Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanicakasica

Nieszczęśliwe kochanki pragnące mieć GO na własność - łączmy się!

Polecane posty

Gość gooooooo
zwiad gdzie ty widzisz 50 latkow?

Gość i napewno też
widze ze paniom chcacym zagiac parol na zonatych ,trudno popsuc dobry hum or i przywolac je do rozumu:O No to powodzenia panny naiwne ,ale wiadomo serce nie sluga ,a demony nie spia. Ze tez kobiety lgna do takich manipulantow,jak pisze zwiad ,stad jeden wniosek,ze kobiety lubia byc szmatami .

Gość gooooooo
wlasnie tchorzem:)

kochanicakasica-38 to też wiek średni, ja pisałem o innych, tam było że 23 lata i 48 lat. Przykro mi że jesteś tak głupia, niestety ale my na partnerki i żony nie lubimy głupich dziewczyn, więc tylko do ruchania będzie cię miał. Rolnik bardziej kozę ceni, bo od niej ma chociaż oprócz seksu to i mleko a potem mięso. Dla niego jesteś mniej warta, niż koza dla rolnika.... Szkoda że ja takich kobiet nie spotykam na swojej drodze, bo też bym sobie poruchał, z tym że ja bym nikomu krzywdy nie zrobił, bo żony nie mam, dzieci też nie i katolikiem nie jestem. No ale widać, że nie wszyscy mają szczeście spotykać głupie jak kozy , dziewczyny.

Gość polna kawaleria
Nie jest tchorzem tylko klamie na potrzeby romansu:D ponawiam...daj namiar na meza,niech tez ma cos z zycia:D

Gość a po co na was naskakiwac
Bawia mnie tlumaczenia p kochanek typu bo ja bez niego zyc nie potrafie .Gdyby pisaly to 13 ,14 ,15 -latki rozczulilabym sie .Nastolatki rozumiem dla nich kazde zakochanie to ten jedyny .Ale Panie w wieku 27 ,38 itp .Bardzo to zenujace .

Nie wszystkie są głupie i naiwne. Ludzie, opanujecie się. Nie potraficie zrozumieć, że każdy człowiek jest inny a co za tym idzie każda sytuacja jest odmienna? Nie ma dwóch takich samych ludzi - nie ma dwóch takich samych romansów. Nigdy nikt nie spojrzy na to z perspektywy kochanki jako zakochanej kobiety, która marzy o szczęściu? Czy trzeba wszystkie wrzucać do jednego wora, przywiązywać kotwicę i rzucać do oceanu? Zastanówcie się też trochę nad tym.

Gość gooooooo
ty polna masz chyba rozdwojona jazn .....

zwiad czemu jesteś taki zdesperowany? nie możesz znaleźć jak to określasz takiej " głupiej dupodajki", widocznie ci co znajdują takie panie mają im coś więcej do zaoferowania niż seks i ewentualny sponsoring

Gość gooooooo
kasiu nie licz na zrozumienie , rob swoje ......

Ale zasady sa jednakowe .Najpierw rozwiaz problem .w twoim przypadku niech sie nieuczciwiec rozwiedzie a pozniej sobie zyjcie dlugo i szczesliwie .Do tego nie potrzeba dorabiac ideologi o WIELKIEJ milosci .Uczciwie prawda ? Takie to trudne do zrealizowania ? Chyba ze tylko jedna strona taaaaak baaaaardzo kocha :)

kochanicakasica-Masz rację, czyli z twojego postu wywnioskowałem że musisz być bardzo brzydka i jest to pierwszy facet który cię poderwał, przeleciał i powiedział że cie 'kocha". innego wytłumaczenia twojej 'słabości" nie ma.

Robie swoje i dzięki Wam za to, że jest tu ktoś kto mnie w tym wspiera :) Nie jest też moim celem bycie wrogiem. Ja w przeciwieństwie do wielu z wypowiadających się tutaj kafeteriańczyków potrafię postawić się w różnych sytuacjach. I nie ukrywm, że w swojej czuje się najelepiej, ale nie będę też wciskać farmazonów, że pasowałoby mi bycie zdradzaną żoną. Potrafię postawić się i na jej miejscu. I na JEGO miejscu też. Dlatego ten topik. Chcę poznać zdanie wielu ludzi, podzielić z kimś kto ma podobne przeżycia. I bynajmniej nie było tu celu pt. 'wyśmiewamy zdradzone żony, wiwat kochanki'.

