Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanicakasica

Nieszczęśliwe kochanki pragnące mieć GO na własność - łączmy się!

Polecane posty

xkx ll a może więcej-Chcesz mi powiedzieć że po domu chodzić cały czas w kusej mini i w szpilkach? Które panele to wytrzymią? Ja nie znam kobiety/dziewczyny, co by po swoim domu nie chodziła w dresie, bez makijażu itp, tym bardziej jak pracuje w domu. No ale skoro ty chodzisz po domu zawsze seksownie ubrana, w szpilkach i umalowana to nie mam pytań....

To jaki jest w takim razie maksymalny możliwy czas trwania romansu z szansą na rozwód? Mnie się wydaje, że rok to wcale nie jest tak długo, aby decydować się na stanowcze kroki. Wy bierzecie ślub z kimś poznanmy kilka miesięcy wcześniej?

i nie przeszkadza ci , że facet ma moralnośc co najmniej dwuznaczna ? że kłamie i oszukuje ?

kochanicakasica-Macie 2 godziny, plus dojazd czyli z godzinkę dla siebie. Co można robić przez ten czas? Dodam że prostytutkę zamawia się na godzinkę, godzinka u dziwki kosztuje ok 150-200 zł plus taksówka, dziwka także dojeżdża na telefon. Prócz seksu to przez tą godzinkę nic się z nią nie robi. Zawsze mi się wydawało że w związku to seks zajmuje mało miejsca, bo oprócz seksu to się rozmawia, chodzi do kina, jeśździ na wczasy, chodzi na spacery, rozmawia, po prostu spędza się z sobą dużo czasu. Ale widać znów się myliłem....

i szczerze mówiąć on , nawet jeśli rozwiedzie siez żoną to z dziećmi nigdy sienie rozwiedzie i one zawsze będą łaczyły go z żoną . Jesy kwetia rodziny , wspólnych znajomych , dizadków ...

ską wiesz ,zę ciebie nie oszukuje ? bo tak ci powiedział ? Żonie też pewnie różne rzeczy mówi o których ty wiesz ,zę są kłamstwem - pytam ską więc wiesz ,zę kłamca żonie - tobie nie kłamie ?

Gość gooooooo
allium i tu przyznaje racje ....

zwiad; może Cię teraz zaszokuję, ale przez godzinę można wypić kawę i porozmawiać. Myśl sobie co wygodne dla Ciebie. Ja wiem, że ten 'związek' nie opiera się tylko na seksie i że nie to jest najważniejsze. Ale znajdą się tacy jak Ty, co wiedzą lepiej... Ja nie mam sił się kłócić. A chęci do tego już tym bardziej mi brak. Dlatego też mniej mnie za prostytutkę za free jeśli tak Ci wygodniej, nie ma sprawy ;)

kochanicakasica-A znasz przysłowie, "poniósł wilk razy kilka, ponieśli i wilka"? czemu chcesz być na miejscu tej jego żony? też chcesz być zdradzana jak ona?

kochanicakasica-Oczywiście że można napić się tylko kawy, widocznie facet miał seks z żoną, a w wieku 40 lat już tak "dużo" nie można. Gdyby przy tej kawie, poprosił cię o lodzika albo o zdjęcie majtek, odmówiła byś?

a w jaki sposób on może mnie oszukiwać? jedyne co mógłby zrobić to mówić, że kocha pomimo tego, że tak nie jest. Ale jeśli by tak nie było, nie zachowywałby się w taki sposób. I tego jestem pewna. Dziękuję Wam bardzo za rozmowę, ale muszę uciekać. Wrócę jutro po pracy, odezwę się na pewno. :)

a na czym opiera się wasz związek ? macie wspólne sprawy ? wspólnych znajomych ? spędzacie razem wakacje ? wolny czas ? jeździcie razem do jego / twojej rodziny ?

Gość zapach pomarańczy...
kochanicakasica To odpowiedz mi Kasiu na te pytania. Skoro on tak bardzo cie kocha, to dlaczego nie chce z tobą żyć? Dlaczego odwleka w nieskończoność decyzję o rozstaniu z żoną, z dziećmi? Czy nie jesteś tego warta?

oczywiście że nie chodzę codziennie w krótkiej spódnice i szpilkach po domu to by było zbyt nudne i monotonne dla mojego faceta, znudził by się, ile można patrzeć na jedno i to samo, rzecz polega na tym że można codziennie wyglądać inaczej, nawet skromny strój potrafi być seksowny, tylko trzeba się umieć w nim poruszać, uwierz to też działa. To tak samo jakbyś codziennie jadł swoją ulubiona potrawę, pewnie po paru dniach by Ci się przejadła. W moim przypadku to co napisałam wyżej działa bardzo dobrze.

nie poprosiłby mnie o coś takiego! To co mówisz aż kipi kpiną. Nie takie panują między nami relacje, nie jestem panienką do towarzystwa. dobranoc ;)

Gość Moralnosc kalego
"nie mnie oszukuje " Z pewnoscia ze złodziejem też byś sie zadała ? Przecież nie Ciebie okrada ? Ach jaki kochany Miś .Normalnie ideał bez wad .

podejrzewam ,zę jest to wprost książkowy przypadek mlodej kobiety i faceta w wieku średnim . " głowa siwieje , doopa szaleje " nie ona pierwsza nie ostania , tylko czasu szkoda ,bo jego nic nie wróci .

Gość jeżówkaaa27
Jest taka fajna ksiązka Koniec złudzeń-nie zależy mu na Tobie, a rozdział 10 bodajże mówi właśnie o dziewczynach związanych z żonatymi, polecam sobie przeczytać i pozbyć się wszelkich złudzeń,że zależy mu na Tobie:) Jest dostępna jako ebook.

kochanicakasica-To jak wy uprawiacie ten seks? Gwałcisz go czy jak? Nie mówi cię, że ma ochotę na lodzika lub na seks?

Gość nie oszukuj się
jesteś panienką do towarzystwa i worem na spermę :D

Gość nie oszukuj się
fajny temat dzifka udaje porządną kobiecinę ubaw po pachy :D

Gość łączę się
z wami w bólu

Jestem ciekaw, jak wygląda takie podrywanie panienek przez podstarzałych capów, przecież sam wiek to panienek z góry zniechęca.... Swoją drogą, to faceci muszą być dobrzy. Żal mi tylko tych córek i tej żony. Ciekaw jestem co by zrobił ten mąż, jak by kiedyś jego córka przyprowadziła do domu, starego, żonatego faceta....

Gość łączę się
tam niech się łączą beze mnie Jarek czuje się coraz gorzej, jeszcze by coś na mnie przeszło

Ciekaw jestem co by zrobił ten mąż, jak by kiedyś jego córka przyprowadziła do domu, starego, żonatego faceta.... wiadomo co by zrobil, to samo co zlodziej, ktoremu ktos cos ukradnie :-) dziwny jest ten swiat