisi. Prosiłam by przestala bo zachwile się naprawdę posikam . Ona nadal wesoło na złość mi wolala psi psi psi a mi było nie do śmiechu wręcz łzy miałam w oczach , biały dzień Stare Miasto .... bo ona tam mieszkała do domu jeszcze z dobre 10 min . I koleżanka znów pisi pisi uhahah w pewnym momencie niewytrzymalam I pojawiła się niewielka plama na moich szarych jasnych dresowych spodniach . Patrze a koleżanka nagle stanęła sktzyzowala nogi i trzyma się ręką i przerażona . Patrzę a ona sika w spodnie tak stojąc i z płaczem ze to przeze mnie bo jak zobaczyła ze ja popuscilam na jej pecherz przyszło takie parcie ze nie umie tego zatrzymać. Stała sikala i płakała . Ja przelozylam torebkę na przód i nie było widać. A to jej wina bo sama mi dokuczala . :-) :-) :-)

Gość gość
Byłam wczoraj na grzybach z mężem mam 35 lat . Zimno mokro i zachciało mi się siku. Każdy krok coraz bardziej i to zimno w lesie mokre buty. Ale zbieram dalej . Bylo tak zimno że poplacilam kilka kropel , za chwilę znow kilka ale zbieram dalej myślę nic się nie dzieje nie widać. A później było mi już tak zimno że nie czulam że popuszczam bo w kroku też zrobiło się zimno . Wracamy po godzinie do auta a ja patrze moje spodnie mokre gdzieś tak 10 cm w dół. Naprawdę tego nie czulam. To jakaś choroba czy po prostu z tego zimna ?

Gość gość
Byłem kiedyś zima na zakrapianej imprezie wybor trunkow był duzy a ze niepzrepadam za wodka i tym podobnym a wole browarka rowneiz browar był w dużych ilościach wiec doiłem butelke za butelka sporo nalykalem w końcu już niemoglem więcej do tego obowiązkowo musielem z każdym znajomm toast wypic w postaci kilkunastu kieliszkow wodki film mi się urwal o bozym swiecie niewiedzialem okazało się ze wyszedłem z imprezy i skierowałem kroku w kierunku swojego domu ,ale chyba niedoszedlem bo rano obudziłem się w parku na lawce z zimna się obudziłem spojzalem dookloa zywej duszy niebylo tylko ja z goła dupa spodnei rajtuzy miałem opuszczone do kolan cale zaszczane i z****** cale szczęście mrozu niebylo we lbie mi szumiało wstałem nogi się podemna ugiely dupsko mnie potwornie bolało cos tam miałem siegnolem reka miedzy pośladki umazane w kupie wcisnietya zuzyta prezerwatywę w pupie miałem pomyslaem skad u licha podciągam rajtuzy cale mokre osrane spodnie również w nielepszystanie i powoli zaczolem się posowac w kierunku domu każdy krok sprawial mi potworny bul dupska o jakims czasie dotarłem do domu chwile mocowałem się z zamkiem i nareszcie w domku ciepełko i szok mamuska morde drze na mnie a tys gdzie się szwedlam pijaku jak ty wyglądasz smierdzisz na kilometr do łazienki natychmiast kapiel moczyłem się godzine w wannie po wszystkim najgorsze tstalem pzrwed mamusia i musialem się jej tlumaczyc przy okazji dostałem kilkanasie pasow i szlaban na wyjścia w lykendy Srajmajtek