Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedziesz na tym samym wózku

co kobieta może oferować mężczyźnie

Polecane posty

Gość biusciatka
No ale dlaczego akceptujesz sytuację, w której kobieta nie chce na jeźdźca, a taka, w której facet nie chce być partnerem czynnym musi się kończyć bez seksu?

Gość zxxzxzxz
Ale ja nie akceptuje, tylko mowie jak jest. Facet ma zazsyczaj wybor, albo bedzie uprawial seks w pozycjach w ktorych on sie duzo bardziej meczy(przede wszystkim) albo tego seksu nie bedzie w ogole, bo kobiet ktorw by sie godzily tylko na jezdzca jest bardzo malo. To nie kwestia akcpetacji tylko rzeczywistosci

Gość drenażysta
"Mężczyzna, który boi się takiej kobiety i szuka w niej tylko opieki, ciepła, czułości i możliwości rozrodu, to ciota, a nie facet, który wie, że jest gorszy." Niektórzy się przekonują, że nie ma sensu wymagać od kobiety takich rzeczy - jedni przez ból (trudniejszym sposobem), inni naturalnie wykształcają w sobie w jakiś sposób wiedzę o prawdziwej naturze kobiet, inni nigdy się nie nauczą - czego przykładem są posty prawiczków na forum. Ironią losu (bardzo smutną dla większości facetów) jest to, że kobieta potrafi być taką jak napisałem dla mężczyzny, który tego od niej tego w ogóle nie oczekuje - silnego, dominującego i przywódczego mężczyzny. Sama poddaje się wtedy stanowi, który daje jej największe spełnienie - bycie uległą i posłuszną mężczyźnie. :)

Gość biusciatka
To równie dobrze facet może powiedzieć, że seksu nie będzie, jak on się ma męczyć.

Gość biusciatka
@drenażysta, czyli uważasz, że jaka jest prawdziwa natura kobiet? A co do bycia taką, to kobieta potrafi taka być względem każdego mężczyzny, zależy od obojga...

Gość zxxzxzxz
ale moze, tlyko jak sie kobiety przyjmuja odmowe seksu a jak faceci jelsi kobieta odmawia seksu facetowi, to ma prawo, moze nie miec humoru itd jesli facet odmowi seksu kobiecie to zaraz sie dowie ze jest gejem, pedalem albo impotentem, widzisz roznice?

Gość zxxzxzxz
jaka jest niby ta prawdziwa natura kobiet wg ciebie, drenazysto

Gość taMała
oj weźcie bo żałośni jesteście. ludzie to ludzie nie wazne jakiej plci. kazdy jest inny a Ty zzzz to tylko stereotypami myslisz. wiec jak nie chcesz byc szczesliwy to twoja sprawa ale weź sie zamknij juz

Gość zxxzxzxz
jakimi steroptypami? napisalem fakty

Gość biusciatka
No i co z tego, że się dowie? Kobieta przy rozmowie o oferowaniu czegoś mężczyźnie dowie się, że jest intelektualnie mniej sprawna, więc tylko dupa jej zostaje. Oboje mają prawo odmówić. I normalna, inteligentna kobieta zrozumie, a jak się brało taką inteligentną ze strachu albo z "potrzeby czułości i ciepła", to pretensje się ma do siebie potem :).

Gość taMała
fakty zaistniałe ale nie odnoszące sie do każdego. widzisz różnice... każdy jest inny i związek może byc udany zależy jak sie ludzie zachowują, jak sie dopasują i coi tu tyle gadać

Gość zxxzxzxz
ja o czulosci i cieple nie pisalem, jak piszesz do mnie to odnos sie do tego co pisalem a nie do wszystkich wypowiedzi

Gość taMała
życie trzeba brać takim jakie jest, różnice między mężczyzną a kobietą były są i będą, więc zamiast narzekać trzeba umieć wszystko dopasować do siebie, stworzyć sobie niebo na ziemi bo każdy to może zrobić tylko mkusi wiedzieć że może że jak sie ruszy dupe zamiast narzekać to sie wszystko ułoży

Gość biusciatka
Odnoszę się do tego, co pisałeś. To czego szukasz w kobiecie, skoro bierzesz tak głupią, że wyzywa Cię od gejów, jak nie chcesz uprawiać seksu czynnego?

Gość zxxzxzxz
a gdzie ja napisalem ze jakas kobieta wyzywala mnie od gejow?

Gość zxxzxzxz
nigdzie tez nie napisalem ze nie chcec uprawiac seksu jako strona aktywna, prosze czytac ze zrozumieniem

Gość taMała
jak nie wiesz co może kobieta dać to jesteś nie szczęśliwy. Żyj sobie sam i po co te rozmowy?

Gość zxxzxzxz
po co te rozmowy/. po to zeby cos sie dowiedziec, podyskutowac sobie z kims, wymienic sie opiniami, moze zmienic swoje zdanie itp

Gość taMała
zmieniłes zdanie? :)

Gość biusciatka
Użyłam drugiej osoby, ale nie powinieneś tego traktować personalnie. Jest w języku takiego rodzaju zabieg stylistyczny. Mówiłeś, że jest tak w społeczeństwie, że mężczyzna wyszedłby na geja. I do tego odnosi się moja wypowiedź.

Gość zxxzxzxz
jeszcze nie zmienilem, ale moge zmienic jesli dostana przekonowujace arguemnty pytam sie grzecznie, bez cienia zlosliwosic co kobieta moze dac facetowi? po co facet ma sie wiazac z kobieta?

Gość taMała
a ja odpisuje bardzo grzecznie, patrz moja dłuższa wypowiedz

Gość biusciatka
Oboje dają sobie możliwość zaspokojenia potrzeby bliskości z drugim człowiekiem. Przezwyciężenie samotności. O ile ktoś tego potrzebuje.

Gość dsds
odnioslem sie do czesci twojej dlugiej odpowiedzi, dotyczacej seksu i sie ze mna nie zgodizlas mimo ze podalem fakty do reszty nie mam sie jak za bardzo przyczepic bo malo konkretow, duzo frazesow, ale ok, mozna sie nad tym zastanowic

Gość zxxzxzxz
biusciatka, ok tylko pamietaj ze samotnosc jest duzo bardziej dokuczliwa dla kobiet anizeli facetow faceci czesto az lakna swieto spokoju, chwili samotnosci a kobiety oczkuje uwagi, ciaglych kontaktow, smsow telefonow itd

Gość biusciatka
Nie mam zamiaru tego pamiętać. Do mnie się to nie odnosi. Bredzisz stereotypami.

Gość zxxzxzxz
aha, czyli to ze to kobiety z reguly narzekaja ze faceci za malo dzwonia, za rzadko, albo dlugo sie nie odzwyaja to jest stereoptyp rozumiem ze uwazasz ze to z reguly faceci mowia swoim kobieotm by te czesciej do nich dzwonily i pisaly smsy co 15 min

Gość biusciatka
Źle rozumiesz. Ja uważam, że nie ma reguły.

Gość zxxzxzxz
zycie pokazuje ze jest regula, a wiec sie mylisz jest regula, od ktorej jest duzo wyjatkow, ale to jest regula

Gość zxxzxzxz
tak na marginesie, to ile masz wiosenek?