Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewewqeqwe

pała z matmy przed maturą

Polecane posty

Gość wewewqeqwe

Było już zebranie z zagrożonymi i ja nie miałam zagrożenia. Moje oceny to kartkówki 1 1 1 2 2 klasówki 1 4+ będzie jeszcze klasówka i kartkówka jutro i pewnie też dostane 1 i 1 Za 10 dni wystawienie ocen. Czy teraz po zebraniu mogą mi jeszcze postawić 1? W końcu jak nauczyciel wystawia zagrożenie to powinien wziąć pod uwagę najgorszą sytuację ucznia i wtedy wystawić. a ja nie miałam. Myślicie ze moze mnie tak urządzić 10 dni przed wystawieniem i radą? I nie dopuszczą mnie do matury?

Gość cbxogywnv
mam nadzieję, że Cię nie dopuszczą kretynko 🖐️

tak masz racje to bedzie wina nauczyciela jak bedziesz miala zagrozenie

Skoro nie mialas zagrozenia to nie maja prawa ci wstawic teraz 1,wiec badz spokojna=] ja jestem w gorszej sytuacji bo tez jestem w kl maturalnej i mam nieklasyfikowana z matmy i moja matura jednym slowem poszla sie jebac.w sierpniu poprawka a matura za rok.

Gość wewewqeqwe
niebiesko zielona a jakie masz oceny?

Gość wewewqeqwe
hehe, mops. niby dlaczego?

Gość wewewqeqwe
a dlaczego nie masz ocen?

Gość gfhfhfgghgh
dobrze wam tak debilki

Gość wewewqeqwe
teraz żałuję że zamiast się uczyć, całymi dniami bawiłam się łechtaczką :(

Gość nkjnfkdnfkdn
nie moga ci wystawic zagrozenia 10 dni przed wystawieniem ocen. to jest pewne na bank! u mnie w klasie tez byly takie przypadki i postawili 2 na koniec. co innego jakbys miala zagrozenie na ostatnim zebraniu, a tak nie ma mowy, zeby na ostatni moment wystawili ci 1. musisz miec czas na poprawe. poza tym gdzies w regulaminie jest o tym napisane.

Gość wewewqeqwe
tamto to podszyw. Ja się nie boję o maturę:) Proszę mnie nie obrażać :) Mamy po prostu klasówki z kosmosu. próbne matury zdałam na 80%, ale jakbym miala 30% to dla mnie zupełnie bez różnicy:) Oby zdać ;)

AUTENTYCZNY PRZYPADEK Mój kolega miał trzy jedynki bez jakiegokolwiek pokrycia z chemii i dostał 2 na koniec roku dodam, że to było akurat w klasie maturalnej więc nie ma co się martwić

Gość nkjnfkdnfkdn
ale oni w klasie maturalnej praktycznie wszystkich przepuszczaja, bo co nauczycielom praca na wakacje:]

Raczej już nie może Ci wstawić na koniec oceny niedostatecznej, ale... Na Twoim miejscu zamiast siedzieć na Kafeterii, chociaż spróbowałabym pouczyć się na ewentualne kartkówki. Niech nauczyciel widzi, że Ci zależy, bo teraz wygląda na to, że aż tak bardzo Ci nie zależy na poprawie ocen skoro się nie uczysz i od razu zakładasz, że dostaniesz kolejne pały.

Gość kjh
ja pierdole, jakie nieuki.. :/