Kasia dobrze napisała nie ma dwóch takich samych ludzi i dwóch takich samych romansów, to samo tyczy się małżeństw, jednym się udaje drugim nie, każdy ma prawo do miłości, a jaką drogą pójdzie to już jest indywidualna sprawa danej osoby.

xkx ll a może więcej-Gdybym umiał, to by mnie to forum nie szokowało, a jednak mnie szokuje, bo znałem płeć piękną nieco z innej strony...Niestety bozia nie dała mi zbyt dużo urody i kasy, więc mam z tym problem. Ale też wskakiwanie do łoża staremu prykowi, w dodatku żonatemu i dzieciatemu jest dla mnie desperacją. Mnie też podrywają "stare babcie", pewnie seks by z tego był, jednak aż w takiej desperacji nie jestem....

Gość zadzwoń zadzwoń
@zwiad, a na co liczyłeś???? kochanice żonatych chłopów to zdesperowane podstarzałe brzydule liczące na cud wprost z taniego wodewilu :D pozbawione jakiejkolwiek wartości wyrzutki społeczeństwa zaspokajające w seksie z zajętym mężczyzną swe maluczkie ego; żal mi tych ubogich istot, i szkoda czasu na jakieś prostowanie ich życiowych dróg bo one nie widzą dla siebie innych możliwości; nikt ich nie chce :(

zwiad - jestem bardzo ciekawa skąd takie wnioski? Nie mam kompleksów. I wielu mężczyzn się za mną ogląda. Wieli zabiegało o moje względy. To nie był pierwszy facet który napatoczył mi się i skorzystałam z okazji. Byłam z kimś, jak go poznałam - pisałam o tym. Nie uważam się za boginię, ale mam nienaganną urodę i sylwetkę. Dlatego daruj sobie takie uwagi.

kochanicakasica-Więc proste pytania, czemu sie nie rozwiedzie? czemu się już dawno nie rozwiód z żoną? Pewnie napiszesz że z względu na dzieci, albo że jest katolikiem....

Gość gooooooo
noooo zwiad, stare tzn wjkim wieku ?

Gość i napewno też
ZWIAD nie doluj sie ze wszystkie kobiety to glupie kozy:) Moze wsrod kochanek zonatych skurczybykow trudno o madre,ale napewno sa... Pomysl,ze one sa warte tych zonkosi zdradzajacych swe zony,bo nic od nich lepsze nie sa :P Ktora normalna,powaznie myslaca dzewczyna,kobieta pusci sie zonatym? :o

Nie wciskaj ciemnoty kochanicakasica :) Chcialas zeby ktos cie poklepal ,powiedzial ze bedzie dobrze :)Guzik cie obchodza inne komentarze :) Badz szczera wobec siebie kochaneczko :) Narazie bo musze spadac .Dzieki za dostarczenie mi rozrywki :)

Gość gooooooo
zwiad ty przeciez katolikiem nie jestes wiec co piszesz ,z e bozia ci czegos nie dala ? nie rozumiem ....

nie wiem dlaczego się nie rozwiódł ale dążę do tego. zapraszam na pierwszą stronę a konkretnie pierwszy post. Tam swój cel określiłam :)

kochanicakasica-Wielu facetów się zakochuje i niestety dostaje kosza, takie życie. Niestety ty zakochałaś się w "świni". Dał ci kosza, ale pomyślał sobie że 'niby czemu sobie miał by odmówić seksu, skoro mnie kocha to i dupy bez problemu da". Gdyby tak nie myślał, to dawno z żoną by się rozwiódł. Facet dał ci kosza, ale pokochał twoją cipkę i cycuszki. Niestety ale dużo facetów to świnie i gnoje na maksa....

a po co na was naskakiwać; nie prawdą jest to co napisałaś. Staram się odnosić do każdej wiadomości, no może pomijając te żenujące. Ja nikogo nie oceniam i nie potępiam dlatego tego również oczekuję od innych. To forum dyskusyjne a nie przyznawania racji żonom i mieszania kochanek z błotem

Gość gooooooo
znam kilka kochanek , wcale nie sa podstarzale kobiety :)

Gość zadzwoń zadzwoń
@kochanicakasica: "wielu mężczyzn się za mną ogląda" :D pewnie sami żonaci???? :D :D :D "mam nienaganną sylwetkę"....wmawiaj sobie, wmawiaj...i tak jesteś zerem :D a twój kochaś woli żonkę, pewnie grubaśną i bez powodzenia u innych facetów :D

Gość i napewno też
zwiad ja slyszalam takie powiedzenie-nie dyskutuj z glupim,bo zmiazdzy cie swoja glupota a ty zglupiejesz z bezradnosci:P

gooooooo-A to trzeba być wierzący, żeby używać przenośni jak 'Bóg czy Bozia"?